• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: hele ja se zlatakama v Chorvatsku byla a maso je tm sice o neco drazsi (ale my byli navic na ostrove), ale v kombinaci s granclema jsme to dali v pohode. Jeli jsem na noc a meli jsme na apartmanu lednici, takze sem brala pro psy maso z domova na tri dny... pak sme zjistila, ze tam mame i obstojnej mrazak, coz uz bylo ale pozde:D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: ser na to, my táhly asi padesát konzerv pres pul Balkánu a Dalmácie:) jinak já nakoupila dycky něco malo v supermarketu no.. jako irco neblazni s tim, že třeba za jedno kire tam nechas tři stovky, to fakt ne:)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    VERCA_ZABA: hele, jedu ted s barfarem do chorvatska, jde tam teda sehnat nejaky cenove prijatelny maso? uz jsem se smirila ze holt bude na granulich, ptz konzervy se tam pry dovazet nesmi, ale kdybych mu mohla prilepsit, budu rada.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    No, kazdopadne ted jsem s mamou domluvila a ona mi slibila, ze uz ted se zacne koukat po levnym mase a treba klidlech, pak vi i nejaky kruti prodejne a taky zacne spracovavat zelezny zasoby z mrazaku :-)) To dame! A psiska se mi pak doma z vysoka vykaslou na mletiny, protoze budou namlsani na lepsejsi.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    VERCA_ZABA: rada ctu, ze nemam jediny blbouny, ktery lemtaj morskou vodu. Jediny Bibi po prvnim voliznuti doslo, ze to k piti fakt neni. Cookie s Darbym to zkouseli furt a furt, protoze co kdyby nahodou o 10 metru dal nebyla voda normalni? Ti ale pak blili jako Alici :-)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    my třeba třítýdenní dovolenou obytnákem - ne, opravdu mrazák sebou nevozíme, řešili konzervama a když sme byli v civilizaci, tak sem šla a koupila čerstvý maso - ono kupodivu takový kuře nebo kus prasete byl v řecku, černý hoře a i chorvatsku levnější, jak v čechách..
    Arnošt měl ze začátku sračku - ale to zase mohlo bejt z toho, že se snažil vypít půl moře..

    Jinak konzervy na cesty kupujem Carno:
    https://www.mall.cz/konzervy-psy#!?menuItemId=10002983&brands=animonda
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Holky, když se tu řeší shánění masa.. nebyl jste někdo náhodou s barfařema v Chorvatsku?
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    LOVETHIEF: to je zvlastni. ja do trebice jezdim za dedou a cenove i ve vsem ostatnim je u me ve skatulce klsaicky malomesto. doufam, ze se nikdo neurazi:)
    urcite sezenes...http://www.firmy.cz/Obchody-a-obchudky/Prodejci-potravin/Prodejci-masnych-vyrobku/kraj-vysocina/trebic
    mozna jestli mamka nakupuje v supermarketech (soude podle tech akci), tak ty maj jednotnou cenu pro celou republiku+maso kentus a predrazeny. byla bych v klidu. ja byla v trebici i na ockovani bernardyna a tenkrat (tak 8 let) za to veterinarka chtela asi dve stovky:)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    TATEREZA: no, podle toho, jak si mama furtuje mrazak masem, co kde narazila v akci, a jak si kolikrat muze nohy ubehat, aby sehnala cenove prijatelny kure (jojo, je to zena sporiva), tak Trebic asi uplne levnej kraj nebude. Ale flintu do zita nehazim INXS: a vsecky (vsech cca 5) zverace obejdu. A kdyztak proste si ty moje hyenky budou tri tydny zrat jak kralove, no :-)
    INXS
    INXS --- ---
    LOVETHIEF: já bych neházela flintu do žita, já jsem našla i ve vrchlabí zveráč s masem na barf, zkusila bych obvolat zverimecy
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    LOVETHIEF: bych se vubec nebala. v trebici bude oproti praze maso za hubicku, takze v masne bych kupovala skelety, vnitrnosti, kolikrat potkam levne i kureci kridla (20,- za kilo), nevim, jak jste na tom s veprovyma hlavama. ale obecne tyhle malomestsky masny jsou pro me jako barfare skvost. bydlim na kraji prahy a jezdim za prahu do vesnicky masny. kdyz mam pracovne cestu do pribrami, nakoupim dve tasky:)
    mlety tam sezenes urcite cca kolem 50,- za kilo

    jinak vyzit se da i z blbyho alberta. maj tam pomerne levne kureci krky, hrbety, zaludky a srdicka...

    urcite se neni ceho bat!
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    FIFAJZ: Tak nikoho takovyho znamyho bohuzel nemam, ovsem konzervy me taky napadly. Ted jeste vybrat takovy, ktery je nebudou prohanet, kdyz uz jsou ted zvykli vyhradne na syrovy... Asi koupim znova Marp, ty holkam chutnaly, ale asi to vlastne nevyresi muj pozadavek, aby me to financne nevycucalo, kdyz uz mam ty hladovy krky tri, pricemz Darby zere za dva, pokud se rozhodne zrat, protoze je hubenej jak lunt.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    LOVETHIEF: To je blba situace. Leda sehnat nejakou "masarku" pejskarku v Trebici, poprosit o uskladneni? Nebo poridit vareny salamy a kvalitni konzervy a stridat to s ulovkama z marketu.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    Jak mam vyresit tohle. V cervnu budu i se smeckou dva, mozna tri tydny u mamy v Trebici. Ta ma mrnavej mrazak, navic vecne narvanej k prasknuti masa pro sebe. V Trebici zadnej zverak s mrazakem s masem pro psy neni. Kde a co mam nakupovat, aby me to totalne nezruinovalo? Ja krmim nejcasteji mletejma kompletama. Cim smradlavejsi (cili drstky), tim lepsi, ale zadny takovy lahudky asi u reznika nesezenu, ze jo. Hodne lidi pisou, ze nakupujou v Globusu za hubicku, v Trebici je ale jenom z tech velkejch Kaufland, Interspar, Hyper Albert. Ze bych k mame nechala navezt 20 kilo masa uz predem, to neprichazi do uvahy, nemela by ho kam dat.
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    IHNAT: Sebevrazi :)))
    IHNAT
    IHNAT --- ---
    WERCA23: Mně se stalo přesně to samý. Konečně mu nějaký ovoce chutná a pak zjistim, že to nesmí:)
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    LALOBA: Já si taky myslim..ty články co na mě vybafly jako první odkazy, z toho dělaly drámu, jak kdyby to byl prudký jed. Jedna rozinka a máš vyvolávat zvracení...
    Já měla hlavně radost, že můj pes konečně jí něco jinýho než maso :)
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    WERCA23: to nebude tak horký s tou otravou. Novosádová o hroznech píše, že sice nejsou vhodnou potravinou pro psa, ale že jednou za čas svačinka s pár kuličkama neuškodí a psovi bude chutnat. Její psi prý víno zbožňují, sami si ho chodí na zahradu trhat, takže sklidí vše, kam dosáhnou a stále žijí a kypí zdravím.
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    Zdravim, jak je to s hroznovym vínem? Nevěděla jsem, že je pro psy "jedovatý", jak se píše na netu a tak jsem Bastymu dala asi 10 kuliček...je na barfu asi rok a nemixovanou zeleninu ani ovoce nikdy nechtěl. Zčistajasna začal loudit červený hroznový víno...
    Blbě mu neni (je to 24 hodin), takže se doufám neotrávil...Návazně na to, jsem obvolala pár známých co krmí barfem, jestli jsou opravdu hrozny jedovatý. Tři z nich tvrdili, že jako já nevěděli, že je hrozen jedovatý a psum ho dávali. Znáte někdo někoho komu se po tom pes otrávil, nebo je to nějaká fáma? Díky
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    vcera jsem narazila na fajn obchudek s masem pro psy. je na hloubetine, kousek od metra, ale trochu zastrcenej. koupila jsem tam hovezi s droby za 35kc kilo a vsechno ostatni se tam pohybuje v podobnejch cenach
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam