• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTTSerie A, vše o italském fotbale – Il calcio E' un divertimento!

Serie A, Coppa Italia, LM, EL a v neposlední řadě Squadra Azzura.

Federico Bernardeschi Simone Zaza Manolo Gabbiadini Davide Zappacosta

Futuro del calcio?

rozbalit záhlaví
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    LOOKBETTERNAKED: mně zmátla ta věta tady nakopírovaná...

nicméně, ono má sice Pogba smlouvu ještě 2,5 roku...ale je třeba si uvědomit, že jeho agent je Raiola a ve chvíli kdy se kolem něj začnou točit Real, PSG, ManCity, Chelsea apod. tak pude do tuhýho... Raiola má tyhle věci pohlídaný klauzulema apod. a Agnelli narozdíl od veřejnosti ví, co v těch smlouvách je... A co se v poslední době diskutovalo o prodloužení smlouvy psalo se, že Raiola chce, aby buy-out clause byla maximálne 50 milionu.... Pogba momentálně bere 1,2 milionu euro ročně...v Juve je na tom nejlíp Buffon s 6... Ibrahimovič ma 14m a Silva 12... v Miláně brali 10 a 4,5 a stejně to bylo neudržitelný... v létě chtěl Raiola za prodloužení navýšení na 4m....a jeho požadavky se budou stupňovat čim víc bude z Pogby víc žádaný zboží... Když se připočítá daň, která je přes 50% tak to už neni žádná prdel... takže to, že bude Pogba jednou zboží za 180 milionu neni tak úplně v rukou Juventusu... Pokud budou chtít vysokou buy-out clause tak bude chtít Raiola obrovský navýšení na platu... jinak si pohlídá, aby ho tým, kterej je mu nějakej šílenej kontrakt schopnej nabídnout mohl pořídit za něco "rozumnýho"
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    MR_BUNGLE: to nikdo o Pogbovi neříká, přečti si to pořádně.
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    LOOKBETTERNAKED: Tak Pogba ma jeste cas nez se muze tvrdit, ze je nejlepsi v Italii...
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    The transition from being the best in Italy to the best in Europe depends on the presence of players of Pogba's rare ability. Jinak to co říká Agnelli v tom článku, za to bych ho profackoval.
    Debate: Should Juventus sell Paul Pogba for a Gareth Bale-like offer? - Goal.com
    http://www.goal.com/...entus-sell-paul-pogba-for-a-gareth-bale?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
    KYTT
    KYTT --- ---
    zatahuje pupek
    ASYD
    ASYD --- ---
    viloky z toho delaj dobrou show ;)
    KYTT
    KYTT --- ---
    James Horncastle @JamesHorncastle
    Mihajlovic: "I'm up for [organising a free-kick competition with Pirlo]. 10 free-kicks each. We'll see who scores more. Like gunslingers."

Mihajlovic: "I'll let [Pirlo] choose the ball and the goalkeeper." Make it happen
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    KYTT: Na stredu obcas hraval, ale rozhodne to nebyla DM role.... Ja co sem ho videl v poslednich 3 letech tak nikdy nic moc nepredved... Ze zacatku kariery v MU mel par dobrejch momentu, ale momentalne se nedivim, ze i pres tu jejich bidu nehraje... Ale tak Serie A mu muze sedet lip... Bez rizika je to ok, sle ja predikuju, ze se popakuje zpatky
    KYTT
    KYTT --- ---
    MR_BUNGLE: On hrával v MU pod Fergusonem CM/DM. On má moře talentu, ale vždycky ho zastavily zranění + jeho všelijaká životospráva tomu nepřidala. V nejhoršim nás to bude stát nějakej milion na platu a v létě pude.
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    KYTT: No utocnej zaloznik co dal 9 golu v 179 zapasech... tot mozna ten duvod tyhle ceny... ale zase se muze pakovat zpatky...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: ten me bavil v PES ale jinak jsem ho videl tak 3x hrat

ten Demba Ba asi padnul s prichode Matriho, co? to je velka skoda pro vas a pro nej :(
    KYTT
    KYTT --- ---
    Anderson hotovo. Jsem zvědavej co s nim dokáže Montella udělat. Hostování s opcí na 7 mega mi přijde jako hodně dobrej deal :)
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    FRANZIMOORE: já úplně nerozumim tomu jak se ten ofsajd píská... co se týče časový latence... občas rozhodčí pískne okamžitě v moment přihrávky a občas čeká jak se situace vyvinne... U těhle x metrovejch ofsajdu kde přihrávka jde přímo na toho hráče se to většinou fouká hned... dalo by se tady argumentovat, že svym ofsajdovym postavenim zmátnul ty bránicí hráče a tak ovlivnil hru... i když tyhle mávající idioti to je vždycky na facku...
    ASYD
    ASYD --- ---
    Lazio continue Quagliarella push | Football Italia
    http://www.football-italia.net/43916/lazio-continue-quagliarella-push
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    KYTT: To vypada, ze Galliani podepisuje cistou A4 a Seedorf nejakej ubrousek...
    KYTT
    KYTT --- ---
    AC Milan @acmilan
    #Seedorf is signing the contract with Mr Galliani! An exclusive pic live from #casamilan #insideacm

FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    právě, ten hráč v ofsajdu se do hry v podstatě nezapojil...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KYTT: Ale tady ten míč nedostal hráč v ofsajdové pozici.
    KYTT
    KYTT --- ---
    FRANZIMOORE: zrovna sem si vzpomněl na článek, který sem četl letos v létě

Druhá změna se týká posuzování situace, kdy se do přihrávky na útočícího hráče v ofsajdové pozici (pozor, to není ofsajd!) vloží obránce. Pokud chce vědomě a kontrolovaně odehrát míč, který následně zahraje k útočníkovi v ofsajdové pozici, rozhodčí nechají pokračovat ve hře.

Naopak když obránce míč sice tečuje nebo se od něj odrazí, ale jen nevědomě nebo instinktivně, tak se i nadále o ofsajd jedná. Důležité také je, že se nepohybuje směrem k míči.

Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/...y-fotbalovych-pravidel-ofsajd-d5w-/fotbal.aspx?c=A130716_125008_fotbal_pes
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    KYTT: já ti nevim, podle mě je to gol...já bych natáhnul tomu debilovi co mává ofsajd a nehraje
    KYTT
    KYTT --- ---
    včera dobrej lol v poháru, nechápu jak to ty fotbalisti vydržej, že těm rozhodčím nenatáhnou

Lorenzo Insigne Epic Goal ~ Napoli vs Atalanta 2-1 ( Coppa Italia ) HD
    http://www.youtube.com/watch?v=1HqvKIHy2qM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam