• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    muzu psovi primichavat do zradla ruzny seminka jako slunecnice, dyne, sezamovy a lneny seminka... ja nevim co jeste, poradte, prosim :-)
    A dneska mi jedna pani rikala, ze jako odmeny dava svymu psovi kokosovy chipsy (proste cistej susenej kokos). A co treba orisky?
    Existuje neco mezi temito suchymi plody, co psi nesmeji? Jako treba u ovoce ze psi nesmeji hrozny, u zeleniny lilkovity....
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    VERCA_ZABA, CAMELLA: My jsme zrovna teď nedávno byli na kompletním vyšetření, rozbory krve a tak, protože nám Gustíček jaksi odmítá dorůst do standardu (to je zas jiná story, spíš než že bysme měli nějaké vážné obavy o jeho zdraví jsme potřebovali dokázat chovatelce, že fakt není špatně živený) a dělali mu 4 snímky dlouhých kostí taky bez narkózy. Sice se s námi trošku pral, ale snímky vyšly dobře.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    My jsme ted fotili bez narkozy cube pater, naopak snaha vetu by mela bejt zvire zbytecne neuspavat. Ale samozrejme ze jsou veci, ktery proste bez narkozy odfotit nejdou.
    INXS
    INXS --- ---
    tj bony je na packy háklivej, anatolij se ho nesměl ani dotknout..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VERCA_ZABA: packy atd se většinou snímkujou "zaživa", ale taky záleží na nátuře psa, že ano.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: staci tohle, nemusi byt spesl pro psy.. abys to nemusel aod nekud na dobirku, tak si zajdi sem do OC Ruze na chodov

Alfadog Collagen 1000g | Krmivo pro psy Firstmate Belcando Arden grange - obchod Prah
    http://www.max4dog.cz/alfadog-collagen-1000g/d-70401/
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    CAMELLA: jj, rimadyl, díky..

a i třeba kdyby se snímkoval jenom kotník, tak nemusí být narkoza? jako u těch kyčlí to chápu, to by pes asi jen tak nedal v tý poloze
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: ten ti doporučí, aby nikam jinam nešla a vzala si od něj zaručeně účinný tabletky od něj.)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VERCA_ZABA: na bolest to byl rimadyl. A ne všechny rtg se nutně dělají v narkoze, záleží na tom, co se snímkuje.
    INXS
    INXS --- ---
    uf no já se asi nejdřív poradim s naším veterinářem..
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    páč je to v narkóze, že jo
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: my měli vyšetření, rentgen plus nějaký prášky od R (na bolest) a dávala sem 3000, ty prášky ale stály myslím pětikilo.. takže jenom to vyšetření, popř. rentgen 2500 no
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: co to tak bude stát?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: no dyt rikam - hydrolyzovany kolagen
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    na klouby sou dobrý žížalky, ale těch psovi dát nemůžeš kilovej pytel, že jo:D

jinak toho ortopeda, za mě:
    VETCENTRUM Veterinární nemocnice Stodůlky : Náš kolektiv - Ordinující veterináři
    http://www.vetcentrum.cz/stodulky/kolektiv3/861/ordinujici-veterinari

dr. Musálek
    INXS
    INXS --- ---
    no já čekala že mi řeknete že mrkve jsou dobrý na voči, tak *** na klouby :D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: já dávám alavis trojkovej.. ale až doberem, chci zkusit to, co dává GIO koňům, ale nevim, jak se to jmenuje..
    ale jak říká camella, bez vyšetření bych jen tak něco nedávala..
    INXS
    INXS --- ---
    CAMELLA: musim mít doporučení? máte nějaký dobrý ortopedy?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: my jsem jako prevenci davali hydrolyzovany kolagen, ale tohle je uz spis akutni zalezitost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam