MAKROUSEK: ja VIM, ze tam je, ale neni to misto kudy bych bezne jezdil (a hlavne ne pres den), navic pokud tamtudy jedu, koukam na cestu kudy jedu a ne kolem
AMANT: vsichni vime ze tam sou prestehovany nacisticky litajici talire ze stechovickyho pokladu..
VOMAJDA: meni se tak, ze nejdriv napisu ze chyba je velka 50-100% - protoze kolega v praci mi rekl, ze si mysli ze moje konvice na caj (ktera JE priblizne kulovita) muze mit objem max. 0.5L nacez sem do ni nalil 1L a on prohlasil ze se jedna o cernou magii a fake news (nebo tak neco), coz beru, ze jeho odhad je 0.5L a skutecnej objem je 1L, tj 1L je 200% 0.5L - to byla moje "myslenkova cesta" - nicmene z formulace, kde sem proto dodatecne dopsal "podcenuje" je jasny, ze sem si to po sobe poradne neprecetl. Nebo mozna chci vzbudit dojem ze sem hluchej a postizenej a meli byste na me bejt hodny a mit me radi, protoze jinak ste lidsky hyeny :)
V kazdym pripade sem chtel rict, ze jeden clovek na mou zaludnou otazku, jaky ma objem moje konvice odpovedel 0.5L a realny objem byl o 100% vetsi.. asi sem to mel napsat lip, sorry jako :)