• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SSAMIAD: ja bych chtela :) kdybych vedela, jak se dela anketa, tak bych udelala hlasovani... ale nevim :)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MADELEINE: bolesti jsem nemela, neni mi nic, ale prijde mi divny, ze jsem nekdy v sedum vecer mela jedno pivo, sla jsem spat kolem jedenacty a 4x jsem se behem noci probudila a musela jsem jit na zachod... a to jsem doma pak uz pred spanim nic nepila.. no nevim... kez by to nic neznamenalo a bylo to normalni
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    MIDORI: jak chcete
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    MIDORI: souhlas
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    ECLECTICA: .. psychika :o(

MIDORI: Pokud jsi neměla bolesti, tak mně osobně se taky stává, že jdu v hospodě a pak ještě třeba i dvakrát po sobě doma, ono pivo /a káva/ jsou velice močopudné. I jedno.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Btw mam navrh - nechteli byste tenhle klub zmenit na neverejny? Tohle tema mi pripada trochu osobni..
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Chci se jen zeptat, jestli vam tohle pripada v poradku - vcera jsem byla vecer po praci na JEDNOM pivu, sla jsem jednou na zachod jeste v hospode a pak jednou, kdyz jsem prisla domu. Doma (cca od 20 hod) uz jsem nic nepila ani nejedla, pritom v prubehu noci jsem musela jit 4x na zachod... to asi neni uplne normalni, ne?
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    ECLECTICA: mně daj dycky balení tak na deset dní...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KATERINA: dobrala, brala jsem to jen 4 dny.
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    chemoterapeutika jsi dobrala komplet?

já si pořád nejsem jistá, jestli tělu víc pomůže to dobrat a nebo do sebe tu agresivní léčbu cpát až do dobrání...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MIDORI: zato mě to s přestávkama drží cca od poloviny prosince. Přeléčila jsem se nějakými chemoterapeutiky - a jako tehxy dávno to pomohlo jen na pár dní.
    Piju dostatečně, chodím teple oblečená, ... vůbec netuším, proč to zase začalo.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    po deseti letech? to je "uspech"...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Heh, tak po 10!! letech zčisnajasna znova. Bakteriologického původu to není, tak čert ví zas. :/
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    mne v ankete chybi neco jako "kdyz je to mirny, samolecba, kdyz nezabere, k lekari"

takhle se nemuzu rozhodnout pro odpoved
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    JE TO OPRAVENÉ, V ZÁHLAVÍ..
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    alternativní léčba jako homeopati, čínská medicína, léčitel...
    samoléčba- horká vana, jako že s tim prostě nikam nejdeš a čekáš, až to samo odejde
    KAREN
    KAREN --- ---
    jj, jakej je presne rozdil mezi samolecbou a alternativni lecbou?? to prvni vypada skoro jako podmnozina toho druhyho;) ... a klidne by to mohlo bejt v zahlavi rovnou, ne?
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    SSAMIAD: povolený počet hlasů na osobu: 1 a já se nemůžu rozhodnout...
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    NA NÁSTĚNCE PŘIBYLA ANKETA
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    MIDORI: aaa, cystoskopie....dělali mi ji dvakrát...nic moc příjemnyho, ale dá se to, jen pak budeš po výkonu trochu krvácet při močení a bude tě to pálit a bolet, ale druhy den už nic:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam