• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    STHENO
    STHENO --- ---
    ETH: jakto? dali ti menej?
    ETH
    ETH --- ---
    Jinak masíko z hafanů je fakt pěkné, voňavé, jen musím sdílet velkou nespokojenost se zákaznickým servisem. Hned v úterý jsem jim psala o chybné gramáži toho jehněčího a dodnes mi nikdo neodpověděl, takže velký ffffuuuuu
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    ETH: Ořechy obecně jsou hodně tučné, takže by jich asi neměli žrát pravidelně větí množství, ale jinak nevím o žádném problému. Náš ořechy miluje - chápe, žrádlo, se kterým si může nejdřív hrát, no to je něco! :-D Občas se i obslouží sám s košíku v chodbě. Rozlousknout se je naučil rychle, ale skořápky teda nežere, jen je rozdrtí na malé kousky, aby mohl vybrat cel jádro, a ty kousky nechá válet v obýváku na koberci. A já bych ho nejradši zabila, protože pak musím vysávat. Ale sledovat ho, jak si s ořechem haje, je taková sranda, že to stojí za to.
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    heled muj u mamy na zahrade vzdycky lovi co spadne z oresaku, uz ma i figl jak spravne zkousnout, vyplivnout a vybrat to dobry, skoro jak Marfusa:D a nikdy nic, tak kdyz to neni kazdej den, tak snad ne:)
    ETH
    ETH --- ---
    mimochodem - můžou vlašské ořechy ve větším množství něco psovi udělat? převčírem jsem totiž klukům dala 2 celý, tak to nejdřív vesele honili po podlaze, Joshovi to pak nedalo a přehazovat to v tlamajzně až ho kousnul. Přiznám se, že z těch skořápek nemám dobrý pocit (což je divný, když jim dávám kosti, žejo), tak jsme si dali všichni 3 pěkně ořechy loupaný - takhle pěnit psy jsem dlouho neviděla. Každopádně ořechy jim přidávám porůznu, jen nevím s tím množstvím.
    ETH
    ETH --- ---
    ERIKK: to říkal myslím i Pohlreich nebo ital při vaření, taky to děláme, ale je pravda, že psům jsem ho ještě nedala, ale vždycky když ho loupu nad košem, tak blaženě nuchaj kolem nože
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    IF_: pokud jde o cesnek, ma hodne lidi i zvirat problem se zazivanim a nadymanim. (osobne cesnek zboznuju, ale dost me po nem bolivalo bricho kdyz jsem si nalozil do neceho poradne cesneku )

    No a nekdo mi poradil (mozna to bylo dokonce v TV) ze tehle negativnich efektu se da snadno zbavit, pokud strouzek rozriznete podelne a vyndate z neho ten "klicek"... jde to docela dobre i u mensich strouzku, staci riznout a pak vydloubnout ten stredovej klicek. Od te doby co to delam muzu cesneku kila a bez problemu.

    tak bych mozna doporucil delat to i psum takhle.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    IF_: teta dávala stoužek česneku místo tabletek na odčervení, protože po těch pes blil. parazity nikdy neměl a česnek si vždycky vzal bez odmlouvání
    IF_
    IF_ --- ---
    LILIT: A jo, to je fakt, že se to pužívalo takto...

    Mně napadlo, zda to třeba nemůže vyvolávat zvracení, proto jsem se ptala...
    LILIT
    LILIT --- ---
    IF_: stryc, dlouholetý chovatel, mi poradil česnek jako prevenci proti střevním parazitům. Když se dělalo jídlo z mletého masa, tak mu jeden stroužek zakamufloval do masové kuličky.
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak ten moje moula miluje,sezere celou tu vetev u tv na posezeni:)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    a co řapíkatej celer?
    IF_
    IF_ --- ---
    Aha,no mne zbyl trenej ale nad samotnym se ofrnuje tak to zamicham.Rikala jsem si zda to neni prilis agresivni zelenina.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: pridavam tak jeden strouzek za tejden, rozmixuju s ostatni zeleninou:)
    IF_
    IF_ --- ---
    Zkouseli jste nekdy cesnek?
    INXS
    INXS --- ---
    MIKEYLA: proč si neobjednáš toho zmrzlíka?
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    nevíte někdo o nějakém zveráči v okolí Barrandova, kde bych pokoupila nějaké masíčko? Díky..
    ETH
    ETH --- ---
    Dneska mi dorazilo maso z hafanů, zabalený perfektně, povolilo to jen maličko (do mrazáku uskladněno až před hodinou). Balení mají v pohodě, jediné co bych vytkla je mylně uvedená gramáž u ovčích hrtanů s masem - na webu mají 500g, ale už od pohledu to není půl kila ani náhodou, balení uvádí pouze údaj 5ks a po zvážení je to cca 300g, což za ty peníze je teda bída. Na druhou stranu ty hovězí plátky s kostí vypadají tak luxusně, že to snad psům zežeru ..
    RUKSAK
    RUKSAK --- ---
    INXS: a taky občas v řeznictví na dejvické
    INXS
    INXS --- ---
    super díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam