• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TYKVEAntiFacebook
    NYX
    NYX --- ---
    HADIAK: imho vetsina lidi nechava fb, aby si je pamatoval a neloguje se pri kazde navsteve

    VERUSHKA098: ne udajne, to bylo snad uplne bezne, ne? pak se ty skupiny i prodavaly, treba na webtrhu toho byla spousta.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    AMANES23: nejde o rfid. ide o to, ze ked to niekto CHCE vediet, tak sa to DOZVIE.
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    HADIAK: ne to si nemyslim, jak si na to prisel? ano obcanku mam stale s sebou, a ver mi ze od patnacti sem ji pouzij jel parkrat (do prstu obou rukou). chces snad rict ze kdyz mam v kapse OP je mozne zjistit kde jsem v tu chvili? no tak. leda ze by v ni byl nejaky RFID, ale po tech nekolika vypranich si myslim ze i ten by odesel do kremikoveho nebe
    VERUSHKA098
    VERUSHKA098 --- ---
    HADIAK: Zářným příkladem je má mladší sestra, které jsem právě zmíněným způsobem zrušila účet, stejně jako má nej. kamarádka a spousta spousta dalších.. Mladší sestra tam měla mnoho až příliš osobních informací, díky čemuž jsem o ní začala mít strach, trupka.. A kamarádku naštvalo, že když do googlu zadá své jméno, tak jako první jí vyjede právě účet na fcbku!

    NYX: Údajně u některých nejmenovaných "skupin" na fcbku, kde byl titulek např. "Najde se 10,000 čechů, co..." tímto autor chtěl nalákat co nejvíce lidí, a když se mu to podařilo, změnil název skupin...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NYX: tak ale snad nejsi lognuty na KK 24hodin denne? ci ano? to uz bys bol zavislak a taky paranoju a bezpecnost neriesia.
    NYX
    NYX --- ---
    HADIAK: no, tohle neni bohuzel uplne pravda. pokud jsi prihlaseny na fb a navstivis stranku, na ktere je nalinkovane neco z fb (treba like tlacitka apod), tak fb o dane navsteve vi...tj. si muze delat docela dobry prehled o tom, o jake veci se zajimas apod. nekdo se je na tohle ptal i na nejake tiskovce a odpovedeli dost vyhybave, ze se podobne informace nepouzivaji k necemu, ale nepopreli, ze se shromazduji.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    AMANES23: a ty si myslis, ze ked si si zmazal ucet, tak oni ho zo svojej db naozaj zmazali? :)

    bojis sa kamier a rozpoznavania kamier.. ale obciansky so svojou fotkou mas stale pri sebe :)


    paci sa mi, jak vy paranoici sa o vsetko bojite, ale neuvedomuje te si, ze KK o vas vie len to, co jej poviete. takze ano, ked je niekto hlupy a vypisuje tam napr, ze ma dnes ruzove spodky, tak to o nom bude vediet.
    VERUSHKA098
    VERUSHKA098 --- ---
    AMANES23: Uf, nestraš, tak nějak jsem doufala, že si to nejen vsugerovávám, ale, že by to mohla být i pravda.. :-/ Je šílený, co dokáží počítačový a internetový machři, lepší nevědět.. Takže nejlepší radou asi je, NEvytvářet si účet na fcbku! ;-)
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    NYX: dik. tenhle link sem objevil asi pred rokem a zrusil tim svuj ucet. nevedel sem ale ho ted vyguglit ;)


    VERUSHKA098: a kde beres tu jistotu ze kdyz ty to smazes, smazne se to 'natvrdo' i z jejich serveru? Napriklad, ta dokonala databaze obliceju+jmen, na jednu stranu je "super" ze si muzes oznacit vsechny kamose na konkretni fotce. Na stranu druhou, mas databazi oblicej(e)+jmeno, kamery na kazdym rohu a SW na rozpoznavani tvari ma uz taky kde kdo. Big Brother se jen smeje. Ja vim, sem paranoidni.. ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRISSIE:
    mám a používám

    Já neřeším, zda to máš jen kvůli školním večírkům nebo čistíš akvária... prostě to používáš a basta :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOC256: pod kterou možnost spadá "mám registraci kvůli lidem, co si neumí nastavit v albu viditelnost i pro nepřihlášené, ale jinak odmítám jakkoli používat"? :-)
    VERUSHKA098
    VERUSHKA098 --- ---
    NYX: Áha, it´s lil bit easier! ;-)
    VERUSHKA098
    VERUSHKA098 --- ---
    AMANES23: Nu, když si dotyčný všechny své náležitosti apod. smaže a skutečně se min. těch 14 dní nepřihlásí, potom už ho to nikdy nenajde, jeho jméno - nick, prostě zmizí! Ještě doporučuji takovou šikovnou věc, kdyby si dotyčný nebyl jistý, že ho bude lákat se přihlásit apod., doporučuji změnit si nejprve heslo na nějaký nezapamatovatelný patvar-žblept a poté deaktivovat účet dle již zmíněného postupu ;-)
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    VERUSHKA098:
    TAJEN: no ono i pres ten link vsechny veci zustanou na serveru, pry pro pripad ze by si to dotycny nekdy pozdeji rozmyslel..
    VERUSHKA098
    VERUSHKA098 --- ---
    TAJEN: Tak pokud mohu poradit.. :-) V rozvinovací kolonce Účet vpravo nahoře, dáš Nastavení účtu a jako poslední je tam uvedeno Deaktivovat účet. Nejdůležitější ale je, že jakmile tohle uděláš s úmyslem zrušení účtu, nesmíš se tam od té chvíle min. 14 dní přihlásit, protože pokud to porušíš, Tvůj účet se obnoví a postup budeš muset opakovat... Doporučuji pro jistotu ještě před tím, vymazat veškeré možné info o sobě, fotky, přátele, atp..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno nejak sem hledal jak profil na FB zrusit a nenasel sem to :(
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    VHODY:

    eyePhone :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam