• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    RAB1T: a "nerozpouštějte margarín v mikrovlnce, nebo počkejte, až vychladne", jak požaduje tadyta paní http://www.blesk.cz/...203087/ivu-zranil-obycejny-margarin-po-zahrati-ji-explodoval-do-obliceje.html
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    MEJLA77: ale ted resis neco malinko jineho. Onneresil slozeni ale zakladni varovani typu "káva je horká" "nepoužívejte na sušení domácích mazlíčků a dětí"
    KRYPTONHNILOBA
    KRYPTONHNILOBA --- ---
    repost z kreslenejch stripů

    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ALCATOR: Zde jsou dvě věci zaměněny - chytrost a znalost nějaké informace, podle mě to není totéž (inteligentní křovák si nápisy stejně nepřečte) a v době, kdy je v obchodech základních věcí jen kolem 20% veškerého zboží to prostě u té zbývající většiny vítám, ačkoliv se snažím polotovary kupovat co nejméně. Dělat další zákon vyjmenovávající základní potraviny, u kterých není nutné uvádět složení, by byla jen zbytečná byrokracie... navíc třeba takové kakao - namleté kakaové boby, to je přece jasné, že to není nic jiného, ale teprve po důkladnějším počtení se najdou draselné soli, které podle mě výrazně degradují chuť kakaa, takže jen ať to pěkně píšou, co tam je a přesně to chci vědět :) Navíc - ty nápisy tam nejsou pro blbé, ti je určitě nečtou :)
    K pobavení mi přijde spíše nápis "může obsahovat stopy arašídů" na arašídových křupkách, který navíc může být pravdivý :)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    MEJLA77: Není to OT. Ten dotaz je vtip sám osobě. :-)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    OT: nedaří se mi najít jedno video, šlo o člověka, který měl mít přednášku na nějaké konferenci (možná něco jako TED, ale tuším, že to bylo odjinud), takový mladší kluk a nebyl na té konferenci osobně, ale jen přes skype volal s puštěným videem a měl přednášku nebo spíše mluvil o své práci, tuším, že to byla taky školní práce, možná bakalářka nebo diplomka, ale spíše jen nějaká seminární práce a téma bylo Močení a bylo to docela vtipné a tuším, že to mělo nějakou spojitost s marketingem - možná jsem to video viděl tady na nyxu, ale taky si tím nejsem jistý, děkuji předem :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    konstantu dáte tam, kde tomu vůbec nerozumíte; matematický model tam, kde máte aspoň měření.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ANICASE: Už jsem se bál, že demodex je toxoplazmóza.
    SINECURVE
    SINECURVE --- ---
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    The Helvetica Scenario - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rqfSqUuo7Ms
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    MAKOSHARK: Čas od času se zejména na umělecké škole najde exot, kterému ani péče vedoucího nepomůže...
    NONAME_HERO
    NONAME_HERO --- ---
    ZUZKAOU: prazska pedagogicka fakulta je neuveritelna instituce, na ktere dobri pedagogove graduuji pouze *navzdory* te skole, ne diky ni. Asi idealni by bylo zreformovat ji plamenometem a jenom humanitarni duvody by mi velely poskytnout zamestnancum ctvrt hodiny na evakuaci.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MAKOSHARK: však to taky dělám. nikdy se mi nestalo, že by někdo odevzdal něco takového.
    ale kdyby odevzdal, tak bych to zahodila. nechápu, že to pustili obhajovat. tomu se divím mnohem víc než tomu, že někdo napsal takovej blábol...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    CHIMERA: Svého diplomanta máš vést během jeho studia, pravidelně se s ním bavit a dávat mu rady a sledovat, co tvoří, průběžně. Ne se podívat až na výsledek, zasmát se a vyhodit ho.
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    CHIMERA: To zkusim, poslat vedoucimu draft v comic sansu :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PATISLAV: závěrečný práce pražské peďákové výtvarky sebou nesou především nějakou tvorbu + teda něco teoretického. Ale má to vcelku běžnou úroveň umělecké školy.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ZUZKAOU: aha, tak to je pak jiná, já jsem svou úvahou mířil spíš právě na UMPRUM a AMU apod., i když i tam to v jistých oborech smysl dávat může.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    PATISLAV: no kdyby toto "natruc" odevzdal můj diplomant, tak se hezky zasmějeme, strčím to do skartovačky a tradá na druhý pokus!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PATISLAV: no ale tohle je peďák - to nemá být úložiště pro ty, co se nedostanou na umprum či akademii, ale pro ty, co se učí rozvíjet výtvarný talent v druhých. Teoretické práce na toto téma není žádný problém. A nebo tedy praktická práce ale pak dílo musí být o něco komplexnější než tři figurky prasátka, kostým řezníka a autorské kresby ze zabijačky.

    Ovšem pokud jaksi jsou povolovány takovéhle absurdní jako že happeningy a k tomu jako že zprávy, tak to je jednoznačně problém té katedry. A brněnský peďák obecně má celkem rezervy a po té, co se tělocvikáři osamostatnili, tak holt výtvarka je trošku to dno ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam