• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    KAERO: naprosto s tebou souhlasim, nicmene i tak me fascinuje jak propastnej je rozdil mezi lidma co podobny veci vyhodnotej jako "haha, zenerka v nose, lol!" a "JA TO VEDEL!!! CIPUJOU NAS! CIA! SOROS! JESTIRCI! VESMIRNI LIDE!! AUAUDAAUAUAUAUUAAAAGAGAGAAAAaaa...blebleble".

    Popravde sem nikdy o Umay Yamuna Wolf neslysel a vyhodnotil sem to spis jako o smesne pruhlednej pokus o troleni...

    Co se trestni odpovednosi apod tyce., to je asi moc komplikovany - kde konci lidska blbost a kde zacina zlomyslnost a trestnej cin?
    HARALD
    HARALD --- ---
    KENJIRO: Zenerova diodaslouží ke stabilizaci napětí. Dokážešsi představit, co ta ženská začne vyvádět, když teď její napětí nebude stabilizováno? :-)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    KENJIRO: hele, znáš klub Vegeta národa? Jestli ne tak si ho najdi, podobný věci patří spíš tam. (Nebo do Urban legends...)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    KENJIRO: Nepoznal. Ale my už dávno používíme mnohem menší a přidáváme je do rýže. :-)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    vzhledem k tomu, ze se normalne Yamuna zivi mapovanim analnich otvoru, je zenerka v nose vcelku pokrok.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    HOWKING: mně to přišlo vtipné, protože jsem poznal, co to je. Tak jsem se chtěl podělit a současně zjistit, kolik lidí kromě mne je tu tak starých, že to poznají :-D
    EKG
    EKG --- ---
    NELLAS: Prvnich par hodin...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAERO: Mně to přijde jako rozšlehané vajíčko, což zas takový sajrajt není.
    KAERO
    KAERO --- ---
    BROUKOID: jo, maly Broukoidek byl mozna roztomily, ale tahle Umay Yamuna Wolf je spis pekna cuza ze vypousti takovou lez do eteru. Presneji zku*vena cubka, ktera vydelava na neznalosti lidi a jejich potrebe necemu verit, a zneuziva momentalniho strachu v dobe pandemicke. Vlastne bych rekl ze se dopousti sireni poplasne zpravy.

    (detailne uvaha: neni to antena, je to dioda. pokud ji to opravdu do nosu nestrcil jeji pritel kdyz byla zdrogovana, tak Wolfova vi ze to v jejim nose nikdy nebylo a nedostalo se to tam behem testu na kovid. takze musela cilene najit diodu, polit ji hnusnym zluym sajrajtem a sdilet na fejsbooku. tedy zamerne lze a siri poplasnou zpravu ze testovani na kovid je cipovani lidi. pokud tim poplasi par lidi, muze byt trestana odnetim svobody az na 2 roky, viz google 1. odkaz.).
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BROUKOID: Lajk za vykopání zásob :D
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    HOWKING: me to pride roztomily.. kdyz sem byl malej, tak sem zenerovu diodu zakopal spolu s dalsima "high-tech" vecma jako casouvou schranku v sadu 50m od panelaku kde sem bydlel jako poselstvi o schopnostech nasi doby (tj cca 1985)

    takze mi pride roztomily, ze si nekdo muze myslet ze zenerka je vysilacka stejne jako si malej broukoidek myslel ze zenerka (zvlast v tomhle pouzdre) je dobra reprezentace technikyho pokroku v roce cca .1985... a navic je to skoro jako ta "stenice" z matrixu co dali Neovi do briska :)


    ... mimochodem tu zenerku sem asi o rok pozdejs zase vykopal, protoze sem ji potreboval a v tesla eltos mi na cokoliv jinyho nez odpory a zarovicky rikali "nemame, zkuste to pristi mesic"
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KENJIRO: Fuj. Myslíš, že to sem patří? Vědecké vtipy nejsou vtipu o debilech.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Beze slov.

    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    ZCR
    ZCR --- ---
    SHEALA: a jejich vršení - zdalipak velryba úplně dole vydrží tlak 24 velryb nad ní?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHEALA: Stačí dovézt brouka na pláž, kde velryby zrovna uhynuly. Navíc mrtvé se budou vršit snadněji než živé, protože se nebudou bránit.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    NELLAS: v tom případě ale musíš řešit logistiky skladování mrtvých velryb.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GILHAD: A musí ty velryby na začátku být živé?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam