• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FELISPodskalská - VOŠ ekonomických studií (+ SPŠPT)
    DOMINIKA91
    DOMINIKA91 --- ---
    Ahoj,
    sháním učebnice do prvního ročníku, pro obor personální řízení. Kdyby měl někdo nějaké k prodeji, ozvěte se na mail dominika-s@seznam.cz. Předem díky :)
    COVBY
    COVBY --- ---
    MELOWN: bohužel ano
    TTERY
    TTERY --- ---
    Ahoj, nevíte někdo jaké jsou potřeba učebnice na 1.sem. Účetnictví a finance?
    FELIS
    FELIS --- ---
    MELOWN: za rok :-/
    MELOWN
    MELOWN --- ---
    Tak co lidičky? Už se některým z vás ty absolutoria blíží :)
    MAUUU
    MAUUU --- ---
    sociologii nmame
    FELIS
    FELIS --- ---
    MAUUU: mate sociologii? Na tu bych ucebnici mela, ale nevim, jestli to na tom Tvojim oboru vyuzijes...
    MAUUU
    MAUUU --- ---
    ma prosim nekdo nake ucebnice do prvaku?
    MAUUU
    MAUUU --- ---
    ahoj jsem ted dalkove 1.rocnik na SPŠPT obor technologie piva,vina atd......nemate nekdo ucebnici biologie?
    FELIS
    FELIS --- ---
    DEVONEK: Jsem taky na personalnim rizeni dalkove, od zari ve tretaku...
    A vy budete mit Fj? Co ja vim, tak dalkari maj striktne AJ jako prvni jazyk a Nj jako druhy jazyk... a nemohli jsme si vybirat - proste to tak je, takze se na Fj moc netes :-/ (kdyztak doucuju NJ :-D)
    A spis napis, koho budete mit a ja Ti napisu, jestli budes neco potrebovat :). I kdyz stejne predmety uci ruzni profesori, ale co budu vedet, tak poradim.
    Popr. se muzem setkat ve skole, coz me napada dalsi otazka: jaky mate konzultacni den? :)
    DEVONEK
    DEVONEK --- ---
    Ahoj! Od září začínám studovat dálkově personální řízení, a zajímalo by mě, jestli bude potřeba si kupovat nějaké učebnice a materiály, a z jakých učebnic se učí Aj a Fj? Nebo se učíte jen ze zápisků z přednášek? Díky moc za odpovědi.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    pro zajímavost

    Hub Praha letos poprvé přináší do České republiky Social Impact Award, soutěž pro studenty vysokých škol, kteří mají zajímavý nápad nebo projekt, který kombinuje společensky prospěšné cíle s podnikatelskou aktivitou. Vítězové mohou získat až 4000 EUR a odbornou podporu pro rozvoj svých projektů.

    bližši info je k nalezení zde [ Social Impact Award 2012 / ostatniother / 20.2.2012 / Evropa - Česká republika ] a samozřejmě také na webových stránkách soutěže http://socialimpactaward.cz a https://www.facebook.com/socialimpactaward
    MELOWN
    MELOWN --- ---
    CHICA: Obor je moc fajn, osnovy předmětů, které se zde vyučují taky. Dokonce jsou zde i velmi kvalitní profesoři, kteří se k tobě chovají jako k lidské bytosti :D Ale co se týče náročnosti? Možná to tak cítím jenom já se svými spolužáky. Občas si říkáme že za ten "blbej" diplom toho chtějí fakt moc a moc. Ono mít 16 předmětů v jednom semestru a ze všech psát buď písemné testy o 6ti stránkách nebo seminárky na 10 stran, z některých být zkoušen a u některých předmětů je kombinace všeho :D
    A na to všechno mít 1 měsíc, s tím, že ti na jeden den vyjdou dvě zkoušky...
    Vzácný uchazeč :) No možná někde jo ale zatím co koukám na inzeráty, tak většinou chtějí všude praxi alespoň rok na personálním oddělení. Já mám pouze 4 měsíce.
    Ale neberte mě zase tak vážně - říkám to trošililinku s nadsázkou a vybrala jsem pár těch nejhorších případů ;)
    FELIS
    FELIS --- ---
    CHICA: Ty asi nechodis k nam do skoly, vid? :)
    CHICA
    CHICA --- ---
    MELOWN: ale jo ;) uvidis, jaky to bude pocit, az budes mit vystudovano a do zivotopisu si budes psat, ze mas vystudovanou skolu a jeste k tomu personalistiku... neni to vubec spatny obor a vzhledem k tomu, ze neexistuje moc skol, ktere maji ciste jen tento obor, tak budes "vzacnym" uchazecem ;)
    MELOWN
    MELOWN --- ---
    Dělám 3. ročník denního studia obor: Personální řízení. A musím říct, že si každý semestr říkám jestli to za to vůbec stojí :D
    FELIS
    FELIS --- ---
    KUROZUKA: ja se statecne drzim :) jiz treti semestr :)
    LILIANNE
    LILIANNE --- ---
    FELIS: já jsem na FHS UK - studium humanitní vzdělanosti, kde se specializuju na psychologii a právě ta personalistika mě baví a chtěla bych i pracovat v oboru (ale je to těžký, protože všude chtějí praxi z personalistky a já sice mam praxi, ale z uplně jinýho odvětví :D) doufám, že to vyjde, myslím hlavně časově, protože teď jsem trochu ve špatný pracovní situaci a vypadá to, že budu muset odejít ze současné práce a těch zkrácenejch úvazků je docela málo, proto holt hledam i v plnejch úvazcích a to si pak myslim, že bych už na voš čas neměla no...ale drž mi palce, ať najdu dobrej zkrácenej úvazek a v září jsem tam jak na koni :D
    FELIS
    FELIS --- ---
    LILIANNE: no neni za co a tesim se, ze se budem potkavat...
    Co se tyce konzultacniho dne, tak nam prislo uz nejak v lete (?), ktery den mame zapis. Prvni den zapisu = prvni konzultacni den, takze se relativne brzo dovis, jaky den v tydnu budes ve skole oba dva semestry. A myslim, ze to pak teda v pohode skloubis s VS - co ted studujes za obor? :)
    Budes mit velkou vyhodu, ze jsi se zvykla ucit. To ja zvykla byla taky, prave proto, ze jsem maturitu udelala individualne a musela se do uceni kopat a to prubezne. Ale vidim, ze spousta holek ve tride, co maturovaly treba pred 10ti a vice lety, tak mely ze zacatku problem a taky...mam ted takovy prace, ktery jdou se skolou skloubit a to nektery taky nemaj a docela to resej, ale neni se jim co divit, kdyz musi, kdyz to chteji dodelat. A pokud Ty budes mit jeste status studenta, tak budes za vodou :)

    Jak jsem psala, me to bavi. Personalistiku asi v zivote delat nebudu, ani ted nepracuju v oboru, ale bavi me predmety, ktery mame :). Nektery min, nektery vic, ale celkove me to bavi :)
    LILIANNE
    LILIANNE --- ---
    děkuju moc za obsáhlou odpověď :) já sice studuju vš, ale dělam si rozvrh sama, takže třeba tenhle semestr mam školu jenom v pondělí. koukala jsem se na ty rozvrhy a rozhodně ten jeden celej den pro mě není problém :) potěšila jsi mě tou náročností studia - myslím, že by mi to nemělo dělat problém, taky jsem chodila na dost těžkej gympl a teď už se navíc umim učit kvanta textů kvůli vš...takže to by mi taky nemělo dělat problém :) samostudium jako takový mi nevadí a počítám s ním a jsem ráda, že tedy opravdu probíhá výklad, to je to, co hledám :) takže podtrženo a sečteno to vypadá, jako škola pro mě :) super! a ještě jednou moc děkuju :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam