• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHERPALETÁKY (grafika) - diskuze, poradna, návody ...
    OWECK
    OWECK --- ---
    jak to myslis? :) zkus to pak expandnovat...pak to bude normlane objekt...barvy to take umi..nevim nakolik se vsak pousted do mnohobarvenych zhurivelosti...kazdopadne urcite plati, ze cim vetsi rozliseni obrazku, tim vetsi pravdepodobnost, ze trace bude kvatlinejsi...
    ja jsem pro PERO :)
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    OWECK: Live trace ale neprevede ty cary tuzky do plnech barev ne??
    OWECK
    OWECK --- ---
    pokud chces prevest dost dobre namalovou ilustraci (nejlepe CB), tak ji vyskenuj na velike rozliseni (600dpi trebas) a pak tak uzit tu automatiku (live trace - a vhodne nastaveni), pak si treba pohrat s bodu v ceste co do obrysu (simplify, popotahnout tam a onde)...ejlepsi vysledek je vsak rucni prace a pero...urco...:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SHERPA:
    jsem amater ale vim ze jsem tam nachazel neco jako prevest rastr na vektor nebo tak neco...
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    SHERPA: ja teda v illustratoru nijak extra neumim, ale prekresloval sem vzdy perem.. verim ale ze existuje jednodusi zpusob :))
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    Chtel jsem se zaptat jestli nekdo umite v illustratoru? Zajimalo by me jak se prekresluje treba obrazek delanej fixama do digitalni podoby.. Muzete mi nekdo porad?
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    Nechce tady nekdo se mnou delat admina??
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    PETRPEDROS: Taky illustrator. Staci ARC a TWIST
    TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    PETRPEDROS: illustrátor
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    PETRPEDROS: Hele ja asi Illustrator. Ve photoshopu delam, tam to jde vyreist tak ze si nakreslis rovni cary a zkroutis to. V illustratoru neumin, tak nevim jak tam. Ale uz jsem nad timhle designem taky premyslel
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    CHUCKCHODESSA:
    Pokud nas navrh jak to tady to tady resit a chtel bys, muzu te udelat adminem :))
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    V jakém grafickém programu by jste dělali nejrychleji tohle pozadí?? Já osobně bych zvolil Photoshop

CHUCKCHODESSA
    CHUCKCHODESSA --- ---
    PETRPEDROS: ten nadpis je mimo, neco rozvernejsiho .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam