• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    CHIMERA07
    CHIMERA07 --- ---
    A já se trápim a hledám, přitom tady je takových lidí, co poradí, děkuju :)

    TATEREZA: Ha! to je taky dobrý tip, hlavně s tím globusem, ten mam za rohem ;). Díky :)
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    CHIMERA07: ja jezdim do globusu mam tam odrezky veprovyho, hoveziho a vnitrnosti a praseci kuze za 9,- za kilo. pak kureci chrupavky jsem kupovala na letny za 8,- za kilo to jsou takovy nase vecny zasoby a zbytek dokupuje jednotlive u reznika. ale z toho globusu to bejva krasny maso, kamarad mi to chtel slohnout na gulas..
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    CHIMERA07: tak o tom sem ani nevěděla, brala sem do nich do listopadu. jinak můžu poradit řeznictví v lidický - prej občas mívaj ořezy a skelety, jinak beru skelety a vnitřnosti ještě v řeznictví naproti arbesáku, dostala sem tip že výborný řeznictví na ořezy je mrázek v bělehradský a v holešovický tržnici ( i když to už je dál) je na tý hlavní ulici skoro úplně vzádu budka s drůbežím masem, měli sme od nich párkrát i pro lidi a nikdy nebylo nic zkaženýho nebo tak, kosti (i stehenní) maj za 9,- hřbety za 10,-
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    SUFFOCATE: jo jinak s masem jsem spokojená, nic nijak nesmrdí, vše v pořádku. Pouze jednou mi přišly mořské ryby nějaké prapodivné, ale asi byly v pořádku, nesmrděly, jen byly takové "rozblemcané". Psi to snědli a problém nebyl. :)
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    CHIMERA07: většinou objednávám v pondělí přes den, večer potvrdí a úterý ráno už máme plný mrazák. Paní je moc milá, ochotná, dá se s ní domluvit. Na netu má uvedené skladové zásoby, chce si to hlídat, občas jsem se překoukla a objednala něco co není.. no a většinou přiobjednám i něco pro dvounožce :)
    CHIMERA07
    CHIMERA07 --- ---
    SUFFOCATE: Děkuju, taky jsem na ně koukala. Mají většinou všechno, co požadujete? (koukám, že mají na stránkách i uvedené skladové zásoby). Jak často dopředu se musí zboží objednat? Stačí jeden, dva dny?

    IM_MORTAL: Já jsem měla ze začátku také dobré zkušenosti se zoo ve dvoře, ale už od prosince s tim mám problémy, zaplnili si mrazák něčím jiným, takže kusové maso tak najdu málokdy, bohužel se na to už nemůžu spolehnout...mimochodem jsme od nich brali pro rybičky i živé nitěnky a s tím je taky bída...snad se to zlepší, ale raději bych našla něco spolehlivějšího :)


    SIRRIL_NEMESIS: O Nýřanech jsem taky slyšela, že jsou lidé spokojení. Já mám, ale zatím zkušenost s tím, že jsem objednala z w.vseprochovatele a po víc jak týdnu jsem jim volala, jaký je stav objednávky, paní slíbila, že zjistí a pak se mi neozvala....

    No, tak já děkuji všem za odpovědi a první zkusím asi žufríka :)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    CHIMERA07: Nyrany taky zavazeji kazdy tyden mam pocit. A taky jsem nekde cetla ze Dogbroty uz maj na sklade taky maso.
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    CHIMERA07: zverimex zoo ve dvoře na arbesáku (ve dvoře za vietnamcem se zeleninou), brala sem od nich ze začátku a spokojenost, slečna i poradí, když je třeba
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    CHIMERA07: já beru žufrik shop a jsem spokojená. Dováží každý týden.
    CHIMERA07
    CHIMERA07 --- ---
    Ahoj, mám na vás dotaz, nevíte, kde odebírat mražené maso (např.: Vetamix) v okolí Prahy 5? Mám s tím neustálé potíže, obchody, které jsem našla mají nepravidelnou závážku, nevím, zda je to poptávkou a internetové obchody, které dováží maso do 2 týdnou jsou pro mě peklo, protože mám mrazák, tak na týden krmiva.

    Děkuju
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    Podle fb budou krmiva Nýřany brzy otevírat novou prodejnu v Praze u Strašnickýho krematoria:)
    Jaký s nima máte zkušenosti? Díky
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    LALOBA: ale kupuju je rovnou ve zverimexech, nechce se mi nikdy platit za dopravu těch 5kg masa 100,- a víc...
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    IM_MORTAL: zajimavy... dam jim teda jeste jednu sanci.
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    LALOBA: já beru křídla od vetamixu docela často a jsou dobrý, nikdy nesmrděly. akortá sou dost potlučený, ale psovi to fakt nevadí:D
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    beru z richbarfu zeleny drstky uz nasekany, nemusi se s tim clovek tak mazat, kdyz uz to smrdi jak bolava noha :) (btw. u nas reznik teda dost nevericne pozdvihl oboci, kdyz se ho pritel bezelstne ptal na zeleny drstky :D kupodivu - nemel je :) Jeste takova drobna reference, kureci kridla od vetamixu (pres richbarf) byly peknej humus, podruhy je nechci. Smrdely jako kus hovna a byly zeleny. A nebyly to drzky, takze palec dolu.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    IM_MORTAL: Fakt? Tak ja presla od vetamixu k falcu a stezovat si nelze, nepachlo nikdy nic, z celyho sortimentu, co mi vozi. Ale jestli si je sezenes primo od reznika, tak ideal.
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    PETRA_CHATEAU: náš řezník má i nepraný, ale jen jednou za čas.
    FIFAJZ: no od falca nevim, brala sem obyč držky a nějaký další věci a všechno páchl otak, ež to málem letělo do koše hned. tak to letělo až když to pes nechtěl
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    IM_MORTAL: Jj, tyhle zasuvny miny ve snehu se hledaji spatne - o to vic bych verila psovi, ze mu neco schazi a podvedome hleda dodatky vyzivy. Taky cert vi, jestli zral svy, nebo jestli treba naky kocicince? Zeleny drstky u reznika asi nesezenes, ja je beru od Falca, ma je nemlety, flakota vcelku, pro psiska uchvatna - jiste sezenes nekoho, kdo je ve tvym okoli od dodavatelu psiho masa taky odebira. Krasnej smradlavej humus, kterej rezu v rukavicich chirurgickych, jinak bych to z rukou nesmyla.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    IM_MORTAL: dršťky chutnaj snad každýmu psovi, je to neodolatelnej humus. řeznící mívaj jen vypraný a to neni ono
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    FIFAJZ: nám to teď zasypal sníh, takže je vyhrabal, já ani netušila že tam jsou:D teď už sem je posbírala. zkusim ten pangamín, zelený držky mám na plánu až je seženu u řezníka (nechci celý kilo, kdyby to nežral) a uvidíme. dík:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam