• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHKřížková výšivka
    Křížková výšivka a vše, co s ní souvisí.
    rozbalit záhlaví
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    IORETH: wow mě vlatně ani nikdy nenapadlo hledat. ani nevim kam bych to pak pověsila ;o)

IORETH: mě to potkalo v kroužku kde jsme na vánoce měli vyšít zvoneček a mě to totálně chytlo :o)

FELIS: já celý život vyšívám jen na panamu

IORETH: tak to já jednou při pracovnim pohovoru vykládala s nadšením o tom, že můj koníček je zrovna toto a že se tim vystihuje moje obrovská trpělivost atd.... no při pohovoru byla paní zaujatá a odbočila i na ubrouskovou ( nalepovací ) metodu co doma dělá ona ale úspěch to nakonec neznamenalo :o(
    FELIS
    FELIS --- ---
    nj...ale cim mam zacit?

Matne se mi v hlave vybavuji nazvy neceho (?) jako je treba: kanafas (?), perlicka, molino (moleno?)

Hmmmm...tak poradte :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    IORETH: moc hezký - já jsem zatím měla jen nainstalovaný PCstich a to je taková obyč hračička myslim.
    kdyby někoho zajímali moje nasyslené zásoby předloh tak se můžu mrknout na 5 narvaných CD co mám schované a taky odkazy které snad ještě dneska ( některé ) fungují
    FELIS
    FELIS --- ---
    tak nevim :)...mozna ze bych mohla zacit...
    no, co si mam nalhavat. Vytahnout siti vyzaduje znacnejsi pripravu a zejmena usili (spis to psychicky), nez vytahnout vysivani :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Nechci syslit know-how, takže tady postupně vysypu, jak je dělám a jak je vyrábět profi.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Další (skrytý:) důvod je ten, že vyrábím vyšívací předlohy. Rozjíždím eshop. Potřebuju zpětnou vazbu :).

http://www.vysivacipredlohy.cz
    IORETH
    IORETH --- ---
    Založila jsem toto auditko, protože křížková výšivka je svébytný rukodělný styl, který se navíc v poslední době stává docela rozšířený. Aspoň mám ten pocit.
    IORETH
    IORETH --- ---
    VERONIKA22: jj, od narození malého se mi tu práší na jedno dílo, které zřejmě dodělám, až odjede se svým hypotetickým budoucím sourozencem na prázdniny k babičce
    IORETH
    IORETH --- ---
    DYLER: sem se to hehodí, ale tady ti určitě poradí :-)
    [ Pletení&háčkování, i další ruční práce ]
    DYLER
    DYLER --- ---
    Já bych potřeboval uháčkovat svetr, jestli teda se to sem hodí.

Prosím.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    tak jestli se můžu přihlásit jako první fanoušek :o) - ač miminko mi nějak momentálně nedovoluje se křížkovému vyšívání věnovat naplno :o) ale teda maniak jsem bejvala snad 10let :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam