• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    Tak Vas vitam v klube o krmeni psov a maciek prirodzenou stravou. Ocenim tu rady pre zaciatocnikov, skusenosti, tipy a odkazy na predajcov, takisto odkazy na literaturu. Proste vsetko okolo danej temy.
    rozbalit záhlaví
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: zhruba na 4-5 tejdnu, ale ted berem o neco min, pac mame nejaky zadrhely v uskladneni.. ja zkrmim bezne 30kilo za mesic, ted teda jeste vic, pac Balousovi hubenymu pridavam na mase. Takze tuhle zavazku amme tak na mesic no.
    IF_
    IF_ --- ---
    Na jak dlouho ti to vydrží bože :O?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: 50kilo?? Ted je to neco kolem 150 plus 70 v konzervach:))) Ale jinak jasne:)
    ELLIS
    ELLIS --- ---
    Ahoj, chtela jsem se zeptat, jak casto davate psum kysany zeli? Je mozne ho psovi davat trochu kazdy den nebo radeji jen parkrat do tydne? dik
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: No jakoze beres treba celou minimalni zavazku coz byva padesat kilo:))) Pro takove mnozstvi psu to snad ani jinak nejde. Myslela jsem to tak, ze pokud nekomu staci patnact na mesic, mozna je pohodlnejsi nakupovat v maloobchode.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: nejak nerozumim:) Jako jestli jim vybrakuju cely auto?:D
    IF_
    IF_ --- ---
    No ale to pak beres komplet zavoz ne,celou varku?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: No, jenze to jde, kdyz mas jednoho malyho psa.. Ja mam 2 GR, pak tam je rtw, 2x erdel, VOK, Stafik, boxer plus utulek, kam z tyhle objednavky jdou konzervy za 2300...

VERCA_ZABA: Tak ja sem s Falcem taky ohromne spokojena, zavozy vicemene bez problemu, lidi ochotny a mily, maso uzasny. Ale holt delato bjednavku pro tolik lidi je fakt trochu k zblazneni:D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    a já si zase nemůžu vynachválit ten becres, zavolaj, přijedou, vyložej, pokecaj a je to.)
    IF_
    IF_ --- ---
    Ja si fakt nemuzu vynachvalit nakupovani ve zveraci,radsi si dojdu vickrat a neresim skladovani plus ceny jsou slusny.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Tfuj, tyhlety objednavky kombinovany pro 5 lidi a pro utulek budou jednou moje smrt:D Kor od Falca, kdyz musim rozhazovat ruzne pytlicky z velkejch baleni, aby se to vsem veslo do mrazaku a zaroven vsichni vystacili tak nejak nastejno s masem, to je fakt logistickej zahul:D
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    BLOODY_COUNTESS: já chci brát tak 15kg.. beru od nich dlouho,jenže jsme se ted přestěhovaly a potřebuju najít někoho tady . Já nevim,jak často mají tady v Pze závozy.
    IF_
    IF_ --- ---
    Baruss: ja ne ale znam par co bere, kdyztak pisni do posty.
    BLOODY_COUNTESS
    BLOODY_COUNTESS --- ---
    BARUSSS: kdybys někoho sehnala napiš mi, prosím. potřebovala bych od nich jenom balík konzerv, čímž Tvojí objednávku asi nevytrhnu :-/ jsme teď přechodně u tchánovců (bez mrazáku), jinak bych objednala strašně ráda :(
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    A někdo z pražských ?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    BARUSSS: Tak to neposlouzim:))
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    MATHEA: to máš pravdu :D Teď už z Prahy :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    BARUSSS: Odkud jsi je pomerne dulezita vec:)
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Ahojda, chtěla jsem se zeptat, zda bych se mohla přidružit k někomu,kdo odebírá maso u FALCA? Díky
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    INUSHKA: Teda ten u toho taky vyrábí pozice :D
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Našla jsem jedno video, asi 2 měsíce staré. Takhle náš Gustíček žere lososa:
    https://picasaweb.google.com/lh/photo/4GYcliPebrNstjvro0YNGvBQMhruGTWF5anp-np5OX0?feat=directlink
    Je to trochu tmavé, ale jeho typický žrací postoj tam vidět je. Mám ještě jedno lepší, ale to má přes 2 minuty, tím vás nechci nudit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam