OMI: Rezervovala jsem si místnost pro kuřáky, volala jsem ještě ten den, že dorazím se psem. Přišli jsme zapálím si požádám o popelník, pán ho furt nedonáší, požádám znovu a pán, že se omlouvám, ale je tam ochutnávka jídel a nesmí se tam kouřit dnes ačkoliv oni byli v jiné místnosti a s námi v té velké nikdo neseděl a seděli jsme hned u dveří. Ok jdu tedy mírně překvapená ven popelník jsem dostala k popelnicím, které ve vedru docela smrděli. Fajn skvělý apetit. Objednáme vínko, ouzo a předkrm tzatziky, jasně jsem použila výraz a jako předkrm nám prosím doneste tzatziky. Furt nic nic nic nic až pán donese objednané jídlo. Tzatziky nikdy, okej o tom, že jsme si o pití museli několikrát říkat nemluvím. GYROS eh nakrájené kousky kuřecího prsa na nudličky k tomu brambory s fetou která lehce smrděla (očividně ji tam měl déle) ale to nejhorší žlutý zapáchající zelný salát!!!! ten mě fakt rozložil. No snědla jsem jen maso a pár brambor, přítel měl souvlaki, ty byli dobrý, hranolky přemaštěný, ale budiž.
U mě jediný plus za sladký vínko a za to že tam semnou mohl můj pes. Celkově šok. Kámoš má na Krétě domeček, takže si řeckou kuchyni dokážu velice dobře představit a tohle s řeckou kuchyní neměla nic společnýho. Gyros si opravdu představuji jinak :D
Jsem ráda, že neměli kalamáry plněný fetou a špenátem, které jsem původně chtěla.