THE_MIRACLE: já jsem bydlela na koleji, keré byla přímo dálnice a am auta byla... ale jakmie se vyjelo z města, tak najednou pusto a prázdno..
Ale zaujalo mě,že i kola zde mají SPZ.... a nesmí na nich jezdit ženy..
průmysl zde byl,ale ten je převážně u hranic s čínou, akže já jsem žádnou ovárnu neviděla.... Vlasně jednu, cestou na koupačku s panem hospodářem do přístavu nampcho.. :-)
Kino zde bylo, ale nevím, jestli je funknčí..ale všude je propaganda.. když jsem se bavila se severokorejcema studující češinu, tak z českých knih čou jen babičku.. :-) ta prošla.. :-)Ale je zde jeden festival, kde se loni uvedl film Vratné lahve.. a vyhrál i cenu.. :-)
A pak za vrchol jejich kulury je spartakiáda arirang, kterou jsem po pobytě začala nenávidět.. .-)
Pro cizince a diplomaty je zde jeden "klub", který je oevřen v pátek a ve středu jsou filmové projekce, ale nebyla jsem zde.. JElikož škola byla i v sobotu a hlavně to bylo 2 hodiny pěšky, což jít v noci bez veřeného osvětlení, nic moc..A navíc byla povinná večerka ve 20:00.. :-).. což jsem začala porušovat až posledné 3 dny..jinak to bylo strikttní