• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RETALEvropská unie
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Potenciál pro cenzuru projevů v Evropském parlamentu...
    European Union Parliament moves to censor “offensive speech” « Hot Air
    http://hotair.com/archives/2017/02/27/european-union-parliament-moves-to-censor-offensive-speech/
    KRUP
    KRUP --- ---
    LEXIK: další takové "grafíky"

MANFRED
    MANFRED --- ---
    HRAFNAIN: Nevim. Chodim lesama silně nadprůměrně, do kopce funim jak divoký prase, navíc v době kdy se loví, vestu nenosim, baterku taky ne, a dobrý. že by to bylo tim že v zelenym a na svý nikdo nestřílí? :-) Ono ten posun od lidolovců k honoraci je pochopitelněj, jak dneska někdo nemá pozemky nebo na nadstandartní příspěvek na pronájem honitby, nebo jinou žádanou vlastnost, skončí jako jouda co obskakuje krmelce a brigádničí.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MANFRED: prave, takova ta "lepsi" stredni trida, ma barak za mestem, rodinu a papirovyho psa, a na honu si domluvi dalsi ksefty :::
    ffffoooo, uplne se me mluvi hnus a nenavist, kde se to ve me bere? :)
    jsem zavistivy chudak neasi ;

mam jediny ponauceni, nosit reflexni vestu a pro jistotu mavat baterkou (to kvuli vlastni bezpecnosti, zvlast v obdobi "honu", jak ti potvrdi lecktery myslivec)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    HRAFNAIN: Tak myslivci jsou dneska většinou "lepší lidi", tudíž jim leze do zadele kdekdo, výhoda je, že se nemusí plácat po greenu, ale dobře se nažrat a napít na nějaký trachtaci :-).
    I když Bohouš....ale podle ohlasu mu to vcelku žerou.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    vláda myslivců, ciwe, kde já už to zažil?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Jak se blíží volby, Bohouškova odvaha směrem k unii nebývale roste, třeba u myslivců se silně rozjel:
    "Vnímám už řadu let, že lidé si obecně nepřejí, aby české implementace evropského práva byly ještě "papežštější" než EU, proto se i v tomto případě přikláním k minimální technické novele, je-li vůbec třeba."
    Škoda, že jsou to jen předvolební kecy...

Myslivost - Rozhovor s předsedou vlády ČR Mgr. Bohuslavem Sobotkou
    http://myslivost.cz/Pro-myslivce/Aktuality/Rozhovor-s-predsedou-vlady-CR-Mgr-Bohuslavem-Sobo
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Yes, They Do Want an EU Army
    https://www.youtube.com/watch?v=gKFI-iYjJ0M
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    Jedem takový "grafík" :)

MANFRED
    MANFRED --- ---
    XCHAOS: Zčásti musí. Na všechny ty vymoženosti počínaje RAS atd., průtočným stylem zákonodárství plus k boji se stále narůstajícím počtem ouřadů a organizací co do všeho kecaj ho prostě potřebujou. Já v tom vidim výhodu, až dojdou fosilní paliva, na papíry s elektrárnou pojedem ještě roky...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MAKROUSEK: jo, strejda tesne po revoluci taky jezdil makat do zapadniho nemecka poskytovat tam svoje sluzby stavbyvedouciho... takze v tomto vlastne zadna zmena.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: když někteří z nás se nechtějí stát nějakým druhým Švýcraskem.. my bychom rádi Švýcarsko rozšířili na celou EU a tím pádem i na sebe :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAKROUSEK: tak já byl přítelem soukromého podinkání a nepřítelem státní byrokracie, než mě život ukázal, že většina firem je v postatě tvořena stejně z větší části... byrokracií a byrokratickými procesy. (co jiného ostatně čekat v éře, kdy se stejně všechno dováží s Číny...)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    _BENNY: Rozhodne lip, nez na hranici mezi severni a jizni Koreou. Treba moje zena jezdi tak jednou za tri mesice poskytovat sve sluzby do Nemecka a docela to funguje. Nebo ja poskytuju sluzby po cele Evrope - skolim a implementuju :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BANSHEE: obchod se sluzbami nefunguje poradne doted, ne?
    BANSHEE
    BANSHEE --- ---
    LUBOB: No bodejť! Třeba taková předmaastrichtská společná zemědělská politika - ta fungovala úplně báječně!;) A ten přeshraniční obchod - třeba se službami!

Nostalgia for an age that never existed...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Mimochodem ted jsem nekde cetl zajimavy clanek. Ze uspesne statni utvary od neuspesnych deli... byrokracie. Protoze ta vytvari kontinuitu.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    LUBOB: RVHP taky docela fungovalo (dokonce 42 let), pac tam slo primarne o ekonomiku. Takze staci pred revoluci 1989 :-).
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    MAKROUSEK: EHS docela fungovalo (35 let), pac tam slo primarne o ekonomiku. takze staci pred maastricht 1993 :-)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ERGOSUM: Proc jenom pred Lisabon? Kdyz zpatky, tak poradne! Pred Prvni republiku! Nebo rovnou k husitum!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam