• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    RAB1T: sekeru ti sekuritaci na stadion pronyst nedovolej, provaz bude treba prekousnout..
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    BROUKOID: Myslíš, že se na celém stadionu najde alespoň jeden fanoušek s dostatečnou mentální kapacitou a v dostatečně strizlivem stavu, aby mohl zastávat veledulezitou funkci se sekerou?
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    HAR4NT: to je samozrejme absurdni, ja sem, stejne jako GILHAD odkazoval na Chicago Pile 1, kterej se chladil vzduchem, a doufal sem, ze treba i nasi fotbalovi fanousci si treba budou chtit svepomoci postavit reaktor z cihlicek grafitu (v nasich podminkach idealne nahraditelneho cernym nebo hnedym uhlim, pro ktere brzy nebude pouziti, uhlik je uhlik, nevim, nejsem uhlobaron) a par valecku uranu (e-bay ze severni korey) - nemuzes chtit po prumernym fotbalistovi stavet reaktor s vodnim okruhem a turbinou a chladici vezi, to je prece pritazeny za vlasy!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BROUKOID: se nevylucuje, reaktor pod tribunu kvuli vyhrivani sedacek (jako ve fabii) a uprostred hriste chladici vez o vysce 120m, coz odpovida sloupci 152 sedacek do fabie
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    SIRIEN: tak ted nevim jestli to myslis vazne nebo ne (ze je CVN-65 Enterprise podle startreku..), coz je vetsinou muj cil s mejma prispevkama, takze dobra prace :)
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    ARCHIMEDES: nene, reaktor patri pod tribunu, viz GILHAD..
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SIRIEN: jo, to pochopitelně taky :)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    ...turbiny v prehrade vyrobi tolik elektrtiny, kolik je zapotrebi k provozu 12 milijonu plazmovych obrazovek.....
    vylitla mi nudle z nosu a televizi spravne prepnula zpet na CT24
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SHEALA: A ta co se menuje po lodi ze Star treku tě neruší? Já myslím že SF inspirační trend je jasnej. Čekám na Ford class Serenity
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    BROUKOID: No jo, vlastně, proč by nemělo mít fotbalové (soccer!) hřiště na půdorysu středového kruhu chladicí věž?
    Alespoň by to oživilo hru překvapivými taktickými manévry!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ARCHIMEDES: Mě trochu vrtá hlavou, proč se letadlová loď jmenuje po stromové kočce z Honorverse, ale co já vím, jak se v USA pojmenovávají letadlové lodě.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    BROUKOID: Tak ony ty jaderné reaktory tak nějak na tom hřišti i začaly, že :)
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    ..me moc tesi, ze vsichni tady vite, ze fotbalovy hriste jadernej reaktor (i kdyz trosku primitivni) v principu mit muze, a proto se resi jenom ten prerostlej uvazovaci sloup na vzducholode :)
    MERLIN
    MERLIN --- ---
    JON: Nebo naopak nám tím něco naznačují ... 8)
    KAERO
    KAERO --- ---
    ARCHIMEDES: hm, chtel jsem takovy obrazek vygenerovat pomoci nejake AI, ale asi nezadavam spravny popis. AI treba nechapou pojem "vertically", takze kazda letadlovka byla horizontalne.
    JON
    JON --- ---
    BROUKOID: v Empire State Building hlavne chybi jadernej reaktor - je jasne videt, ze by to nemel byt zadnej problem.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    KAERO: Stane se to hned po tom, co se USS Nimitz postaví na zadní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam