• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXnyx :: API
    Nove API:
    Postup ziskani tokenu

Postupně vznikající popis API ve Swaggeru (už by tam měl být nějaký základ):
    https://app.swaggerhub.com/apis/nyx.cz/nyx.cz/0.0.1 
    rozbalit záhlaví
    HARALD
    HARALD --- ---
    NYX: super, máš u mě mulatku se štrůdlem a šlehačkou bez mulatky. :-)

NYX: já to řeším otevřením v novém okně. ono obecně tlačítko zpět hází na login page, takže třeba při prohlížení bookmarků nemá moc smysl. pokud by iframe (nebo cokoliv jiného) dokázalo vnutit standardní browserové chování tlačítka BACK, tak by to bylo příjemné.
    NYX
    NYX --- ---
    HARALD: mas to tam
    HARALD
    HARALD --- ---
    NYX: Díky.
    NYX
    NYX --- ---
    HARALD: ok
    HARALD
    HARALD --- ---
    Podarilo se mi zopakovat to zvetseni obrazovky bez moznosti zmenseni. Stava se to na login strance, kdyz se nekolikrat zmeni poloha z horizontalni n vertikalni a zpet. Po vyplneni zvetseneho prihlasovaciho formulare se uz vse zobrazuje normalne.
    HARALD
    HARALD --- ---
    NYX: prosim, pridej do menu po kliknuti na ikonu jeste Add to reminders. Klidne i bez implementace reminderu, ale aby se clovek mohl k nim vratit po prichodu k pevnemu pocitaci.
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: no, posli patch, zdrojaky mas k dispozici :-)
    NYX
    NYX --- ---
    ESTEN: asi bude, az bude nejak hotovy :)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NYX: je/bude to api nekde zdokumentovany? .)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Rozhodne to nejde v opere na displayi 360x640px.. Ale rad bych teda participoval na uprave pro dotykovy nokie :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    zkusil jsem to na Symbianu a nic moc :)) chapu, nejvyssi cas koupit mobil s Androidem :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    (zapomnel sem na smajlik)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    nicmene potom, cos me tu serval za report bugu, uz to beha a chybu se mi nedari opetovne nasimulovat (predtim se to vyskytlo cca 7x)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NYX: to, ze sem tohle napsal, sem dal jasne najevo, ze to asi nepomohlo, aspon sem tusil, ze to z toho bude pochopitelny..
    NYX
    NYX --- ---
    ABE: pak nekdo muze kolem toho api napsat nativni aplikaci, tak u te bude ten nativni vzhled logictejsi :)
    NYX
    NYX --- ---
    ABE: no, stale to ale neresi ty konkretni prvky...
    ABE
    ABE --- ---
    NYX: na ostatni prdet :) Stejne tam urcite chodej nejvic iPnaci :)
    NYX
    NYX --- ---
    ABE: ale ono je to v zasade open source, zejo, tak si to muzete predelat sami :-)
    NYX
    NYX --- ---
    ABE: ja moc nevim, jestli to tak moc tlacit na ten iphone vzhled kdyz to asi lidi budou pouzivat i v jinych prohlizecich

a dost techhle sablon jsem i prochazel a nejak mi prislo, ze potrebuji uplne jine prvky pro nyx nez ty sablony nabizi :)

DRAGON: ne, ja ti davam navod, jak to zkusit vyresit, ty picujes aniz bys to zkusil nebo nahlasil vysledek :)
    ABE
    ABE --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NYX: jasne, klasika, developer nevi jak fixnout bug, tak to ma tester rozbity :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam