• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXnyx :: API
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: ikonky jsou provizorni...nevim jeste jake budu potrebovat, tak tam sazim tyhle co znam a teprve pak budu hledat nejaky vic hi-res set.
    NYX
    NYX --- ---
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: asi nacitas nejakou jinou stranku nez ja :) navic jakmile to bude trochu vic hotove, skiny a js se budou cachovat v telefonu...aspon v iphonu teda budou, nevim, jestli ten manifest berou v potaz i jine telefony

    HARALD
    HARALD --- ---
    NYX: vyzkouším, až se mi povede získat svého iPhona z pazourů potomků. ale když jsem hledal cestu jak zpět z psaní příspěvků, tak jsem tam žádné menu neviděl.
    NYX
    NYX --- ---
    HARALD: se muzes vratit pres to tlacitko v druhem menu vlevo, ne? to zobrazi zase prispevky
    EKEAZE
    EKEAZE --- ---
    Pujde tam davat kladne a zaporne hodnoceni prispevku ?
    HARALD
    HARALD --- ---
    Na stranku pro zadani prispevku/posty by se siklo tlacitko Cancel, kdyz si clovek psani prispevku rozmysli a chxe jen zpet do klubu/posty.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ale teda co se tyce dat, mam pocit, ze furt opera mini taha plnou verzi nyxu mnohem rychleji (tj. mensi mnozstvi dat), nez tenhle mobilni skin.
    login stranka ma pres 200kb, hlasil mobil, to se mi zda az moc..
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Ja to dnes pro zmenu zkousel v nokia browseru a ne opere a ty ikonky (na 60% i na 100% zoom) jsou moc kostickovany, nemohly by mit vetsi rozliseni?

    tak ci tak, ani v originalnim nokia browseru to nejede dobre, ale to je spis vina symbianu nez cehokoli jineho.
    az se to bude dat skinovat a az si poridim N8, hodim sem nejakou symbian^3 compatible verzi :)
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    NYX: Tak pomohlo odlogovat a prihlasit znova. Tak nevim.
    NYX
    NYX --- ---
    OKEYA: Uz mi to nekdo hlasil, ale nedari se mi to reprodukovat. U me to slape ok :-/
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    OKEYA: jojo, na androidu taky
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    Po nacteni jednoho obrazku do toho asi iframu uz se mi kazdy obrazkovy odkaz zobrazuje jako ten prvni obrazek. IPhone 3G. Nejsem si jisty, ale driv se mi to myslim nedelo
    NYX
    NYX --- ---
    CHILDINTIME: To asi nedocilis. Ale jinemu skinu se nebranim, jen spis neco kontrastniho a spis svetle pozadi nez tmave, at se to dobre cte venku.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    dneska jsem zkusil mobilni verzi na htc tattoo s androidem 1.6 (rozliseni smesnych 320 x 240) a myslim ze vsechno funguje jak ma a jsem spokojen (krome login obrazovky, kde jsou polozky uplne strasne velky - pak je to uz normalni).

    a vadi mi ten skin :) kdyz upravim http://www.nyx.cz/mobile/nc.css na podobnou verzi barev jako ma 'velky' dark skin jak pak docilim toho aby mobilni verze pouzivala ten muj upraveny css?
    NYX
    NYX --- ---
    WERT: a ono to zobrazeni bez omezeni s normalnim webem znamena, ze musis neustale zoomovat sem a tam apod, rozhodne se neda mluvit o nejakem komfortnim prohlizeni.
    NYX
    NYX --- ---
    WERT: protoze je Xkrat rychlejsi, setri data, je prehlednejsi apod? pouzivat ji nemusis, je tam pri loginu checkbox, kterym se nalogujes do normalni verze.

    nevim, jak se to chova na iP4, ale na starem 2G je normalni nyx rychlostne temer nepouzitelny (i na wifi) a dost neprehledny i po schovani poloviny ovladacich prvku tim iphone skinem.

    a samozrejme je to vymluva abych konecne udelal nejake api :)
    WERT
    WERT --- ---
    BTW: jedna otazka asi pro nyxe... proc se v dobe iPhonu 4, a jinych mobilu co umi prakticky bez omezeni zobrazit internet. stranky - proc se v teto dobe vyvyji oklestena mobilni verze nyxu???

    neni to tak trochu nesmysl...
    + me ta ona mobilni verze opravdu stve, je to hnusne:) a dost neprehledne.

    pochopil bych to jako nejaky doplnek, volbu pro nekoho kdo ma maly display, predpotopni telefon nebo chce usetrit drahocenny cas, pripadne penize pokud se na nyx dostava treba ze zahranici.

    Jinak mi to prijde nesmysl ze to je ted nastavene jako defaultni.
    NYX
    NYX --- ---
    MARECEK: ja nic
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    NYX: zmenil jsi neco? - vypada to ze mi to funguje...(je mozny ze po tom co jsem vymazal rucni nastaveni css tak mi to jeste neco jelo z cache - je fakt ze behem obeda jsem ted restartoval telefon)
    kazdopadne dobry :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam