• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: aha fuj tajbl no :(

jo držky vedou i u nás :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: šak sem říkala, že nic.. to akorát roztahali čoklové po bytě, že byl smrad až na chodbu:D takže jedna hlova nám zůstala..

a jinak dneska sme asi po roce dali zelený držky, tak sem si napůl přála, aby arnovi nechutnaly, páč je to fakt humus.. a ten debil to hned sblajznul:(:D
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: lososí hlavy co sem Vám dávala... :D
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    VERCA_ZABA: lola se zatim netváří, že by si chtěla něco někam zahrabávat. zatim asi neměla dost velkou kost.)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PETRA_CHATEAU: určo to zkus:) arnošt pacičky miluje.. ale někdy má problém, že neví, kam si jí zahrabat, tak chodí po bytě, smutně kouká, kňučí a dožaduje se svolení zahrabat si to u mě pod peřinu:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    VERCA_ZABA: tak příště. už se to vaří
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: jaký hlovy?
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: už ste sežrali ty hlavy?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PETRA_CHATEAU: proč huspeninu? jí to dej jen tak syrový na kousání, ne?:)
    IF_
    IF_ --- ---
    PETRA_CHATEAU: Zase lepsi varianta nez lide co maji prvniho psa a ridi se reklamou v tv na pedigree:) A ze jich je.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    IF_: lola je můj první pes, tak to beru vážně no.)

a abych vás eště trochu rozesmála, tak v rámci hysterie, jestli má můj pejskánek dost živin, sem letěla k řezníkovi pro nožičky a právě dělam huspeninu na klouby .))
    IF_
    IF_ --- ---
    PETRA_CHATEAU: Tuhle si kamaradka v deset vecer davala v hospode parky, zapijela to pivem a u toho spekulovala zda to maso z vetamixu je pro jejiho psa dost dobry:))
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PETRA_CHATEAU: jo vidíš, díky:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    Vitamíny pro psy BRIT | MALL.CZ
    http://www.mall.cz/vitaminy-psy/brit/
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    já mam brit care. ale krom toho, že sem se dozvěděla, že barf neno lepší než granule, tak sem se taky dozvěděla, že brit care neni kvalitní. tak nevim.) a pkud chceš od barona, můžem udělat tu objednávku spolu
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    já bych potřebovala splašit lososovej olej teda:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    IF_: skoro.)

tak jo, dík. a když sme u toho. nechystáte se teď někdo objednávat něco od barona? že bychom se podělili o poštu (praha)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PETRA_CHATEAU: já dávám micro.. tak jednou, dvakrát tejdně.. a jinak dávám lososák a jinak nic.. arnošt neříkal, že mu něco chybí.)
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    PETRA_CHATEAU: taky myslim ze zbytecna schiza :) jako vim ze se vsechno neda prevadet na "jako v prirode", protoze psi jsou uz precejen domestikovani, nicmene to co mu davas v soucasny dobe je 3x pestrejsi nez co by nasel/ulovil normalne v prirode , takze nedostatku bych se nebal.
    IF_
    IF_ --- ---
    PETRA_CHATEAU: Doufam, ze kdyz uz to takhle resis u psa, ze to resis minimalne stejne u stravy pro sebe:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam