• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    EVULLE
    EVULLE --- ---
    Nevím esli to není OT, ale zajímalo by mne jaké slevy by jste rádi viděli-koupili na slevovém portálu?
    MINIBUBBLE
    MINIBUBBLE --- ---
    Dnešní nabídka | Vykupto.cz - Hromadné slevy
    http://vykupto.cz/praha/208-jen-139kc-za-pizzu-testoviny-nebo-salat-pro-dva-v-oblibene-hospode-u-plebana-originalni-koktejl-pro-kazdeho-v-cene-zajdete-si-na-obed-nebo-veceri-se-slevou-57

koupila jsem, snažila jsem se 6x rezervovat místo telefonicky. stále říkali, že mají narváno. tak jsem se sebrala a šla jsem se podívat osobně na hodinu, kterou jsem chtěla rezervovat. volných 9 stolů z 10. nepochopim.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    OMI:
    Jo...
    OMI
    OMI --- ---
    A jiná komunikace s NebeSlevem je dlouhodobě s jedinou (roborickou) odpovědí:
    Dobrý den,
    děkuji za Váš e-mail. Bohužel jsem v současné době zahlcena e-maily,
    proto prosím o mírnou dávku trpělivosti. V nejbližší době Vás budu
    kontaktovat.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MOUNTBATTEN: Jo, ale nového masa je jenom konečný počet, nikdo jim tam už pak chodit nebude. Vezmi si např. tohle http://kupaslev.cz/ už je to tam 3dni a prodaly se tři vouchery. Jinak teď nabízej jenom ty slevy v procentech, už najeli i na 75% (takže jak je znám, cena piva půjde nahoru hned jak skončí předchozí akce na neomezené konzumace)
    OMI
    OMI --- ---
    To mi připomíná -- jak jsem se tenkrát NebeSlevu ptal, jeslti nemají info o svojí pizzerce Mořská panna na Újezdě, že mi jejich telefon hlásí "odpojen" a oni mi napsali jenom že je všechno vpořádku a že se semnou nebudou bavit, tož jsem se tam tedy vypravil: na dveřích cedule "zavřeno -- jsme vytopeni, děkujeme za pochopení".
    Inu, vot etot realita :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jak tu OMI psal, ze se s nim Nebe slev nebavi, tak my tam psali kvuli svetu piva a odpoved prisla druhy den a ze snad az 90% jejich zakazniku pise obdobne - i horsi- stiznosti a pry tedy na SP podavaji zalobu.

Nejlepší je svět piva, ti nabídli vouchery ... a pak zvedli ceny všeho na dvojnásobek:) Fakt nechápu smysl tohoto počinu
    no jednoduchy, ne? Maji zdarma reklamu, nebot anoncuji ted vsude, protoze se serou na VSECHNY slevoportaly. No a protoze jim tam chodi jen lidi, co maji 50% slevu, tak zvedli ceny o tech 50% a oni nejsou osizeni!
    A lidi nectou komentare, takze to, ze na SP je tolik stiznosti, si ani neprectou, takze do SP lidi chodi a chodi. Co na tom, ze dotycny uz nikdy neprijde? Nove maso jim tam furt beha! Zatim!;-)
    OMI
    OMI --- ---
    Smysl je jasnej -- je to další kanál šíření reklamy (vouchry na prací prášky) a na dojení peněz z nepozornejch kavek (v pátek nabízené vouchry na sobotní koláč ve Valdštejnské restauraci... ale PauPal nemají a přes banku se to zaplatí až v pondělí, čímž to je propadlé).
    Holt dobrý slevy už skončily, smůla.
    Já se teď snažím jenom přebírat servery -- klasika Nebeslev největší šméčko, jak oni sami, tak jejich nabídky a dál se nám to bude profilovat.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    LURIN: sleduj skrz.cz axe s Dalím uz byla na nekolika webech,takze je celkem velka pravdepodobnost ze jeste bude
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Některý restaurace fakt nechápu. Nejdřív nabídnout vouchery a pak prskají, že jim tam s nima choděj lidi.

Nejlepší je svět piva, ti nabídli vouchery za 500,- konzumace za 1000,- a pak zvedli ceny všeho na dvojnásobek:) Fakt nechápu smysl tohoto počinu jelikož jim tam už nikdo bez voucheru nepřijde když maj rychtáře za 45kč a k tomu řízek s hranolkama za 200,- Tomu se říká promoakce.
    LADULE
    LADULE --- ---
    ZONICEK: tak to je síla.. .)
    OMI
    OMI --- ---
    PAN_SPRCHA: ...tvůj google je rychlejší než ten můj... :-)
    OMI
    OMI --- ---
    ZONICEK: to bylo tohle?
    60% sleva na obří grilované hovězí steaky s příloh … | Zapakatel.cz - Praha
    http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-173--60-sleva-na-obri-grilovane-hovezi-steaky-s-priloh/
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Doporučuji:
    http://www.facebook.com/pages/Restaurace-Braun%C5%AFv-sklep/125802090779815

Reakce Braunův sklep:
    Restaurace Braunův sklep To je tak, když někdo chodí na poslední chvíli. .....No prostě ČEŠI!----zadarmo i žloutenku a pokud možno dvakrát :-)
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    NO_ON: neblazni, kde bych vzal takovych prachu..prave ze ta akce mi zpristupnila aspon neco..
    LADULE
    LADULE --- ---
    ahoj, prodám kupony na tuhle akci:
    http://www.berslevu.cz/historie/detail-minule-slevy/?idAction=52
    budu se stěhovat z brna a nějak je nestíhám využít.. mam jich 9, původní cena 60kč/ks, dala bych těch 9 za pětikilo.. platí do listopadu.
    kdyžtak pošta .)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    R6ANDREW: Tak v growmanii na smichove mas tedka akci 2+1 na seminka, to se ti taky vyplati...
    OMI
    OMI --- ---
    R6ANDREW: vouchry se prej normálně generovaly a platby odcházely. Mně to přijde (já jsem ze starý školy)divný -- platit z asemínka.
    Ale já jsem taky houbelec spotřebitel... ani nevím, jakou to má cenu :-)
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    OMI: kua to vedet drive:D teda jestli to nebyl fakt april..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam