• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHERPALETÁKY (grafika) - diskuze, poradna, návody ...

    DISKUZE O LETÁCÍCH A PROPAGAČNÍ GRAFICE - POUZE SLUŠNĚ!!
    PTEJTE SE, RAĎTE, UKAZUJTE SVOJÍ PRÁCI, VKLÁDEJTE LINKY NA TUTORIÁLY

    !!! V TÉTO DISKUZI SE NEHODNOTÍ OBSAH LETAKU !!! (lineup, místo, oblíbenost promotéra apod.) !!!



    NAHAZUJTE SVOJÍ TVORBU K DISKUZI :))



    Při vkládání grafiky doplňujte info:

    Vytvořeno v .. (Photoshop, Illustrator, Indesign, Corel atd.)
    Vlastní obrázky ANO/NE/NAPŮL (které)
    Vlastní brushe ANO/NE
    Úroveň autora (začátečník, pokročilý atd.)
    +pokud Vás napadne nějaká další informace



    ZÁKAZ POUŽÍVÁNÍ "PALCŮ DOLU"!! POKUD SE VÁM NĚCO NELÍBÍ -> NAPIŠTE PROČ

    rozbalit záhlaví
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    SHERPA: debilní nejsem. Jedna se mi o něco netradičního cíleného tady. Dle uvedenych parametru. Klasických stupidit mam stovky.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Přemýšlím nad letákem realitního makléře. Máte nápad případně podnět co by mohlo zaujmout a nebylo to trapný hledám byt v této lokalitě/nejlepší, největší, nejskvělejší jedenzdalšíhotisíce retardů nabízí realitní služby?
    BELSAMBAR
    BELSAMBAR --- ---
    DIRTY_GROWA: zajimave ale nevyrazne vic bych sis tim pohral ...
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    GENERIXX: :DDDDDDD
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    SHERPA: Ehm, má snad nejvíc mínusů, co jsem tam u tebe viděla. O 10 více, než ten předchozí leták a jistojistě více než ty, co už tam ani nejsou. Jistou objektivitu z toho vyčíst můžu, poněvadž přecijen zas tolik haterů tam nemáš. Nezapomínej na to, že jsem viděla většinu tvých letáků a na dosti z nich jsem dříve i částečně spolupracovala. Ode mě jako od znalce tvého "díla" tedy objektivní hodnoceníá nebreš, takže fajn - je to úúúúúúžasňoučkej letáček, nejhezčí cos kdy udělal. Spokojenej? :D

    Ps.: teď jsem si tu pozvala laiky z kanclu ať se na to mrknou, líbil se jednomu člověku z třinácti - tomu, co má na stole sošku buddhy, křišťálový kamínky a kýčovitý obrázky indickejch panen :D
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    GENERIXX: looooool, tak v tom auditku co jsi poslal prece nemuzes cekat objektivni hodnoceni. Teda aspon ne u myho jmena :DDD
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    SHERPA: No, taky mi spousta kámošů chválilo letáky, který by ale grafik prohlásil za hnusný. Tady nejsi mezi kámošema co tě poplácaj po žádíčkách, ale v auditku, kde se kritizuje grafika, tak nemůžeš čekat fejsbůkovej ohlas ;) Se podívej jak to dopadlo v letácích, myslím, že to taky o něcem svědčí ;) Prostě to umíš líp :)

    [ SHERPA @ LETAKY-POZVANKY-FLYERS (...letaky najdes filtrem...) ]
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    GENERIXX: To je zvlastni. Spousta lidi rikalo, ze je to nejlepsi letak co jsem udelal a i na netu ma ohlas. Asi je to vazne vec nazoru :)
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    SHERPA: Mínus jsem nedal, ale ten plakát mi nesedí, sice přitahuje pohled, ale pak se v něm ztratím, protože barevnost těch písmenek/teček na mě působí tak rušivě, že bych skoro použil slovo "schválnost", místo abych si pohodlně přečetl informaci mi strhává zrak a ještě k tomu imho nejen že postrádá jakoukoliv estetiku (i punk jí má, žejo), ale vysloveně jde proti. Jinak vlastní písmo a celkové proporce mi nevadí, i když poloobnažené děvy s vytlemenejma mužskejma xichtama mě dráždí, v punkové estetice obzvlášť, ale to už je věc vkusu :-)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    GENERIXX: plus teda prosex/psx 4x na jednom letaku - z toho jsi uz vyrost, ne? :D
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    SHERPA: já mínus nedala, ale nelíbí se mi to.. Barevně, kompozičně ani jednotlivý segmenty.. Sry, umíš to mnohem líp..
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    Apeluji na všechny.
    Tohle je objektivní diskuze. V záhlaví se dočtete, na místo "palce dolu" máte napsat, proč se Vám daný příspěvek nelibí. Pokud nejste schopni napsat důvod svého nesouhlasu, raději nereagujte vůbec!!
    Díkx
    SHERPA
    SHERPA --- ---


    Vytvořeno ve Photoshopu, Illustratoru
    Vlastní obrázky ANO
    Vlastní brushe ANO
    Úroveň autora pokročilý

    Leták v punkovym stylu :D
    DASMONARCH
    DASMONARCH --- ---
    Tak zrovna dneska jsem vytvořil leták na naší techno party, tak koukněte:-) původ letáku je vlastnoručně vyfocená fotka kamaráda, která prošla editací v FDPainteru a částečně v NetPaintu:)
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=689165714443893&set=oa.157628647763225&type=1&theater
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    Nenašel jsem žádnou vhodnější diskuzi, tak to zkusím tady... Nemáte někdo tip třeba na nějaký článek o současném ("moderním") pojetí textových dokumentů? Kde by byly nějaké tipy na formátování, hlavně ohledně současných trendů ve fontech. Jedná se mi hlavně o delší texty (třeba několik stran až desítek stran), psaných v češtině. Ale zase na druhou stranu se jedná o administrativní záležitosti - ne články do časopisů (takže jako editor funguje Word). Díky
    LEE
    LEE --- ---
    Zdravim, hledam nekoho kdo by mi pomohl pripravit k tisku nove vydani vyrocni zpravy pro jednu ZS. podklady mam v InDesignu a jde o editaci ne tvorbu. Potrebuju stim help protoze na to nemam cas ale zaroven potrebuju aby to bylo cca do 14dni hotove. odmena dle dohody. DIky moc Lee
    ZAZULE
    ZAZULE --- ---
    NUTIYOT
    NUTIYOT --- ---
    INDILL: Velikost plakátu by měla být v zadání. Já většinou dělal pro A2, ale běžně se Dělá i A0. Pak záleží, kde ti to budou tisknout, jestli umí tisk bez okraje a podobně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam