• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    MAARIIIII: já ti neřekla ani Bé k tomu, jak se o něj starat "simtě" ;)
    MAARIIIII
    MAARIIIII --- ---
    BARUSSS: to sou chytrosti, simte :-) ja sem se ptala na nazor lidi jaky asi bude a z vyroste, ne jak se o nej staratl.
    IF_
    IF_ --- ---
    Nutne potrebuji dalsiho psa.



    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    MAARIIIII: k tomu,abys ho mohla milovat to vědět nepotřebuješ, ne ?
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    VERCA_ZABA: no asi tak..
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    MAARIIIII: hele, musíš se ptát na tohle snad v každým auditku o psech? zrvona tady to opravdu nemá co dělat..
    MAARIIIII
    MAARIIIII --- ---
    Dobry den, nevíte co vyroste z tohodle psíka?

    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    Ja k nemu jezdim pro drzky a gurgle, ty ma za super cenu, mlety mi Amir nezere a kusovy je skvely, ale uz dost drahy na me (ale oproti jinejm porad levny:), ale kusovy kupuju kousek dal u zminovane pani v boudicce:):), jinak mam ted mini mrazak, tak nakupuju co 3 dny , nejvic asi na kulataku v Dejvicich (Dogbroty), velky vyber, maji snad uplne vse, co je na trhu, krome posvara teda.., kupuju tam hodne bylin od CDVetu..z barona.cz, kdyby jste nekdo neco chtel z barona, u ni se to za stejnou cenu da objednat nebo rovnou koupit.
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Tak to abychom uz pomalu zacaly sepisovat objednavky nee ? :)
    SNELA
    SNELA --- ---
    MATHEA:
    VERCA_ZABA:
    jasně no, on je to takovej strejda hodnej a moc si to neumí zorganizovat.. Ale my už tam bereme několik let a zatím jsem byla nejspokojenější, na falco máme docela malej mrazák, ale zas maj super nějaký věci. Tady se mi stalo jen jednou, že všechno maso smrdělo, asi mu povolil mrazák nebo když to dováželi, ale celá várka byla desná, ale jinak jsem většinou spokojená. Zelený dršky ma super (i když ted byli nějaký světlejší, ale v pohodě), z mletin jsem brala to kuřeci a to bylo docela fajn, ale to hovězí mletý smrdělo snad vždycky, takže to neberu, jinak i to mletý file je docela fajn, ta svalovina je fakt luxusní, to jsem nechápala :D no a jinak až ted začal mít dvoukilovky vemene a to je syrový. jo a u krku se stávalo, že měli i hlavy, na to já nemám žaludek, tak jsem brala jen křídla a stehna :D je fakt, že by to mohl trošku oživit, ale zas za ty ceny mi to přijde super :)
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: Taky bych brala Falko:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    BARUSSS: ok, ozvu se pak, az bude cas objednavat:)

    SNELA: super, ja stejne budu brat malokdy, pac mne by se do mrazaku s klidem melo vejit kolem 100kg, coz mam na 3 mesice. Jj, ja sem s nim mluvila, rikal, ze ted nejsou kurata, tak je zajem o jiny maso hodne, mel v podstate jen mletiny (z cehoz beru jen hrubomlety a ty jsem mu vykoupila), jatra, predvareny drstky a gurgle.

    ZMYJKA: Super, kdyz nas bude vic, tim lip, pac se to bude dat nejak kombinovat rozumne. Ale vse zalezi na tom, jak to bude s dovozem. Respektive kdybych narvala tech 100kg a vic, tak je to v pohode, pac jeden den dovci za 3 mesice bych zvladla kvuli masu.

    Urcite dam pak vedet.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MATHEA: já bych od Falca taky něco brala, sice to mám přes Prahu trochu z ruky, ale dojela bych si...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SNELA: helek, já tam byla minulej tejden ve středu, právě že vím, že zavážej v úterý, byla tam asi jeho paní a jediný, co sem koupila, bylo mletý hovězí, tři gurgle a jedny žaludky.. vůbec nic neměl..
    SNELA
    SNELA --- ---
    MATHEA: falco bych se taky jednou za čas přidala, ale spiš jen nějaký to kilčo.. vybranej? zavazej ho v utery, ale je to jak kdy.. myslim, ze s masem budes spokojena :)
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    MATHEA: na to falco bych se pridala ;) potrebuju ryby a drstky
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Tak dneska jsem byla v Kunraticich, pan byl dosti vybranej, neco ale mame.. Kazdopadne pote, co jsem naskladala par kg do meho obriho mrazaku, jsem zjistila, ze vicemene budu schopna objednavat Falco. Kdyby se nekdo z okoli chtel pridat, muzeme se nejak dohodnout. Prvni objednavku vidim tak za 2 tydny predbezne.

    A kdyby nekdo dneska (co nejdriv) do Kamyku, nebo Modransky rokle ci tak nekde, dejte vedet:)
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    LOVETHIEF: :) Bezva. Cili dva krky kazdy je mozna moc, zkus dat kazdy 1,5. Pokud te ty svetlejsi zluty bobky teda znervoznujou, pokud ne, tak to nech, jak to bylo. Je radost cist, ze jim chutna a jsou v poradku.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    FIFAJZ: ja to delam tak, jak jsi mi poradila. Pul hodky pred krkama (davam kazdy jenom dva a jen jednou tydne) davam maso nebo srdicka, plus olej
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    LOVETHIEF: ano, krky = malo masa, hodne kosti, pridavej k nim kousek svaloviny ci jatra, drstek, pro jistotu. :) Svetlejsi bobek = tuzsi bobek, protahne analky, neuskodi obcas, bilej bobek = uz vice tlaceni a usili a muze byt problem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam