• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Mám jen takový dotaz: má někdo zkušenosti s těma výletama a pobytama na šmelomatech atd? Párkrát jsem si tam totiž koupil něco na auto...jedním slovem tragédie a fakt si sám říkám, jakej jsem blázen, že jsem do toho šel...při výměně kol neutahujou šrouby, každý kolo hustí úplně jinak a místo slíbeného mytí mi "navlhčí" sundaná kola a nechaj vytéct ten sajrajt do kufru...podruhé jinde mi zase do alu kol namlátili obyč závaží místo lepenýho...potřetí úplně jinde narvou o polovic víc freonu do klimatizace, až z toho vznikla ozonová díra...
    SM3
    SM3 --- ---
    10% sleva na celý sortiment
    www.sterba-kola.cz
    Unikátní kód: KJS-MGG-U21-NBH
    Platí do 31.8.'13
    (Pokud to někdo použijete dejte vědět, at to smažu)
    SM3
    SM3 --- ---
    Takový tip, pokud máte účet u Alza.cz tak již po druhé se mi stalo, že jsem si vybral zboží - dal do košíku, ale objednávku jsem nedokončil s tím, že se k tomu vrátím, nebo jsem jen čekal na prachy a již po druhé se mi stalo, že po cca týdnu-14dnech mi přišla z Alzy upomínka, že mam stále zboží v košíku a nedokončenou objednávku a k tomu jsem dostal 5% slevu na ten nákup :) Nevím jestli to dělají automaticky, ale stalo se mi to již po druhé. 5% nic závratného, ale lepší než nic :)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    slevové kupony k vytištění
    Nákupy OnaDnes
    http://ona.idnes.cz/nakupy.aspx
    BAHI
    BAHI --- ---
    OMI: Pepa je v pohodě

R6ANDREW: hele je to cca 25% toho co vyplatí tobě. Neplatí to pro Slevomat (tam nemají skoro nic), výhodné je to na slevopolis - je to také jejich projekt :-D
    Cena nákupu se tím nijak neovlivňuje, jedná se o klasický affiliate a to toho jsou vratnepenize.cz zapojeny, proto musíš nakoupit přez jejich refferal.

Sám tam jsem a když mám možnost tak pár Kč ušetřím.

BILAKOBRA: jj primárně pro uživatele jako jsi ty je to založený.
    R6ANDREW: platba je provize ze zrealizovaného nákupu, to je i důvod, že se ti peníze připíší až po delší době (platbu musí nejdřív schválit poskytovatel slevy ve svém affiliate)
    BILAKOBRA: To je marketingový tah, jak dostat na portál co nejvíce lidí a naučit je nakupovat tímto způsobem. Je to pro VP investice. Nákup za 1000 Kč 100 Kč vyplacených nepokryje
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    OMI: na Pepovi jsem kupovala kupony do restaurace, to bylo v pohodě, zboží jsem tam nekupovala
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    jako pokud ti neodpovedeli, tak asi nebrat ne? solidni prodejce se o zakazniky, i případné, snazi starat..
    OMI
    OMI --- ---
    Se serverem PEPA jsou nějaké zkušensoti?
    Moderní elektronická cigareta eGo CE4 s kvalitním... | Pepa.cz
    http://www.pepa.cz/cs/elektronicka-cigareta-ego-ce4-1/
    Talhe baterie samotná stojí v NC.cz kolem 400,- a vyzvednout se to dá zadarmo pod Václavákem, takže mi to přijde zajímavý.
    Kdežto tohle je už podezřele výhodný a kdom toho na obrázku, myslím, vidíém krátký baterie, tedy 600-900mAh a na dotaz mi neodpověděli.
    Vyzkoušejte pokrok v elektronickém kouření!... | Pepa.cz
    http://www.pepa.cz/cs/dve-e-cigarety-ego-t-v-baleni-1/
    OMI
    OMI --- ---
    Hlavně m ěpobavilo, jak řikali, že se o ně zajímá ČOIka: mně ČOI tvrdila, že se jí spor prodejce a zákazníka vůbec netýká a že je to naše věc.
    KOST
    KOST --- ---
    BABBA: dneska se to dokonce dostalo do hlavních zpráv ČT
    BABBA
    BABBA --- ---
    zdroj FB Riegrovy sady- zahrádky (Park-café)
    NEBESLEV – UŽ NIKDY !!

Dovolujeme si důrazně upozornit na slevový portál ,,NEBESLEV“, na jejich nekalé praktiky při dodržování
    platebních podmínek vyplývajících ze smlouvy.

Tuto informaci vydáváme ve velmi stručném obsahu s fakty, které můžeme doložit. Jednáme tak v zájmu
    obchodních společností i koncového zákazníka. Praktiky ,,NEBESLEVU“ můžou být pro některé společnosti
    likvidační a taktéž se nemusí vůbec dostat na koncového zákazníka, který si přes ,,NEBESLEV“ zlevněný
    produkt koupil !!

,,NEBESLEV“ neplatí ve smluveném termínu, který je i tak už sám o sobě zarážející. Nereagují na urgence přes
    telefon i přes email a když ano, tak opožděně.
    Až po rázném upozornění, že jejich praktiky zveřejníme, začali slibovat ,,hory, doly“ !
    Že vše uhradí ve splátkovém kalendáři, který si sami určili (v čase, kdy po splatnosti nebyla na našem účtu ani
    koruna), že jinak to prostě ,,nejde a basta“.
    I přesto, že jsme nesouhlasili a navrhovali pružnější způsob placení, nezbývalo nám, než si přát, že třeba zaplatí
    v duchu ,,pozdě, ale přece“ ! Jenže! ,,Sliby, chyby“ ! Opět nedodrželi, co slíbili.

A tak týdny běží, ,, Nebeslev“ vesele prodává další a další akce. Buď neplatí vůbec, nebo platí, ale se zpožděním
    jenom omezené částky. Pak zase přestane platit, takže je musíte opět urgovat a tak dále a tak dále !!

Závěrem chceme zmínit skutečnost směrem k našim zákazníkům.
    Ačkoliv naše prodejní akce spolu s uplatněním voucheru končila 15.12. 2012 a my neměli v tu dobu na našem
    účtu od ,,NEBESLEVU“ ani korunu, dostáli jsme směrem k našim zákazníkům všech závazků a to dokonce
    v takovém rozsahu, že jsme umožnili jeho uplatnění i po termínu akce (i v roce 2013) jak opozdilcům, tak i těm,
    kteří o to požádali např. s ohledem na nemoc, služební cestu aj.

S přáním všeho dobrého a méně firem jako je ,,NEBESLEV“ do roku 2013.
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    vsak ja neprudim biloukobru, jen skutecnost, ze diky takovymhle vsem moznym serverum a pseudosluzbam pak zakaznik plati i provize pro ne..
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Pro upřesnění: Za každého přítele, kterému doporučíš VratnéPeníze.cz a který se registruje a nakoupí do 3 měsíců v jakémkoliv u nás registrovaném obchodu za alespoň 1.000 Kč za které dostane vratné peníze, připíšeme bonus 100 Kč!
    OMI
    OMI --- ---
    R6ANDREW: Proklik? Asi né, ale když přijdeš přes link, přes referal, a zaregistruješ se, ona bude mít podíl ze tvých nákupů.
    Ty o nic nepřijdeš, on azíská... ale přijde mi féérový to říct narovinu, rpotože takhle to vypadá, žeby pochválila i elektriku od ČEZu, hlavně když je tam referal.
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    BILAKOBRA: vsak jo, ja jen ze se na tom vsichni napakuji
    OMI: aha takze za proklik, ne za realizovany nakup? to se dneska jeste vyplati platit?
    TBC
    TBC --- ---
    sleva na alza.cz, kdo bude utracet korunky od jezucha...

Kód: 84Y7X9QZ77
    Platnost do: 26.12.2012
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    R6ANDREW: to nevim, ale vzhledem k tomu, že prostě na slevomatu a dalších stejně nakupuju, stálo by mě to stejně, tak to využívám a jednou za čas něco dostanu zpátky tady odtud
    OMI
    OMI --- ---
    No, ona hlavně doporučuje referalem. Tedy bonusem pro sebe za tvoje kliknutí.
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    BILAKOBRA:
    [OT] by me zajimalo, kolik vratnepenize.cz maji z kazdeho nakupu? Uz me zacina srat, jak si kazdy nabali par % a ja ve vysledku musim zaplatit misto 100 Kč až 125 Kč.. ;-)[/OT]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam