• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    MIKEYLA: nemam vlastni zkusenost, ale kamaradka pouzivala jako prirodni odcervovadlo cesnek a prej nikdy zadnej problem.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    MIKEYLA: Nez vrazet prachy do neceho, u ceho si nejses jista ucinkem, to radsi sebrat pidikousku hovnousku behem 3 dnu, uchovavat v chladu a dat na rozbor. Kdyz to bude cisty, nemas, co resit. Kdyz se ti tam ukaze tasemnice, skrkavka, tak ti nic nez chemie nepomuze. ;)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s prirodnim odcervovanim pomoci bylin? Po delsi dobe jsem zase poridila Mikromineral, pak je chci taky trosku procistit a uvazuju prave i o tom, ze uz budeme vyhybat jakymkoliv chemickejm vecem. Vim, ze to vzdycky uplne nejde a nekdy jsou drastictejsi leky ci prostredky potreba, ale rada bych pro svoje hafiky udelala maximum, dokud jsou penize, protoze, co si budeme povidat, nic levneho to neni.
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    FIFAJZ: supr, diky. mlady mam..
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    TATEREZA: Nasekat na jemno a sparit. A chce to brat jen mlady koprivy, nez zacnou nakvetat.
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    kdo davate koprivy do jidla, davate je cerstvy nebo sparujete horkou vodou?
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    IF_: on ale fakt hladověl a kradl jídlo ostatním (granule) a sežral co sežrat šlo jen maso nechtěl

    pro mě teď i příjemnější, jedeme na 3 týdny na dovolenou a beztak bych ho převykala na granule

    ale mrzí mě to
    INXS
    INXS --- ---
    tvl! komořany, kunratice, trošku se mi to plete
    MASO PRO PSY
    http://hlusakoval.sweb.cz/uvod.html
    INXS
    INXS --- ---
    pls link na ty stránky kde je kontakt na prodej masa u komořan nebo kde to bylo.. mam uplnej výpadek
    IF_
    IF_ --- ---
    KAKINA: Tak pokud to psovi i tobě vyhovuje, proč ne... já zatím u každého psa uplatnila model budeš žrát co ti dám jinak budeš o hladu a zatim to vždycky fungovalo, i když pravda, u posledního psa spíš řešim problém že můj pes je taková žíravina, že se bojim jí nedat den nažrat, aby nespásla mě :))
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    barfovali jsme přesně asi 6 měsíců a na jednou mi přestal vše žrát, co dostal šel rovnou zahrabat, snědl jen maličko kuřecího masa na drobno když už 3. den takřka nejedl

    teď je na granulích jelikož jsem už nevěděla co s ním a ty kupodivu žere

    rozmazlený SBT 14 měsíců
    SNELA
    SNELA --- ---
    SRUBKA: jasný, ale díky za tip, kdybych neměla tři psy, tak to neřeším, ale u tří se to prodraží :D ale vypadá to tam ok.. :)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SNELA: Tak to pak chápu. Já sušené kosti obecně moc nekupuju, tak nemám o jejich cenách přehled. Ale pokud jde o poměr cena/kvalita u toho sušeného masa, mám tenhle obchod fakt ráda (sušené plíce, vemínka atd. nastříhám na malé kousky a používám jako hodnotné pamlsky, psiska se z toho můžou zbláznit :)).
    SNELA
    SNELA --- ---
    SRUBKA: díky moc za odkaz, no upřímně se mi to moc kupovat nechce, kupuju víc jak za polovinu :/ nechápu, že na tom tolik vydělávaj.. před rokem jsem tam kupovala třeba vepř. nohy za 2,- kč, ale asi začalo nakupovat víc lidí, tak zdražili, ale třeba vepř. nožky kupuju za cca 7,-kč
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SNELA: A musí to být kamenný obchod? Já mám dobrou zkušenost s tímhle internetovým obchodem http://www.caskrmeni.cz/eshop/psi/susene-pochoutky/?stranka=1, kupuju tam hlavně sušené maso a jeho kvalita mě natolik přesvědčila, že už ho nenakupuju jinde. Hádám, že i kosti budou sušené kvalitně.
    SNELA
    SNELA --- ---
    Kde kupujete sušený kosti? Máme docela velkou spotřebu, beru je z jedné prodejny u Příbrami, ale tam se teď nedostanu, tak bych chtěla něco v Praze, kde je dobrej poměr ceny/kvality.. Díky :)
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    IF_: Napodobne, nekdy predevcirem hltounka k ranu vyblila temer celou kureci kost stehenni. Podana samozrejme byla cela masita ctvrtka kureci. Dvakrat, trikrat kousne a polkne. Zaludek funga dobre, vyhodnotil, ze tohle niz uz fakt nepoposune, tak to vratil dodavateli.
    IF_
    IF_ --- ---
    Muj pes ma teda na barfu megakachni zaludek,zpracuje prakticky cokoliv coz mi na tomhle krmeni taky dost vyhovuje.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    BLUDICKA: jeden nas znamy barzoj takto domu dotahl silne ulezele made divoke prase:)

    NICKIE: to jsou jini cervi nez ty z masa v odpadaku.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    LA_PIOVRA: tak snad ne..trochu jsem se lekla..kamaradce umrel pejsek na zacerveni i pres to, ze pulrocne odcervovali, tak bych nerada neco riskovala...diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam