• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXnyx :: API
    NYX
    NYX --- ---
    tak ted koukam, ze otevrenim externiho linku/obrazku se clovek presune do safari a po vraceni se zpet se musi znovu logovat...tak nevim, jestli to resit iframem a otevirat externi odkazy do nej nebo proste tohle chovani nechat...
    NYX
    NYX --- ---
    HARALD: mas to tam
    HARALD
    HARALD --- ---
    NYX: Díky.
    NYX
    NYX --- ---
    HARALD: ok
    HARALD
    HARALD --- ---
    Podarilo se mi zopakovat to zvetseni obrazovky bez moznosti zmenseni. Stava se to na login strance, kdyz se nekolikrat zmeni poloha z horizontalni n vertikalni a zpet. Po vyplneni zvetseneho prihlasovaciho formulare se uz vse zobrazuje normalne.
    HARALD
    HARALD --- ---
    NYX: prosim, pridej do menu po kliknuti na ikonu jeste Add to reminders. Klidne i bez implementace reminderu, ale aby se clovek mohl k nim vratit po prichodu k pevnemu pocitaci.
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: no, posli patch, zdrojaky mas k dispozici :-)
    NYX
    NYX --- ---
    ESTEN: asi bude, az bude nejak hotovy :)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NYX: je/bude to api nekde zdokumentovany? .)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Rozhodne to nejde v opere na displayi 360x640px.. Ale rad bych teda participoval na uprave pro dotykovy nokie :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    zkusil jsem to na Symbianu a nic moc :)) chapu, nejvyssi cas koupit mobil s Androidem :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    (zapomnel sem na smajlik)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    nicmene potom, cos me tu serval za report bugu, uz to beha a chybu se mi nedari opetovne nasimulovat (predtim se to vyskytlo cca 7x)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NYX: to, ze sem tohle napsal, sem dal jasne najevo, ze to asi nepomohlo, aspon sem tusil, ze to z toho bude pochopitelny..
    NYX
    NYX --- ---
    ABE: pak nekdo muze kolem toho api napsat nativni aplikaci, tak u te bude ten nativni vzhled logictejsi :)
    NYX
    NYX --- ---
    ABE: no, stale to ale neresi ty konkretni prvky...
    ABE
    ABE --- ---
    NYX: na ostatni prdet :) Stejne tam urcite chodej nejvic iPnaci :)
    NYX
    NYX --- ---
    ABE: ale ono je to v zasade open source, zejo, tak si to muzete predelat sami :-)
    NYX
    NYX --- ---
    ABE: ja moc nevim, jestli to tak moc tlacit na ten iphone vzhled kdyz to asi lidi budou pouzivat i v jinych prohlizecich

a dost techhle sablon jsem i prochazel a nejak mi prislo, ze potrebuji uplne jine prvky pro nyx nez ty sablony nabizi :)

DRAGON: ne, ja ti davam navod, jak to zkusit vyresit, ty picujes aniz bys to zkusil nebo nahlasil vysledek :)
    ABE
    ABE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam