• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RETALEvropská unie
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KASUMI: protoze emocionalni argument.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Samozrejme nikdo nema co skryvat, nikdo nelze manzelce, nebo nejezdi hrat do kazina, nebo nema milenku. Sikovnejsi hacker si proste najde cloveka, koukne kam jezdi podle GPS, kde travi kolik casu a hned muze poslat par dopisu at zaoplatis nebo te praskne.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PISKVOR: anebo naivni ;)

jak rikam, osobne jsem proti tomu, aby to bylo narizeno silou, myslim si, ze je to kazdyho vec.. a docela me prekvapuje, ze to tak lehce proslo
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KASUMI: Nevinní nemají co skrývat, jasný.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    to asi muze no :) at si to uzije :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KASUMI: Problem je ze to je v posdstate mobilni telefon s mikrofonem a GPSkou. s tochou sikovnosti muzes sledovat kde kdo jezdi a odposlouchavat ho.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LUBOB: ja uz to v aute napriklad mam, kvuli nizsi pojistce... (je to gps tracker proti kradezi, ale v pripade havarky to privola pomoc).. myslim, ze je kazdyho vec, jestli si to tam da nebo ne, zas proste nejaka urednicina..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LUBOB: Tim chci rict ze 100euro po odecteni nakladu (nakup elektroniky v Cine) a trocha te prace kterou musis zaplatit nenizas takove terno.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    OTAVA: proc zadarmo? zadarmo to nikdo vyrabet nebude. proste je to 'zakazka' jak hrom.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LUBOB: Kdyby to zarizeni a jeho instalace byla zadarmo ovsem.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    KASUMI: hmm. plus/minus 17 milionu aut rocne, 100 euro za jednu instalaci, to se zas nekdo napakuje.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    HM. ovšem euro parlament nemá na mysli blaho EU jako celku, naštěstí je tu Komise, že..

Historický průlom. Evropa chystá zákaz biopaliv - Echo24.cz
    http://echo24.cz/a/iuqDr/historicky-prulom-evropa-chysta-zakaz-biopaliv
    E2E4
    E2E4 --- ---
    GOONER: četls co jsem psal o 4 příspěvky níž? je to to samý? :-)
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: jo tak, já se tam proklikl přes google a nic to po mě nechtělo... :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nezajima me jejich registrace.
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: jj, jedno kliknutí, to je hrozná práce... navíc Financial Times mají určitě stránky plné virů. :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GOONER: Takovy linky si strc do ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam