MR_BUNGLE: mno tak ta nakopírovaná věta právě NEříká, že Pogba je nejlepší v Italii, ale to je jedno.
každopádně mě nezajímaj sračičky ohledně potenciálních čísel, kalkulací, platů atd. Mně vadí, co Agnelli řekl. Ten ve zkratce řekl, že na něj do budoucna nemaj. A to jsou kecy. Juve je součástí konglomerátu, kterej Juve rozpočet zatěžuje asi 10% (todle číslo může bejt zavádějící, dlouho to nečtu, ale je to zlomek) z ročních výdajů.
Takže Agnelli tim říka: a) jako mohli bysme o něj asi bojovat, ale radši připosraně něco vyděláme a vykážeme pár černejch čísílek , nebo b) moc dobře vim, že na něj ve skutečnosti máme, ale mrdáme na to a budem každej rok končit ve skupině v LM protože vyšší ambice tu nejsou (viz. "Italy is no longer a final destination, it’s a transition destination." - zmrd zmrd zmrd, jak to může říct !?? - a ať si to klidně momentální pravda je, ale takhle nevypadá přístup prezidenta nejlepšího klubu v Itálii. a přes prsty mi to fakt nejde snadno, protože klan Agnelliu mam rad). Trochu mi to připomíná Wengera (jen si mě sežerte AFC kluci .-) ))
Btw tim netvrdim, že se Juve může srovnávat s eko sílou ropnejch, ruskejch, nebo obojího mamrdů, ale všichni vidíme, že jenom o tom to neni, viz Německo.
mno a k tvý poznámce o srovnávání platů Zlatana a Pogby ... Zlatan je globální BRAND, Pogba je sice super talent, ale pořád černoušek, kterýmu se akorát momentálně daří. Klidně může skončit v těhle klubech na lavicích jako x jinejch, napadá mě Huntelaar.