tak sjem byl u toho Starýho Kočárka... a jsem zase po dlouhá době NADŠENEJ.
Sice zahulená hospoda, kde v koudě cucaj existence s mimozním výrazem svoje jediný pivo jako zajíc rosu, aby jim vydrželo celej večer, ale já to beru jako romantickou vzpomínku na dětství, takže na to jenom upozorňuju -- mňaudámu bych tam asi nebral.
Vařej... no jako v dobře vedený zaplivaný putice: je z toho občas vidět chemie, kořenicí směsi v ptliku, ale porce jsou to dělnické a fkt jsem byl děsně spokojenej.
Ikdyž mi nevěřili, že mi maj jako třetí chod skutečně dát další dvousetgramovou porci nějakýho masa :-)
Mrzelo mě, že jsem nestihl ty moučníky, už jsme museli mazat. Příště.
Kdybyste se někdo těch talonů chtěl vzdát, hlásím se.
Kdybyste je někde potkali, dejte vědět...
A tohel vypadá jako seznam/agragátor jenom na žrádlo.
http://gastromol.cz/mesto/praha