• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUDLERWARS IN BEATS
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    ZORBEN: to bylo hned jasny..holt lidi sou na tohle zevlove...bohuzel vcetne me..
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    game over...
    YSTR
    YSTR --- ---
    jooo tady se válí piči
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    MUDLER: ma ale pravdu cece .)
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    supr...díky za návod:)opravdu...aspon jsem se zasmal,jako určitě stebou souhlasim až na tu slevu v penny a tečku místo vykřičníku!!!evropa 2 už podepsala a radio folk má smulu asi...když se založilo tohle auditko tak sem měl v poště zpravu ve ktery bylo například i to že více adminu by vubec nebylo od věci aby to nechcíplo jako předchozí auditko jen proto že se na to jeden vysere a je po srandě!jinak tou grafikou jsem myslel vzhled webu a to jednoduchej vzhled a bez reklam...!!!promo?čím víc tracku tím jedině líp,žadný promo akce v penny a na bilboardech v pha bohužel nebudou !!! ale lidi by určitě přestalo bavit skladat tracky kdyby nebylo z čeho vybírat a kdyby byl vítěz každejch 14 dní!supr že řešíš obrázky a vykřičníky!!!dobrá práce!
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    právě!90% je opravdu valná většina ale těch 10% mi stačí!!!!!!o weby a nějakou tu grafiku se postaram ale domlouvat něco jako promo mě už fakt nebere...spamovat sociální sítě neni to pravé ořechové....
    DAVELXR
    DAVELXR --- ---
    MUDLER: ja si myslim ze je to stejne zbytecny. ze 90% lidi na tohle nema cas :(
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    OTZ:na co lidi?to je otázka:)na co asi...např:na promo!!!na tvorbu webovek,grafiky!!!na zadávání a vymějšlení téma!!!atd atd!je už snad upně jedno jak přidat ruku k dílu!si vyber,já určitě nejsem nějakej diktator kterej bude určovat co a jak kdo bude dělat!!!časem bych například chtěl založit něco jako minibattle v ruznych kategorii a kdo myslíš že navrhne ty kategorie???umělá inteligence to asi nebude hele!navíc to chce fakt pořadný promo at lidí a tracku jen a jen přibejvá!!!battle pak bude rozhodně zajímavější!!!hlavně kdyby byl jenom jeden admin kterej by se zapikal a vysral se na to tak co myslíš že se stane?už právě nic moc!nevim co k tomu chceš víc vědět,,,zkus spíš přemejšlet co a jak udělat líp a dej vědět!!!
    OTZ
    OTZ --- ---
    doprdele ale uz..ja se neptam jaky lidi potrebujes ale NA CO! jakoze co konkretne by ti lidi meli delat?
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    OTZ: lidi co maj třeba iniciativu!
    OTZ
    OTZ --- ---
    dobre, znova:) na co konkretne potrebujes adminy?
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    OTZ:na nyxu byla diskuze "beat battle"!!!jenže moc to nefungovalo a podle mě lidi přestaly posílat tracky pač třeba nestihaly tvořit,když každy tyden battle měl vítěze...když jsem našel mrtvej battle kterej už nejel dal tak jsem založil novej pač je to minimalně dobrej duvod vubec neco tvorit ale tvorit track 6 mesicu a pak vybirat ten nejlepsi z 5 tracku třeba taky neni to pravy ořechovy,hlavně to chce pořad novy napady a adminu muže bejt vic a nevidim duvod proč ne,,,tak na to!!!
    OTZ
    OTZ --- ---
    na co?
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    help!wars in beats potřebuje více adminu aby projekt mohl pokračovat a rozrostl se!dobrovolníci?
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    M0R:
    přesně tak,zpracuj tema jak chceš ty!
    M0R
    M0R --- ---
    takze neni zadanej zadnej sample track a akorat je treba udelat neco tematickyho?
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    OTZ:
    no nečekaně!:)
    OTZ
    OTZ --- ---
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    radio 23 jo???hm,,,nejakej kontakt s nima nekdo mate???
    OTZ
    OTZ --- ---
    téma sex drogy a rokenrol? potěškoště teda:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam