• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PIDIZUB: je to reklama, snazia sa tak prilakat zakaznikov; moze to byt vyhodne pre podniky s vysokou marzou alebo velke firmy, pre malych podnikatelov to vyhodne nie je (a uz sa postupne stahuju zo zlavovych portalov)
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Dobrý den vespolek.
    Já nerozumim jedný věci. Jak je to výhodné? Když někdo nabídne slevu 80% a asi taky platí tomu portálu provize třeba 40%.
    Jak si to můžu spočítat. Omlouvám se za svoji jednoduchost. Ale já tomu nějak nerozumim.
    Děkuju.
    OMI
    OMI --- ---
    Kvůli krachu slevového portálu odmítá prodávající vyřídit reklamaci - iDNES.cz
    http://finance.idnes.cz/...at-nakup-na-slevovem-portale-fpa-/viteze.aspx?c=A131015_100046_viteze_sov
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KORKMAZ: Já to nakonec nekoupil, prodalo se tuším skoro 200 voucherů a bylo mi jasný, že objednat se nebude až tak lehký, takže to dám udělat normálně do Hondy, stejně tam musím.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    EXAGE: Já už si nikdy nenechám sáhnout na káru od prodejců kuponů. Jednou mi přeplnily klimu (naštěstí se nekousnula, jen se vyvalilo asi půl kila freounu a umřelo tim pádem pár ledních medvídků). Při přezutí mě jednou nabouchali na alu kola obyč závaží místo lepícího (i když jsme říkal, že si za lepící připlatim) a podruhé mi nedotáhli vůbec šrouby, každé kolo nahustili jinak (lišilo se to až o 0,6 barů) a inzerované mytí kol bylo jen navlhčení a šoupnutí do mnou dodaných fungl nových pytlů na pneu, takže sajrajt vytekl všechen do kufru (naštěstí mám vanu), kola byla ještě špinavejší (brzdový šmír zevnitř rozmazali i na vnější stranu ráfku) a pytle jsem musel obrátit naruby, umejt a vysušit....
    YACOOB
    YACOOB --- ---
    Nechce někdo 15% slevovej kupón do knihkupectví Dobrovský? Platí asi jen v Brně, k vyzvednutí v Praze. Já těm šmejdům už nedám ani korunu
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    OMI: Diky, mrknu.
    OMI
    OMI --- ---
    Když se vyjíždí z Vypicha na BílouHoru směrem na Karlovarku, je vpravo v zástavbě, těsně před hostincem Bílá hora, malý pneuservis, který má hever udělaný na chodníku.
    Tam ještě vloni měli cenu 400,- (ale ten čas rychle letí, možná předloni, nebijte mě...)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    EXAGE: Alu 16".
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    OMI: Spíš tak kolem 800 co jsem hledal, potřebuju Prahu 5-6 max 7.
    OMI
    OMI --- ---
    Tak normálně se komplet přezutí pohybuje 400-500,-
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    No ale ten pneuservis vypadá (podle fotek co jsem našel) jako když 20 let zaspal... :-/ Uvidím.
    OMI
    OMI --- ---
    EXAGE: Já už beru jenom tam a na Slevomatu.
    KuponPlus totiž neprodává slevy, jenom takhle dělá reklamy.
    Takže bych řekl, že si vůbec niujak neprověřuje "kvalitu služby", prostě prodá slevu a hotovo.
    Třeba sushi přes ně bejvá veliká bída a chtělo by předem si ten konkretní podnik proklepnout, třeba tam zavolat, podívat se tam, jeslti už nemaj věci v krabicích... ale zase pokud by se to fakt neuskutečnilo, KuponPlus prachy vrací. Už jsem to několikrát osobně vyzkoušel.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EXAGE: ja jsem si na kuponuplus parkrat neco koupila a nebyl problem
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Je kuponplus.cz prověřenej? Docela mě zaujalo tohle: http://www.kuponplus.cz/deal-5005-p-uehozeni-ci-p-uezuti-pneumatik/?ref=11457
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    sleva 100kč na vašečočky.cz
    mik2m
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Slevový poukaz na boty na svetbot.cz, který nevyužiji (navíc koukam, že tam mají slevy 30-73% ne vše):

poukaz v hodnotě 100 K
    platnost tohoto poukazu vyprší 06.09.2013 v 22:25.
    Kód slevového poukazu je: 8121-4981-6192-6867
    OMI
    OMI --- ---
    Doktorský titul koupíte na webu za tisícovku. Bude vám k ničemu - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...na-internetu-kindl-fzl-/sw_internet.aspx?c=A130708_200309_sw_internet_pka
    BAHI
    BAHI --- ---
    FLLIP: to rad slyším, že se tito líbí :-D
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    SILVILVA: Pokud kupuješ čočky na vasecocky.cz doporučuju tam přistupovat skrz web http://www.vratnepenize.cz/?ref=28795 kde dostanete 50kč slevu ke každé objednávce a pak 4% z každé objednávky zpátky na svůj účet. Sice to není tak výhodné jako 100kč za první objednávku, ale lepší než nic.. moje Biofinity mi tak vyjdou na příjemných 589kč ...

Mimojiné spolupracují např. i s mall.cz, kde jsem si kupovat teď za 2000kč boty a poslali další 70kč zpátky.. zatím dobrá služba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam