• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RETALEvropská unie
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: in your face, EU směrnice :)
    ESC: Jaká jsou práva cestujících v letecké dopravě? | Airways.cz - nejčtenější český web o cestování letadlem
    http://www.airways.cz/clanek/2010-02-10/esc-jaka-jsou-prava-cestujicich-v-letecke-doprave
    Odškodnění cestujících v letecké dopravě | Airways.cz - nejčtenější český web o cestování letadlem
    http://www.airways.cz/clanek/2012-10-09/odskodneni-cestujicich-v-letecke-doprave
    E2E4
    E2E4 --- ---
    HOBORG: Svycari jsou v EU ? :) (ale jo, pokud to byl let PRG-ZUR-BKK tak se to na ne vztahuje)

info ze na to aerolinky dlabou a ze je potreba se odvolavat pochazi z clanku na tohle tema na airliners.cz nebo ne nejakem takovemdle ceskem serveru, ktery ted neumim dohledat.

Osobne mam spatnou zkusenost s Air France KLM, uplne zrusili let BKK-AMS-PRG a neoznamili nam to, resp. informace se k nam nedostala (coz je povinnost aerolinky nas informovat, a dukazni beremeno je podle te smernice na ni), AF to neuznali. (k uradu pro civilni letectvi jsem se ale uz neodvolaval)

JACOB: to je od tebe hodne podle. a kazdopadne nejsem euroskeptik (protoze euroskeptici maji vlastnosti ktere ja nemam)
    JACOB
    JACOB --- ---
    HOBORG: Euroskeptici maji manual, ve kterem vse, co EU kdy udelala je fail, pokud explicitne neprokazano obracene (nutne uvest zdroje, linky, mistoprisezne prohlaseni podepsane osobne u Vaclava Klause)
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    E2E4: nevim odkud beres ze aerolinky na to dlabou - osobni zkusenost z minulyho roku za zpozdenej let swissair do thajska, zaplatili plnou kompenzaci (300E za osobu), dost me to prekvapilo :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ITCHY: zase nějaká regulace aerolinek. btw poslední regulace sice zabránila aerolinkám přebookovávat, ale zase dala cestujícím šílené odškodné při zpoždění, přičemž aerolinky na to stejně dlabou. Prostě regulace fail, o CO2 v dopravě nemluvě.
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    OTAVA:
    Král Lávra má oslí uši .....!!!!!

;-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JACOB: Hodnocení o schopnostech států splácet dluhy budou moci vydávat jen v předem daných období roku.

to je jasny stret zajmu .. ale budiz, klidne at EU ty agentury uplne zakaze.
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    LEXIK: pokud populace tresky ubývá díky nadměrnému či černému rybolovu pak má dané jednání smysl, a rozhodně se spíš tedy jedná o regulaci rybolovu, což je v pořádku než o snahu povzbudit tresky k větší rozmnožovací aktivitě

přiznám se, že netuším co jest pravidlo 1ného příručního zavazadla a je pravdou,
    že se v ep řešilo páření veverek respektive úbytek těch evrospkých zrzatých, což je samozřejmě nesmysl, neb jaký veverčák s jakou veverčicí člověk neovlivňuje, nadměrný rybolov to už je jiná...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Otázkou je, jaká je cena ratingu ve chvíli, kdy se jmenujete např. Soros a rozjíždíte xxx miliardovou spekulaci na pokles toho či onoho kurzu. Některé posly je bez diskuze dobré střílet hned ve dveřích.
    JACOB
    JACOB --- ---
    Me nektere z tech bodu prijdou docela smysluplne. A jako celek mi neprijde, ze by to neco nejak zasadne menilo.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    OTAVA: teď tuším Moody naopak EU pochválil, takže..?!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Europoslanci utáhli ratingové agentury. Je to donkichotské, zní v EU - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...psky-parlament-schvalil-prisnejsi-pravidla-fungovani-ratingovych-agentur-g0v-/eko_euro.aspx?c=A130116_170505_eko_euro_spi

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

ha.

Kdyz prijde spatna zprava, je treba zastrelit posla. ano, to dava naprosto smysl.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Tápající Evropa v německém sevření | dialog.ihned.cz - Komentáře
    http://dialog.ihned.cz/komentare/c1-59133180-tapajici-evropa-v-nemeckem-sevreni
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    ...Na programu EP je dnes mj. "Pravidlo jediného příručního zavazadla", zítra pak "Víceletý plán pro růst populace tresky obecné v Baltském moři"....!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    TEDDYBEDDY: Přijď si jí ukrást.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    CAIDEL: Budiž. Pošli mi tedy prosímtě nějakou hotovost ;)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    E2E4: Mňo, tak já mám úplně opačný pocit a z toho tvého názoru cítím pár věcí, kterými bych se dostal hodně za hranici slušného a zde přijatelného, takže už to dál radši pitvat nebudu.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    CAIDEL: Je to normalni, tvrdi to kazdy a rika se tomu pokrytectvi. :)

Ale zpatky k eu..
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    E2E4: Žádný vztah k tomu co jsem říkal tam nevidím. Jen jsem narážel na to, že radši budu občas okradený, než abych se poblil každé ráno, když se na sebe podívám do zrcadla.

Což by mi přišlo tak nějak hodnotově normální, ale koukám, že v tom budu asi drobet osamocený. (Jinak už to dál moc pitvat nemusíme, to bylo jen takové postesknutí s EU až tak konkrétně nesouvisející)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam