• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: na jednom je počátek a na druhém svraštěl derivace :(
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    NELLAS: Oslí můstky se staví přez skoro cokoli :)
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    NELLAS: přes moře integrálů ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHWAB: A to pak ten most nemá na koncích volný prostor, do kterého by se dalo rozeběhnout?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: přes údolí, přes železniční trať...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TEAPACK: Sice je to asi silně OT, ale... přes co jiného by se měly mosty stavět? :-O
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    NELLAS: ah =) u vás se stavěly mosty přes říčky, pak už to taky dává smysl =)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TEAPACK: Když sejdeš z mostu, můžeš se rozběhnout po širokém okolí. Na obou stranách ;)
    Holt máme každý svou oblíbenou verzi. Mně se vždycky líbila ta stará hnusná svraštělá derivace, no :))
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    NELLAS: široké okolí na mostě? O.o já to znám se skokem z mostu do moře integrálů ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ROBIN_SNNS: Mně se o chloupek víc líbila ta verze, co se vykládala za mého mládí:

Jde po mostě skupina holomorfních funkcí a vesele si prozpěvuje. Potká je stará hnusná svraštělá derivace a křikne: "Pojďte sem, já vás všechny zderivuju!" Funkce se leknou a rozutečou se po širokém okolí. Jenom jedna jde dál a vesele si prozpěvuje: "Já jsem e na xtou, já jsem e na xtou..." Stará hnusná svraštělá derivace se jenom zachechtá a zderivuje ji podle y.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ukradeno z fb:
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HNILOB: olympijské...
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    KAERO: Atletická koule nebo kladivo s ablativní ochranou? Me gusta!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KAERO: A nebyl by problém zpětný ráz? :D (ZZH)
    KAERO
    KAERO --- ---
    HNILOB: tak jestli se ujmou roboticke nahrady pazi, tak urcite sportovni vykony porostou natolik ze to zacne mit vyznam. akorat doufam ze ty koule nezacnou sestrelovat starlinky z oblohy :)
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    HOWKING: sem si vzdycky rikal jestli jsou vsechny olimpijske stadiony udelane tak, ze se hazi kouli ve smeru rotace zeme a nebo naopak:D jestli je to jak se komu zachce, melo by se to nejakym vypoctem zohlednit:)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HRAFNAIN: Ale ujede. Jen srášlivě malinko. (ujede proto, že je to neinerciální soustava - jsou v ní fiktivní síly, co tě lehounce posunou - rotuje, obíhá v gravitačním poli Sluce [a nejen, ale to zanedbáme].... )
    KNX
    KNX --- ---
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HOWKING: A jak to teda, že když si povyskočim, tak mi Země neujede pod nohama? Aha?

Time is littered with the remains of space travelers
    who were smart enough to travel into space but too stupid to realize that the Earth is not in the same space at the same time

ale kdo já jsem? jen hloupý červ:

vždycky v prostoru a všude v čase :::
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam