• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    jo a samozrejme aby toho nebylo malo, tak musim i na gyndu....
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Tak je to tady zase, vcera vecer me to z niceho nic zase chytlo. Dneska jsem si byla pro prasky u obvodacky a ta mi tvrdila, ze to mam ze sexu (kdyz si nejsem vedoma zadnyho nachlazeni), ze prej to je jedna z castych pricin, mam si prej koupit lubrikant, pritom si myslim, ze s timhle zrovna problem nemam... Pak se mi jeste snazila nenapadne vnutit nejakou novou trimesicni kuru na podporu imunity sliznic, ktera stoji 2000 Kc... Jo a kdyz jsem se ji zminila, ze me urolog zene na cystoskopii, tak me od toho zacala odrazovat, ze prej je to velmi neprijemny a bolestivy vysetreni a ze by to volila az jako krajni reseni. Ze prej na tom byla nejaka jeji pacientka a ty prej mocovou trubici roztahli tak, ze se ted pocurava...

Zacinam z toho bejt celkem jelen jako...
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    tak kdyz uz si tu diskusi zalozila a pak ji zprivatnila, je potreba se tu o to trochu starat. "žišmarjááá" ...
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    CHEESS: žiš marja, ja na nyx skoro nechodim...jo udělam to
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    a proc ma pravo 8 lidi, kdyz
    sledujících lidí 25
    ??? tak dat prava rovnou vsem, co maj diskusi ve sledovanych ne? takhle to tu umre.
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    MIDORI: myslím, že podle ankety není nikdo proti
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    myslim, ze by to nikomu vadit nemelo
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    TAK JAK? MAM TO UDĚLAT PRIVÁTNÍ?
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    Nebuďte zaražení a nesrovnávejte. Jestli tenhle klub má být privátní, není na tom nic špatného, neřku-li úzkoprsého. To, že "někdo" ventiluje svoje intimnosti na veřejnosti, byť na té nyxí, je jeho věc, neznamená to však, že by to mělo být normální pro každého.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MIDORI: .. aha, tak já šly vždy jen co jsem dorazila domů a před spaním. Nu, v tomto případě zvyš prevenci - hodně pít vodu a čaj a neprochladnout. Alkohol pokud možno vůbec. Uvidíš. Přeju, aby to dopadlo dobře.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KAREN: taky do podobnych klubu nechodim ani tam neprispivam a nikde neprezentuju svoje fotky apod. Prijde mi to trochu ujety, ale to je jedno.. Spis mi jde o to, ze jsou na nyxu lidi, ktery me znaji a neni v mym zajmu, aby o me vedeli tyhle pro me celkem intimni veci.. kdybych tu byla incognito, tak to neresim..
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    KAREN: :D
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    KAREN:protoze sme po tech letech na nyxu vsichni totalne zdeformovani :D ((ja sem cetla v tvym prvnim prispevku "oproti menstruacnim klasikum" :D))
    KAREN
    KAREN --- ---
    CHEESS: to byl jen trapnej priklad, ani nevim, jak to tam vypada) ale treba ten s menstruacnima kaliskama je myslim dostatecne dobrej, pro ilustraci;) whatever, jen me tu na nyxu tohle po tech letech nejak zarazi)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    KAREN: tak ne kazdej ma "na to" psat svy osobni problemy verejne na net.. kdyz to nekomu pomuze, at se to zprivatni.

btw porovnavat zrovna tenhle klub, kde kazdej pise vlastni zkusenosti, s klubem o pohlavnich chorobach, kde se vyskytujou imho spise fotky z netu, dost nesrovnatelny....
    KAREN
    KAREN --- ---
    MIDORI: hehe, oproti menstruacnim kaliskum, klubu fotografii z vlastnich sexualnich aktu, klubu o penisech, pohlavnich chorobach atd. atd. mi ten tvuj navrh prijde pomerne uzkoprsej;)
    _LUCI
    _LUCI --- ---

Chcete klub privátní?

11 hlasy od 11 respondentů

MIDORI
      MIDORI --- ---
      SSAMIAD: ja bych chtela :) kdybych vedela, jak se dela anketa, tak bych udelala hlasovani... ale nevim :)
      MIDORI
      MIDORI --- ---
      MADELEINE: bolesti jsem nemela, neni mi nic, ale prijde mi divny, ze jsem nekdy v sedum vecer mela jedno pivo, sla jsem spat kolem jedenacty a 4x jsem se behem noci probudila a musela jsem jit na zachod... a to jsem doma pak uz pred spanim nic nepila.. no nevim... kez by to nic neznamenalo a bylo to normalni
      SSAMIAD
      SSAMIAD --- ---
      MIDORI: jak chcete
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam