• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    Pokud je v tom něco vědeckýho a je to k něčemu, hažte to sem. Berem všechno: chemii, fyziku, filozofii, matematiku, psychologii... a další


    Za přílišné a především opakované OT budou dárkové poukazy v podobě RO a ovocných košů s banány.

    Kecy k věci tu nechám, hlavně když budou vtipný. Zbytek mažu.





    Ňáký odkazy... vozte to sem na dvoukoláku a pište to tam hráběma.
    http://wiki.matfyz.cz/wiki/Category:Humor
    http://www.frozen-planet.mysteria.cz/pages/vtipy/m-vtipy.php
    http://fora.tv/2009/11/08/Science_Laughs_Science_Comedi
    rozbalit záhlaví
    KAERO
    KAERO --- ---
    BLACKHEAD: ten obrazek jsi nekde nasel nebo v necem nakreslil? Jestli kreslil, v cem a jak?
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    Takhle:

    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    CERNYRYBIZ: Nemas pravdu.

    Takovy ctverec by ti vzniknul, kdybys odebiral i vnitrni rohy. Ale ty tam prave nechavas... Vzdy zvenci opisujes ten kruh...

    Takhle to vypada po nekolika dalsich krocich...

    BASSAREUS
    BASSAREUS --- ---
    CERNYRYBIZ: dík, už to vidím
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    BASSAREUS: ani nemusis byt. Zmensovanim "do nekonecna" tak, jak je na obrazku navrzeno, ti vznikne novy "ctverec" , oproti tomu puvodnimu postaveny nakoso, ovsem se zdvojenymi stranami. Jak by bylo zrejme uz pri zobrazeni jednoho dalsiho kroku.
    BASSAREUS
    BASSAREUS --- ---
    KAMAHL: Tak to mě dostalo. Snažím se pochopit proč to nefunguje XD ale já jsem teda hovno matematik...
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Dickinsonia byla?

    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KAMAHL: Pi = 4
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    MINDA83
    MINDA83 --- ---
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    VOYTEX: ALIENS!!!!!!!!!!
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    BROUKOID: S tema samovznicenima je to slozitejsi, mnohdy zadny kuraci nebyli, nemeli zdroj ohne. Zkoumala to i CIA, cast zverejnili, to podstatny je ale dal tajny, takze to prozaicky vysvetleni, ze knot taha vosk, bude mit hvezdicku a fine print.

    KAERO: Does pig fat cause sulfidation attack of steel grain boundaries tho
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    KURE: :-*
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    KURE: ja je nenavidim - NENAVIDIM - a nenavist je pritazliva emoce - a tohle je moje "specialni" nenavist - protoze udelali 75% veci skvele a meli potencial udelat to 100% skvele (ok, na 99.99%) ... a to je to co je ta nenavist - nenavidim to, co bych mohl milovat, a to k cemu mam vztah, a to na cem mi zalezi (veda, technika, historie, "experimentalni archeologie", atd.) - a proto to nemuzu jenom ignorovat, nebo je mit jenom za blby a nevsimat si jich.. ta nenavist prameni z tech par veci, ktery totalne zkazili, i kdyz meli vetsinu skvele... jako napr. kdyz "dokazali", pomoci pneumatickejch pochodujicich prileb, a bez jakejchkoliv podobnostnich kriterii smontovanym mostem, ze neni mozny most rozbit rezonanci.. nebo kdyz malem "dokazali", ze nikoho nemuze zabit fen spadlej do vany, kdyz jako analog lidskyho tela pouzili balistickej gel (protoze samozrejme ze neco co ma priblizne stejny BALISTICKY vlastnosti jako lidsky maso ma PRESNE stejnou elektrickou vodivost, zejo! AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! - to jim nakonec nekdo rekl ze je blbost..) - proste me trapi kdyz vidim jaky meli uzasny zdroje, finance, moznosti, a meli sanci udelat uzasny veci (jako dneska dela na yourube napr Steve Mold, Action Lab apod.), tak nakonec u nich vetsinou zvitezilo jejich sebevedomi, a presvedceni, ze protoze umej udelat par triku a zvladaj mechaniku, ze sou odbornici NA VSECHNO, nemusej se nikoho ptat, a staci mi jenom kdyz vidim toho mroze jak zacne: "hmm, hmm.. well it's obvious that chicken egg is a good representation of human head, so we can test telepathy by boiling chicken eggs in horse piss!" zatimco zrzoun slinta: "hehehe.. horse pisss.. maybe we can use dokey piss.. that would be ass piss, hehehe hehehe hehehe, we are so smart, science ftw!"..

    ..ale pres to vsechno co sem napsal se jim obcas neco FAKT povedlo... a kdyz vidim co vsechno mohli dokazat... ..proto je nenavidim, a proto o nich nemuzu prestat mluvit :)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    KURE: auto-co-rect
    KURE
    KURE --- ---
    KURE: "plusíček " ..to byl autocorect
    KURE
    KURE --- ---
    BROUKOID: pusinek ti nedám, protože jsi ošklivě mluvil o Mythbusters :(
    KAERO
    KAERO --- ---
    BROUKOID: Pig fat cannot melt wooden beams! 911 (A.D.) conspiracists.
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    No s tema prasatama kdyz sem to slysel poprvy, tak sem si taky rikal ze je to blbost, ale zase jak uz zde bylo zmineny - pripady "samovzniceni" lidi, byly vesmes pripady obtloustlejsich lidi, kterejm upadla cigareta na obleceni treba, to zacalo horet, oni se udusili kourem, a pak se jim zacal skvarit tuk, ten se oblecenim natahoval jako knotem a pak ty lidi prakticky kompletne shoreli - proto z toho byli vsichni paf. A jak _ABSOLUTNE_NENAVIDIM_ ty dva sasky z Mythbusters, tak tohle myslim taky zkouseli (a tipuju ze taky s prasecim "clovekem"), a vicemene to fungovalo - takze prestoze souhlasim, ze je to lehce divny, tak zvlast v souvislosti s tim, ze prasata byly historicky chovany PRIMARNE pro sadlo, ne maso, tak to mozna neni takova blbost jak se zda - prasata se behem chvilky udusej, a pak staci relativne malej plamen, pripadne nejaky hadry jako knoty a uz to krasne hori... ale asi museli udelat trochu komplikovanejsi chodbicky, aby garantovali dostatecnej privod vzduchu...

    ..vlastne coto kecam, ste vsichni uplne mimo, prase je zjevne demolicni zarizeni, zapaluje se mu ocasek, kterej je stocenej, aby clovek stihl utyct, to je prece jasny, probudte se sheeple!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam