• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KAERO: načůrala z laviček kolem kašny do té kašny, fascinující:) pak už sem byl pouze schopen obdivovat její ventil, takže vsechny další měření nejsou k dispozici. Leda bych se ji ozval a prijel to přeměřit pořádně, dlouho jsme se neviděli, aspoň budu mít důvod, jdu si pro tvrdá data!
    KAERO
    KAERO --- ---
    DRAGON: ok, mame kvalitativni vysledky. ale co kvantitativni? premeril jsi to pasmem s akreditovanym kalibracnim listem? udelal jsi 10 mereni a vypocital nejistoty? mas tvrda data?!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PAN_SPRCHA: a jaké z toho máš pocity? Já myslim, že dál dočůrá jednoznačně žena. Abych vysvětlil mou zkušenost z toho Karláku: sel sem pred par lety z hospody a potreboval sem se vyčůrat, na Karlaku uz mi tam jednou fizlove za to dali 200kc pokutu (blbe se zdrha kdyz zrovna mocis, ja vul si jich nevsim, protoze sem byl aditivovan chmelem a dalsimi substancemi) nicmene proste neslo jinak, urcite to znate, kdyz musis tak musis. A uplne nevim presne jak se to stalo, kazdopadne sem se dal do reci s dvema mladejma holkama z Plzne, ktery si vsimly, co delam a zacaly resit jak zensky to maj tezsi v techto vecech, to my bychom nemohly, bla bla. Zcela opravnene. Nicmene! Ja samozrejme souhlasil, ale rekl sem ze jsou pro tohle mnohem lepe vybaveny co se dostrelu tyce. Zacala diskuze a skoncilo to tak, ze doslo na empicricke mereni (kaero prave zpozornil! haha) a opravdu, prisaham, ze to, co sem videl, bylo tak neskutecne, ze sem se chvili zalekl reality, co ta slecna predvedla, bylo OUT OF THIS WORLD. Byl sem z toho tak konsternovan, ze sem damy pozval na sklenicku a nakonec to byl naprosto uzasne straveny vikend, kdy jsme experiment v pozmenene forme testovali nekolikrat. Dodnes si s jednou (ano, ta co provedla exekuci, par mesicu jsme spolu chodili) pisu, papirove dopisy, velmi fajn clovek btw.
    Muzskej nikdy nedocura takovou dalku jako zena, nikdy. To zkratka neni mozne.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DRAGON: proč jsem právě strávil půl hodiny čtením celého toho vlákna?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GIOMIKY: vočůral sem to!
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    DRAGON: Jak ses dostal z mýho ignoru?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Can women actually pee a further distance than men? - Quora
    https://www.quora.com/Can-women-actually-pee-a-further-distance-than-men
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KAERO: osobně si myslím, že v tomhle fakt vedou ženský, bez diskuze. Ostatně jejich anatomie "čůracího ventilu" je pro to lépe nadesignovaná:)
    KAERO
    KAERO --- ---
    DRAGON: nedokaze? hernajs na to uz musi byt nejaka vedecka studie, ne? studie, dve disertacky, nekolik diplomek...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KAERO: no jistě, že vyhradí, bude se to delat jednou za rok a rikat Moon Olympee Games. Imho zvítězí ženy, protože čeho sem byl jednou svědkem na nočním Karláku, to asi žádnej mužskej nedokáže:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BROUKOID: trochu si mi pripomnel jednu epizodu Red Dwarf :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JJOXER: Aby je nakonec stejně přečůraly kosmonautky.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    KAERO: No a potom tam už jen poslat chlapce v útlém věku, kdy mají nejvyšší tlak a dostřel (:
    KAERO
    KAERO --- ---
    BROUKOID: kdo docura dal by se ostatne dalo delat i pod kupoli s normalni atmosferou, pokud je ta kupole dostatecne velika.
    Vzhledem k tomu, ze na zemi se vzdalenost curani pocita (radove) v metrech, tak na mesici to bude 6x dale (d_max = v^2/g pro 45°), coz bezna budouci mesicni kopula rozmerove urcite zvladne. Jen nevim, jestli vyhradi celou jednu kupoli temhle pochybnym 'hratkam'.
    Urcite by nebyl problem nechat v kupoli i trochu toho mesicniho prachu...
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    DRAGON: ja s tebou souhlasim ze je to blbost, ale presto by me neprekvapilo kdyby na tom v 60. letech nekdo nejakou dobu pracoval (myslim teoreticky) - protoze v 60. letech byl plan na mesici zustat, budovat zakladnu atd.. v kontextu lunar roveru, hranim golfu a vyletu za ucelem kradeze kamery mi nejakej ventil na odpousteni tekutiny v plinkach (nebo v cem) nepripada tak silenej... :)

ale hlavne se mi libi predstava, ze na mesici kosmonauti fakt soutezej, kdo docura dal nebo kdo se lip podepise do mesicniho prachu, tak mi to neber :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HOWKING: ale musíš to správně nasadit
    JON
    JON --- ---
    HOWKING: jak se to jmenuje? rozhnidopiš?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SALVATOR: Nemusíš se bát když jsi na to patřičně vybaven...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    GILHAD: Nehnidopiš!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam