• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WRIGLEY: ty stačí před nástupem vypustit (teda vypustit z nich vzduch, však si rozumíme).
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    NELLAS: hur nez kdyz tam bude 7530 micu?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    WRIGLEY: To půjde u těch samootvíracích na čidlo dost špatně!
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    NELLAS: zavres dvere ;-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mně tam teda chybí info, že se to unese 0,01 fotbalového hřiště
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    WRIGLEY: A jak zajistíš, že ty krávy na sobě budou držet?
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    NELLAS: me teda vic drazdi ta predstava 7530 micu... pet nejakych normalnich krav si tam predstavit dokazu, i kdyby mely byt na sobe...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAERO: Pokud krávy trpí menší nejistotou, zajisté se ušetří na zoopsychologovi.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    LAMIE: neco podobneho maji v hotelu Bratislava v Bratislave, ale fotku jsem nenasel bohuzel
    KAERO
    KAERO --- ---
    TEAPACK: coze? To je prece princip nove SI. Ve stare SI se musela tuzko-kravi konstanta premerovat, stejne jako se merilo h, e, atd. V nove SI je ale zavedeno konkretni cislo pro h, e, a take tuzkokravi konstantu, a na zaklade mnoha let premerovani se zvolila hodnota prave 128000 tuzek/krava. A diky tomu se mnohem snaze metrologicky navazuje hmotnost jedne kravy na hmotnost tuzky. Vyhodou je, ze tuzkokravi konstanta tak nema nejistotu a tedy nejistota mereni jedne kravy je mnohem mensi. To ma za nasledek treba mensi nejistoty produkce hoveziho masa. Naprosty a fenomenalni uspech nove SI.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BLACKHEAD: To je otázka, jaké mají v Amstru krávy...
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    NELLAS: Dost zalezi na plemeni. Nejake male horske plemeno, co ma kolem pul tuny, tak to tam asi dostanou hrave i tu patou. Ale nejsem si dost jisty tim, jak tam dostat uz jen druheho jedince plemene Chianina, kdy i kravka ma tunu, bejk jeste dva metraky vic.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BLACKHEAD: Přemýšlím, jak tam hodlají naskládat ty čtyřnohé, a pořád mi z toho vychází zajímavé akrobatické číslo.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    TEAPACK: zda se, ze to pocitali jen na vahu... u vic polozek si nejsem jisty, jestliby se veslo objemove...

Ale co kdyz je to obracene a vytah je nova Fabie?
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    NELLAS: Tech by se i do toho vytahu veslo vic nez pet!

Nehodlam tu polemizovat o tom, ze pet takovejch je nadkriticky mnozstvi a po cas jizdy mezi prizemim a prvnim patrem by patrne doslo k anihilaci...
    Ale rozmerove se jich tam proste vejde i vic nez pet, jak je psano na te ceduli. Takze velmi pravdepodobne to budou ty sfericky...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BLACKHEAD: Záleží na definici, těch lidských až pět (i šest, pokud nějakou svážeš a nacpeš do kufru).
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    MERLIN: A kolik krav se vejde do fabie? Ha?
    MERLIN
    MERLIN --- ---
    MHO: Co blbneš? Jaká Fabie? Ta tam vůbec není zmíněná... Můžeš tam vjet leda na krávě! 8)
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    MHO: Mně zase chybí i tužek/pastelek nějaká chyba/nepřesnost... nezdá se mi, že by se jich tam vešlo přesně 640k. Takže bych asi trval na experimentálním ověření.
    MHO
    MHO --- ---
    LAMIE: takze není žádný problém svézt se ve výtahu Fabií? To by chtělo zkusit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam