• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    BAHNIX
    BAHNIX --- ---
    sice záněty močáku netrpím, ale kamarádka s tím měla obrovské problémy. Dozvěděla se o jednom léčiteli na slovensku, který lečí pomocí akupresury a od té doby co ho navštívila tak po problémech ani památky.. http://www.jasica.sk/
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    KAREN: no, nenapadlo me to :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    MLIKARNA: sis nevsim, ze se tu spousta veci nazyva tax pseudoodborne a hned se kolem toho rozvine rozsahla "dulezita" debata "na urovni"?;)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    KAREN: gud ajdýja :D
    KAREN
    KAREN --- ---
    MLIKARNA: nazvi to nejak jako Nadymani, plynatost, flatulence - problemy, rady, tipy&triky ;))
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Vyborna na problemy s mocakem je tez medvedice lekarska, je hodne podobna brusince a se silnejsim ucinkem.
    Napr tady:
    http://www.celostnimedicina.cz/medvedice-leciva-lekarska-arcylostaphylosis-uva-ursi.htm
    Ja jsem mimo CR, tady je medvedice hojna, vsude ji prodavaj a doporucili mi ji i v mistni nemocnici.

MLIKARNA: Jak to, ze neschvalej diskusi o prdech? To je taky dulezity!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    kua a diskuzi o prdech neschvalej
    KAREN
    KAREN --- ---
    SHONA: no ledivny jako parovej organ sou hlavne spojeny s ruznejma partnerskejma vecma, emocema, strachem, stres z toho vyplyvajici... ale ciste mocak a mocovy cesty bez problemu na ledvinach budou spis stresovy - asi.
    SHONA
    SHONA --- ---
    v jedné chytré knize (Čarovná moc rostlin) jsem vyčetla skvělou rostlinku, která moc pomáhá na pročištění ledvin- jsou v ní samé dobré látky.
    Zlatobýl kanadský, příp. obecný- sbírá se teď. v květu- a hlavně roste všude kolem a fuguje :)))))

zdroje uvádějí různé přípravy použití. buď sušené zalít jako čaj. nebo čerstvé-louhovat ve studeném nálevu přes noc

např. http://www.klidapohoda.unas.cz/byliny/Byliny1/Celik.htm

to: diskuze: podle homeopatů i jiných bylinkářů jsou ledviny stresový orgán-tj. mám moc stresu, odnesou to ledviny, takže vaše diskuze o vlivu změny partnera atd, jsou celkem jasné.
    Ale není pravda, že když máš zánět močáku, jsi náchylnější-každá z nás je moooc náchylná na ledviny a močák, hlavně, když si nedáváme pozor na sezení na studeném, příp, odhalené ledviny

FANAE
    FANAE --- ---
    Tak to mam smulu, ze mi to zacalo uz u prvniho :)
    Ale posledni dobou je to o hodne lepsi (asi po osmi letech)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    jo to muze no.. mi to zaclo u byvalyho (jednou) a pokracuje u soucasnyho (hodnekrat) .. takze na prd .)
    JELLY
    JELLY --- ---
    muze to byt imho taky partnerem,.ja nikdy nemela s mocakem problemy, pak sem po peti letech zmenila partnera a hop bylo to tu..od ty doby se mi to vraci..nejhorsi, rika se ze jakmile to cloveka uz jednou postihne tak se to zacne vracet..tak nevim cemu mam verit:/
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    ty si asi brala todle co?
    http://www.samoleceni.cz/8595165280623/walmark-urinal-tob.90
    premyslim o tom
    sice je to o dost drazsi, ale zas je tam toho 3x tolik..
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    nebrala sem to pravidelne, aby si na to telo nezvyklo....
    http://www.lekarna.cz/swiss-max-brusinky-pastilky-tbl-30/
    to baleni sem mela treba na 4 mesice, ale asi to fakt pomahalo (je to hodne sladkej cucaci bombon, takze kdo nema rad sladky, tak doporucuju polykaci ampulky)
    KAREN
    KAREN --- ---
    CHEESS: jj ten urinal je taky brusinkovej
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    taky nevim, jestli to nebylo spis placebo, ale co sem mela skoro rok klid, tak sem jedla brusinky v bombonovy forme, proste vitaminy... a mela sem klid. paksem je dojedla a asi za mesic prask.)

asi si je pudu zas koupit ;D
    KAREN
    KAREN --- ---
    ja se loni od podzima skoro do jara cpala urinalem, nevim, jestli je to placebo, ale relativne to pomahalo
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    jinak teda asi znate, ale ja bych nikam nevyjela bez gyrabloku... to je muj zachrance v tezkych chvilich.)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    jeehe, zrovna vcera sem se kroutila na zachode, mrknu do novych diskusi a ono todle .))

taky sem mela rok klid, pak najednou o prazdninach prask, antibiotika, mesic pohoda a vcera zas...
    nekdy se to stihne prepit, ale obcas ani to nepomuze..

hele to je divny, ze ti na zadnejch vysetrenich nic nezjistili
    asi si zkus zajit za jinym doktorem, protoze dva mesice tydle problemy, to bych se sla asi obesit
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    když je to časté nucení bez infekce bez pálení a bolestí - řešila jsi s doktorkou jestli by to nemohl být třeba problém hyperaktivity močového měchýře - to se léčí hlavně cvičením s psychikou to taky dost souvisí.
    Btw: máte někdo tip na dobrého doktora/doktorku pro tenhle obor - já nějak nemám štěstí. Jinak já se teda zatím naštěstí úspěšně samoléčím urologickym čajem s jedlou sodou, jak už tu někdo psal. Doktor do mě ládoval antibiotika, která sice pomohla a pak akorát přivodila jiné potíže spojené s jejich užíváním- známe je všechny - že?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam