• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    IF_
    IF_ --- ---
    DZEJNY: No jo, jenže mně to tahá na koberec, po podlaze, pak je to mastný:( Fakt mě to irituje. Ono to k barfu asi trochu patří no, ale teda je to pěkně nepraktický. Jenže když jí řeknu že nesmí tak stojí nad miskou ve stresu a buď nejí nebo jí ve stresu :/
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    IF_: neustále... ale jak co, posledně si dotáhla do pelechu makrelu blbka a nechala jí tam ležet a smrdět, ale když ji zavřu s miskou v kuchyni tak tam stojí u dveří a myslí si, že něco provedla. takže jsem tenhle psychologickej boj vzdala a tiše trpim a peru pořád dokola povlak na pelech
    IF_
    IF_ --- ---
    Nevim jak moc to řeší ostatní, ale nosej si vaši psi jídlo z misky pryč? Snažim se to odnaučit ale moc to nejde:(
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    VERCA_ZABA: Aha. Ale tak nevadi ze lezi v trave a tak? Vis co byt je porad cistejsi nez zahrada :((
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ANASTHESIA: Arnošt morkovou kost tahá třeba tejden po byte...
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Gutten Tag. Kdyz dam Lemmymu morkovou kost, resp ne celou ale kousky, cela je mega ze jo :)) Tak kdyz ji dostane chvilku se s ni hraje ozuzla okouse a pak necha tak. Jsou venku na zahrade a pres den kdyz je venku si s nima prubezne hraje. Otazka zni. Muze pak byt takova kost ok? Neni spise uz plna bakterii a mela by se vyhodit? Kdyz ji najdeme venku tak je to fuj, ze jo.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    CAMELLA: Ja jsem objednala od Amose. Mam to za rohem. Ale exotiku zatim nemaj no :( Nekdo ke tu doporucil tak snad jsou ok :(
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LOVETHIEF: uplně v pohodě se daj sehnat kuřecí, krůtí, hovězí, telecí...další typy masa pak od barona nebo i-vlcek má nějaké Alaska kde jsou i exotičtější masa, ale ta cena je děsná.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    Objednavate nekdo maso u Barona? Jak jsou na tom s kvalitou? Jejich nabidka se mi dost libi, ikdyz ty ceny teda min.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    ANASTHESIA: my kdyz jsme kratkodobe mimo NL a psiska nemuzou jet s nama, tak vsecky tri dovezeme k chovatelce, od ktery mame Cookie a Darbyho (ktera zije kousek od Amstru). Ale tahle moznost nam brzo skonci, protoze se prestehujeme zpatky do CR, tak uz sonduju, kde budu objednavat a nakupovat :-)
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    LOVETHIEF: Tak nasla jsem kureci i hovezi. Ale jine zatim ne. Ale budu hledat. To je fakt supr. Aby zas dokola nemel jenom hovezi kureci kruti. Kdo se stara o pejska kdyz si v CR?
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    ANASTHESIA: tak gratuluju, ti moji krome drstek vnitrnosti zrat nechtej ani spareny. Dokonce ani Cookie a z ty se stala poradna popelnice. Ale tak mletiny to jistej...
    Coz me napada - tady v NL hodne frcej mletiny. Mlety komplety se tu daj sehnat prakticky uplne ze vseho. Hovezi, kureci, jelen, kun, losos, jehne, koza, pak ruzny mixy.... Ti moji jsou na to zvykli, dobre se do toho kamufluje zelenina, obden dostanou nejaky to kureci kridlo nebo kachni krk na chroupani, ja jsem spokojena. V CR ale moc tehle mletin neni, co?
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    LOVETHIEF: nezesral :DDDD smichala jsem to se salatem a v poho to zbastil potvora :D narozdil od krutiho masa z kridla, to moc nechtel. jako sned ho hodne asi toho mal dost :D
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    ANASTHESIA: u tech je docela pravdepodobnost, ze se zesere
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: oukej, mas to mit, napisu do posty:)
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: Ja to beru pokud jeste mas,vyzvednout mohu ve st:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    CICIN: Mezi labikama je vseobecne dost velkej rozdil a krmit je potreba tak, aby byl pes tak akorat, tim, ze ho budete pripadne prekrmovat, mu zpusobite akorat potize. na manwe.eu je excelovska tabulka pro vypocet, jen zadas vahu a vyplivne ti to kolik ceho ma pes priblizne dostavat.
    CICIN
    CICIN --- ---
    Ahoj, mám doma 6ti měsíčního labíka kterého krmím od 3 měsícu barfem, jen teď s přítelkyní řešíme dilema jestli krmíme dost, potkala totiž na horách 8mi měsíčního labíka a ten byl prý dvakrát větší než ten náš. Přešli jsme už na krmení dvakrát denně 280g masa + příloha dle oka (tak 70g zeleniny) a když se jdeme proběhnout dávame odpoledne svačinu tvaroh/jogurt + ovoce, je to dost?:p Vzorce asi neumím spočítat tak proto sem jdu pro radu :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Nabizim za krabu cigar (kdyz budete chtit vic podporit moje zdravi, tak za dve) a odvoz cca tri velky igelitky se psim masem - 3x 2kg hovezi hrubomlete od falca, 1x 2kg kure, tak 4kg (mozna vic) skeletu, zbytek jsou prevazne kosti a kuze z prasete. K vyzvednuti na Braniku.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Teda jatra
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam