• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Na FELu prý jeden zkoušející položil nebohému studentovi ke konci zkoušky otázku:
    "Chcete vidět fotku mojí dcery?"
    Student netušil která bije - jestli nezájmem urazí, nebo jestli zájem bude naopak vyhodnocen jako dotěrnost... "Ano prosím."
    Docent začne prohledávat kapsy. "Já jsem jí nechal doma, přijďte příště."
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOWKING: Ja zazil prednasejiciho co dal zapocet za krabici tatranek a prani k svatku..
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    HOWKING: Jo, slysel jsem to uz z tolika zdroju, "kde se to zarucene stalo, ze to s klidem zaradim do UL policky a zavolam si cernou sanitku...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BLACKHEAD: A přitom se to nestalo nikdy. Neznám profesora, co by mu tak marginální znalost stačila na udělení zkoušky. :D
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    HOWKING: Akorat ze to se vypravi mezi studenty uz asi 60 let, jakoze "to se stalo u nas na skole" / "to se stalo u nas ve tride" / "to se stalo kamaradovi"...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    frustrovaný student vysoké školy opouští po nezaslouženě neúspěšné zkoušce z matematiky budovu ústavu a oproti vidí přicházet spolužáka
    "Ani tam nechoď, je to vůl."
    Profesor to díky otevřenému oknu slyší, vykoukne a ptá se:
    "Co jste to říkal?"
    "Že jste vůl, pane profesore."
    "Když mi to dokážete matematicky, tak Vás nechám projít."
    "Axiomy se nedokazují, pane profesore."
    "Výborně, doneste mi index."
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: premyslim jestli by se rovnou nedal pouzivat termin "metrically impaired".
    Kdo to otestuje na nejakem zivem americanovi? Mozna by se melo rovnou zazadat o grant, ale ja to podavat nebudu, protoze testovani na lidech prochazi strasne dlouhym schvalovacim procesem.
    KAERO
    KAERO --- ---
    TRAGED: Vyborny clanek, pekna satira, az premyslim jestli ten asteroid fakt existuje :)
    Rozsekal me pojem "metrically-challenged", definovany jako "our beloved American readers".
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Asteroid the size of 81 bulldogs to pass Earth on Wednesday - NASA - The Jerusalem Post
    https://m.jpost.com/science/space/article-757419
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Aha, takze jsou to puvodne 2 naprosto nesouvisejici vtipy..me to zmatlo, jak je to hned nad sebou
    V77
    V77 --- ---
    BROUKOID: taky ty kere nad brankou trochu povyrostly
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KAERO: To není ten stejný vesmír (Oh Yeah Deeper)
    KAERO
    KAERO --- ---
    BROUKOID: To neni ten stejny senior... (We Need To Go Deeper)
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    TEAPACK: fskutecnosti senilni a zamrznul na minutu a pak jelo uplne jiny vetsi cerveny auto, kteryho si vsimnul az kdyz uz mizelo..
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    PERPLEX: vypadá to jako senior, ale spíš to bude T1000... takhle rychle hlavou nehne žádný živočich...
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    KAERO
    KAERO --- ---
    Jelikoz prvni dil knihy Computer Engineering for Babies slavil uspech, autor vymyslel druhy dil:
    https://www.kickstarter.com/projects/babyengineering/computer-engineering-for-big-babies

A jelikoz u nas doma prvni dil slavil velky uspech, libilo se to miminum, detem i prerostlym detem, tak budu zase objednavat!
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    MAKROUSEK: bazinga!
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    BROUKOID: Sarkasmus, Sheldone?
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    KAMAHL: vynikajici! Humor ostry jako britva, zatinajici se do prohnileho tela zkorumpovane vedy! Zapomnel si este: Haha! Einstein faild math at school, and those delusional "scientists" still think he's so smart, what a bunch of losers, hahahahahaaa, Earth is flat, Bush did 9/11 and vaccines cause autism!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam