• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTTSerie A, vše o italském fotbale – Il calcio E' un divertimento!
    KYTT
    KYTT --- ---
    JST: prej nevěděl co je tam napsáno :( zrovna "merde" a "merda" znamenaj ve fj i it to samý ne? :))
    KYTT
    KYTT --- ---
    JST
    JST --- ---
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    congrats!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    mimochodem ten Pjanič je pro nás neuvěřitelně klíčový hráč, bez něj tomu chybí finální přihrávka... on celý ten střed... plus Gervinho a Benatia...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KYTT: na tvuj twitter sere pes, ja mam radost ze jsme porazili ty mrdky z turína....

ale fakt jsem videl az od pulky...
    KYTT
    KYTT --- ---
    YACOOB: no celej můj twitter o tom mluví jako o totální nudě :)
    YACOOB
    YACOOB --- ---
    KUBAN88: Já právě váhal, jestli na to nemám přepnout, ale když jsem o půli viděl všude ty nuly a jen dvě žluté, tak jsem si radši zapnul Kalouska u Veselovského :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    YACOOB: no bez strel, ale proste klasicke AS (tuhle sezonu) - Rim na balone, hezke prihravky a tak, ale vsechno pred vapncem konci... Juve velke hovno
    YACOOB
    YACOOB --- ---
    KUBAN88: Tohle odpovídá?

shots on target : 1 - 0
    shots off target : 0 - 0
    corner kicks : 0 - 0
    offsides : 0 - 0
    fouls : 0 - 0
    yellow cards : 3 - 2
    red cards : 0 - 0

Asi pastva pro oči co :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    JOOOOOO KURVA KURVA KURVA!!!!! GERVINHO!!!!!!
    KYTT
    KYTT --- ---
    Matteo Bonetti @TheCalcioGuy
    Guarin said he's not practicing anymore with Inter. Guess his next stop will be somewhere in England.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Inter Milan defender Alvaro Pereira has joined Brazilian side Sao Paulo on an 18-month loan deal.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Fiorentina have confirmed that they have ‘by mutual consent’ terminated Gustavo Munua’s contract.

The Uruguayan goalkeeper arrived in the summer to act as support for Neto, but with just two Europa League appearances to his name, it has been decided by both parties that a separation would be mutually beneficial.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    KYTT: to musi byt tezka krize v obrane :))
    jako letos jsem ho nevidel, ale loni parkrat jo a byl vtipnej, chodici katastrofa.
    na bild.de pisou, ze dortmund nabizi 9 mega a inter chce 15. si tak rikam, jestli se jim ty cisla nepomotaly, ze inter jim ve skutecnosti nabizi 9, kdyz si ho odvezou a dortmund chce 15.
    ASYD
    ASYD --- ---
    @tancredipalmeri
    JUST IN: INTER STOPPED GUARIN-VUCINIC DEAL AFTER FANS REACTION!

olol...komedie
    ASYD
    ASYD --- ---
    hlavne Vucinic posledni dobou uz nastupuje spis na marodku nez na hriste
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    ASYD: Smysl to nedava... Sice Inter potrebuje utocnika jak sul, ale Guarin ma asi tak dvakrat takovou cenu nez Vucinic, nehlede na to, ze se jim zase naopak zacne bortit zaloha, protoze ty 50nici at si nalhavaj, ze jsou nestarnouci to neodbehaj... Krom toho Vucunic neni uplne klasickej utocnik, zas tak moc golu nikdy nedaval takze tim nevyresej, ze kdyz je Palacio out nema kdo hrat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam