• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OTAKAR: Vydat ti ho nemůžou-vydá ti ho poskytovatel dealu, domluv se s ním...
    OMI
    OMI --- ---
    "blíží se konec platností vašeho kreditu. Omlouváme se, že jsme nebyli schopni nabídnout vám zajímavou možnost ho prošustrovat -- o co přesně byste měli zájem?"
    ...a domluvíte v hospodě deset tataráků pro deset lidí, co o ně projevili zájem a dvoje vstupenky do kina, tři kafe s čokoládou a pět třeba lodiček na Vltavě.
    Doprčic, to u vás fakt nemá nikdo kouska fantasie!?
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: 1) pokud o nic nevědí, můžete jim to třeba připomenout. ale porč -- aspoň ušetříte. Vaše vina, že jste jim o nich nedali vědět.
    2) pokud nic nekupují, není to jejich vina -- prostě nedokážete nabídnout nic, o co by měli zrovna zájem -- opět vaše chyba.
    3) Já jsem taky ostatní běžný kupující a mně se nikdo neptal: vaše chyba, že jsem neměl možnost, se k tomu vyjádřit.

3x vaše chhyba, dohromady 1x moje ztráta.
    Nějaký nablblá bilance, nezdá se ti?
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: JASNĚ, UŽ VIDÍM DAVY ZÁKAZNÍKŮ, KTERÉ RYČÍ NADŠENÍM, ŽE JIM KREDIT PO ČTVRT ROCE SMAŽETE :-DDD
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Nemáte někdo zkušenost s vystavením daňového dokladu? Začátkem týdne jsem se na to ptal slevomatu a nemůžu říct, že by mi odpověděli.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI: To že tobě něco nevyhovuje, neznamená, že to nevyhovuje nikomu...
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    NO_ON: :)
    ANAJTE
    ANAJTE --- ---
    RIDERXXX: tak na bony bony nakupuju jednou za čas a musím říct, že mě zavedení kreditů u nich potěšilo, ale takhle ztrácím zase kus motivace tam nakupovat, to si radši počkám až podobná sleva bude na Slevomatu, kde si syslím kredity :) jinak by to musela být jooo super sleva, abych si ji koupila a navíc člověk už je těch slev taky docela přesycen
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    RIDERXXX: Jezis to jsou strasny marketingovy reci ala "nemuzu vam rict na plnou hubu, ze nestojime o to aby si nekdo syslil kredity do zasoby..." :)) Ale chapu to.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Slevomat.cz - Hromadné slevy a nákupy se slevou
    http://www.slevomat.cz/cs/sleva/3688-zpatecni-letenku-do-dublinu-9-6-13-6-2011-s-csa-holidays
    Trochu reklama ale myslim ze sa vyplati.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI:
    - někteří lidé doposud neví, že kredity vůbec nějaké může získávat - chtěli jsme jim tedy dát vědět
    - motivace uživatelů, kteří dlouho nenakoupili, aby své kredity využili a nenechávali je ležet ladem
    - u ostatních běžných nakupujících vidíme, že kredity se v účtu dlouho neohřejí, neměli by tedy mít s jejich využitím žádný problém

Asi nejvíc jde o to, že většina uživatelů své kredity využije během několika týdnů, těch pár, kterých se tato změna více dotkne o kredity nemá zájem, případně je vůbec nevyužívá.
    BABBA
    BABBA --- ---
    OMI: ja prave si je setrim az nebudu mit penize a budu si chtit neco koupit tak bych je vyuzil. takhle mi je to k hovnu!
    OMI
    OMI --- ---
    asi... aby se ušetřřilo? Oni maj slušnou nabídku právě tak akorát jednou za čtvrt roku... :-DP
    BABBA
    BABBA --- ---
    RIDERXXX: proc ste zavedli, ze kredity budou muset byt vycerpany do 3 mesicu? to me docela vadi...!
    OMI
    OMI --- ---
    BABBA: "Damy, za 49Kc si koupite v podstate "moznost" prodlouzeni ras za 890Kc, ve vysledku tedy zaplatite 49 + 890 = 939 Kc za prodlouzeni rá nebo 2x doplneni :-) Zadne prodlouzeni za 49Kc se nekona!"
    OMI
    OMI --- ---
    reservé nutné a v diskusi jen samé positivní a nadšené ohlasy, polovina z nich má shodnou stylistiku , přesněji řečeno stejně infantilně debilní.
    No, já už vím, co si o tom mám myslet :-)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    OMI: ja uprimne dost vaham tady... http://www.nebeslev.cz/?ProductId=1375 ale je zvlastni, ze akce mela vcera koncit a je zas na dva dny :)
    OMI
    OMI --- ---
    Já mám spíš dojem, že nikdo soudnej k nim nejde. takže když mi teď vrátili pět stovek na konto... teda ještě jsem je neviděl, ale píšou mi to teď mailem, zkrátka dost si teď budu drbat hlavu, za co je utratit, tolik těch pizzerií zase nemaj a ta z Mořský panny byla podstatně horší, než co si teď kupuju ve slevě v Albertu (Ristorrante, drOetker za 30,-)
    A to už je umění...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BABBA: no jasně, ale oni prostě berou beze zbytku všechno z čeho maj provizi. Určitě se tam najdou slušný podniky, ale je to loterka bez možnosti odvolání.
    BABBA
    BABBA --- ---
    PAN_SPRCHA: jasny, prave proto je to neverohodnej server. i kdyz ja sem koupil na jednu akci a byl sem nadmiru spokojenej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam