• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TYKVEAntiFacebook
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    https://plus.google.com/100125012078853567494/posts/c6S1scoujvJ
    Michael Lee Johnson - 3:41 AM (edited 4:11 AM) - Public
    LOL: I recently ran a Google+ advertisement on Facebook that got all of my campaigns suspended. - Great.

    The message from Failbook said the following:
    Your account has been disabled. All of your adverts have been stopped and should not be run again on the site under any circumstances. Generally, we disable an account if too many of its adverts violate our Terms of Use or Advertising guidelines. Unfortunately we cannot provide you with the specific violations that have been deemed abusive. Please review our Terms of Use and Advertising guidelines if you have any further questions.

    P.S; Facebook - You Suck.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BINARY_PARANOIC: já mám bílou na černé rád... většinou jsem u compu dlouho do noci... potom je bílé pozadí dost nepříjemné. ale máš tam možnost "formátovat pro tisk" a celkově nový design by měl umožňovat snadné přepínání.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    XCHAOS: to je sice hezké, ale jak říkám – bez Readeru bych opravdu ani nesebral odvahu se do toho začítat, mám své oči rád :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BINARY_PARANOIC: ten engine zoufale potřebuje přepsat - ale za obsahem a možností anonymní moderace i anonymních komentářů si stojím.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    XCHAOS: já to myslím celkově :) Je to takový návrat do let zpívajících ořů :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BINARY_PARANOIC: jestli myslíš formátování mých článků, tak ta "pekelná" hláška nahoře zmizí lidem, co aspoň jednou nějaký článek zmoderují (kladně nebo záporně).
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CYBERWOLF: sorry :-)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Mno hlavně ty stránky jsou slušné peklo :) Ještěže má Safari ten svůj Reader.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    XCHAOS: tohle uz je 3. klub. Nasel jsem vsechny, nebo tenhle poklad potkam jeste nekde jidne? :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TečkaCZ - #GooglePlus aneb nepřítel mého nepřítele je můj přítel
    http://teckacz.cz/1147
    KACIR
    KACIR --- ---
    XCHAOS: Možná o nich neví jen dočasně, není možný mít dotažený všechno hned při rozběhu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEDRIGERN: já nevím, mě se to nějak taky postupně začalo integrovat, ale když jsem v Gmailu, tak ten o G+ funkcích prostě neví.

    ty lidi mi G+ nabídlo postupně samo, tak jsem si je přidal, ale že by to bylo intuitivní, to ne... je to asi hodně orientovaný na lidi zvyklý na FB, nemá cenu to řešit. aspoň je teď možnost volby, to se počítá.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TEKKIT: to je klasika
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    XCHAOS: Gtalk je plně integrován, jen ho musíš povolit. Já jsem si dal do kruhů polovinu lidí z gmailu....

    Mohli tě smazat a pak přidávat znovu, popřípadě tě dávali do více kruhů.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    CYBERWOLF: "problem bude mezi klavesnici a zidli":)))) to je skvělá věta:)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    co se tyka kruhu, nejvetsi radost mi tedy udelala moznost pridat si Marka Zuckerberga do kruhu "Svine". Skoda jen, ze neni moznost posilat vsem mimo zvolene kruhy, protoze pak bych nemusel mit vedle kruh "Lidi", kde jsou vsichni ostatni a mohl bych sdilet do vsech kruhu mimo kruhu "Svine". Ale treba to jeste prijde.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    XCHAOS: no nevim, ze by mel nekdo problem s pridavanim do kruhu slysim prvne :) Bud to byl nejaky bug, coz dva tydny po spusteni a omezovani poctu uzivatelu (to bude asi i duvod, proc spis G+ vyuziva ostatni sluzby, nez ostatni sluzby G+) a podobne je i mozne, nebo bude problem mezi klavesnici a zidli ;)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CYBERWOLF: nechci rozjíždět flejm proti G+, protože se mi líbí, že škodí FB.

    Ale jinak je to katastrofa: nulová integrace s Gmailem a Gtalkem (to, že jde překliknout do vedlejší záložky, to není integrace!), nemůžu si třeba kliknout na někoho v Gtalku a přidat si ho do přátel.

    Circles jsou dobrý nápad, ale přijde mi, že někteří lidé se mi přidali 2x ... a hlavně jsem vůbec nedokázal přidat do přátel ani člověka, od kterého mi přišla pozvánka ! a ani mi ho G+ nenašel, když jsem ho hledal.. teprve dnes si přidal do přátel on mě a tak jsem si ho mohl přidat taky.

    s tou elegancí to prostě nevidím nijak slavně: jinak, VŠECHNO je lepší ne FB... to je jako že v roce 1945 lidi FAKT vítali Rusi, protože by po těch válečných letech vítali i ďábla, nebyla to propaganda. a v roce 1989 jsme věřili, že prostě BUDE lépe - protože všechno přece muselo být lepší, než to umakartové pokrytectví, které nás obklopovalo... takže potud ano, pokud G+ odláká lidi od FB a FB přestane být automaticky jedinou volbou na e-zinech a blogách co se týče "To se mi líbí" a komentářů - tak super. ale samozřejmě doufám, u toho lidi nezůstanou... spíš že se objeví nějaký systém umožňující přemigrovat svůj komplet profil z jedné social-enabled domény na jinou, pokud vzniknou sebemenší pochybnosti o dobrých úmyslech hostitele, případně i přemigrovat svá data na svůj server bez ztráty funkčnost.

    (BTW taky paralela Bitcoin vs. FB: informace o moderačních bodech a počtu sdílení je ve skutečnosti velice podobná problematice vedení účetnictví a tedy provádění online finančních transakcí.... jsou tam některé podobné požadavky, akorát finanční transkace bývají jen dvoustranné, zatímco sociální interakce typu např. sdílení či moderace jsou vícestranné - ale požadavky jsou podobné: např. utajení před třetími stranami které nemám v přátelích, apod.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam