• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Slysel jste nekdo o tehle kapickach od Dr. Popov? Dostala jsem doporuceni od kolegyne, asi vyzkousim.
    Grep - extrakt z jader 25 ml | Dr. Popov
    http://www.drpopov.cz/produkty/prirodni-speciality/grep-extrakt-z-jader-25-ml.html

vynikající přírodní antibiotikum - při všech případech akutních virových a bakteriálních infekcích (např. chřipky, vnitřní záněty)
    velmi účinný proti běžným bakteriím způsobujícím průjmová onemocnění (např. Salmonella), infekce močových cest, onemocnění dýchacího ústrojí
    skvělý při léčbě gynekologických infekcí
    jako jeden z mála prostředků ničí tzn. zlatého stafylokoka
    chrání žaludeční sliznice a zažívací trakt, pomáhá při léčení žaludečních vředů
    pomáhá i zdravému organismu bojovat s běžnými nepřátelskými viry, bakteriemi, plísněmi
    podpůrně je užitečný i při ztrátě imunity
    namísto lihu je zde použit potravinářský glycerin
    Nejvýznamnější složkou Grepu - extraktu z jader jsou bioflavonoidy - látky, které fungují jako vynikající přírodní antibiotika. Grepové semínko je také výborným zdrojem vitamínu C, kyseliny listové, železa, draslíku a vápníku.

MIDORI
    MIDORI --- ---
    PSYCHEE: me od toho odrazovala moje prakticka doktorka a to docela dost... tak nevim, co clovek/doktor, to nazor. Ja osobne zkusim zatim jiny metody (napr. homeopatka) nez bych na tohle vysetreni mela jit...
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    KATERINA: ted nepoznam, jestlis to myslela ironicky nebo ne, ale jestli jo, tak co je na tom divne?
    algifen ma spousta holek, co trpi chronickejma zanetama doma. a pokud mam takove problemy s infekcemi, ze me to donuti jit na cystoskopii, tak se asi taky zajimam o to, jakeho mam lekare, o jeho pristup apod. ja tedy ano. pokud bych mela pochybnosti, vystridam ho. a to, ze pri zavadeni sondy dojde k nejakym miniaturnim oderkam, je asi jasne. cim vic je zena uvolnena (tzn. ne ve stresu z vysetreni), tim mensi jsou pak ty neprijemne nasledky (paleni pri moceni). strasit a tim zrazovat nekoho od takovehleho vysetreni, ktere se mimochodem povazuje za naprosto bezne, neni podle me moc moudre.
    zensky to maj jeste v klidu, kdyz si predstavite o co delsi maji chlapi mocovou trubici, tak to bych nechtela zazit ,)
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    PSYCHEE: souhlasím, když máte problém s bolestí, je dobré si od dotora nechat dopředu napsat algifen a je rozhodně lepší jít ke zkušenému doktorovi, který způsobí jen minimální poškození močové trubice :)
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    KATERINA: myslim, ze neni na miste strasit lidi pred nejakym vysetretim na zaklade jednoho subjektivniho nazoru (kor pri absolvovani v 10 letech).

ja na tom byla dvakrat a samotne vysetreni je neprijemne, ale neni to nic hrozneho, navic to trva asi minutu a neprijemne je akorat vlastni zavedeni te sondy. potom, kdyz jsem sla na malou, tak to samozrejme stipalo, ale pouze poprve,mozna trochu jete podruhe. nic co by se nedalo vydrzet. pokud se nekdo boji bolesti, at si predtim vezme Algifen nebo neco takoveho. kazdopadne myslim, ze je dobry na to vysetreni jit. u me treba nic neukazalo, ale za ten pocit, ze z tohoto pohledu jsem zdrava, to myslim stoji.

lekar, ktery to provadi, by mel byt zkuseny. to je zaklad. potom to provede tak, ze zpusobi minimalni poskozeni trubice.

krom toho mam pocit, ze nejsem jedina, kdo tu psal, ze to neni zadna hruza....
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KATERINA: noo, tak to by trochu odpovidalo....

na gyndu jsem sla sama, protoze se mi objevil zaroven s mocakem jeste vytok...
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    MIDORI: jj, údajně to způsobujou bakterie které žijou kolem konečníku... proto také "britští vědci zjistili" že se záněty často opakují po té co pacientka měla sex a požívala tou dobou alkohol - alkohol taky odstraňuje zábrany a tak si ty ženy častěji nechají sahat na oblast konečníku a pak na vagínu čímžto se to přenese...
    toho vyšetření bych se bála, jestli je to to co si pamatuju že jsem zažila když mi bylo asi deset tak to bylo velmi bolestivé přitom a ještě dalších několik dní jsem nevylézala z horké vany s heřmánkem...

MIDORI: na gyndu tě poslala obvoďačka? mám s tím trochu problém, protože obvoďačka mě posílá na gyndu a nechce mi tohleto řešit a gynekoložka zas říká, že je to čistě urologický problém a tak to nechce řešit...
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MIDORI: .. homeopatka rozhodopádně. Cokoliv alternativního - tedy, to, co klasická medicína bere jako alternativní léčbu - je prvořadé v těchto, i jiných opakujících se problémech.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    LIQUIDEYED: ja to mivam taky tak 4x az 5x do roka.. Taky se ty cystoskopii vyhybam, nechci na to.. Ted mi kolegyne doporucila nejakou homeopatku, mozna to zkusim, ona je s ni moc spokojena, tak treba by to melo smysl..
    LIQUIDEYED
    LIQUIDEYED --- ---
    MIDORI: jak casto to mas kdyz jeste nemusis jit? Mne na cystoskopii ksakru posilaji uz hrozne dlouho, ale vyhybam se tomu jak se da .. no proste jsem se tam jeste nezjevila. mela jsem to ted 5x za 15mesicu. nikdy predtim jsem zanet nemela.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MIDORI: .. jo.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MADELEINE: ja si myslim, ze je to k nicemu, radsi budu jist po kilech brusinky..
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MIDORI: Jo, tuhle "levnou" terapii - na podpoření imunity močáku jsem měla taky. Nejednou. Na hovno.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    jo a samozrejme aby toho nebylo malo, tak musim i na gyndu....
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Tak je to tady zase, vcera vecer me to z niceho nic zase chytlo. Dneska jsem si byla pro prasky u obvodacky a ta mi tvrdila, ze to mam ze sexu (kdyz si nejsem vedoma zadnyho nachlazeni), ze prej to je jedna z castych pricin, mam si prej koupit lubrikant, pritom si myslim, ze s timhle zrovna problem nemam... Pak se mi jeste snazila nenapadne vnutit nejakou novou trimesicni kuru na podporu imunity sliznic, ktera stoji 2000 Kc... Jo a kdyz jsem se ji zminila, ze me urolog zene na cystoskopii, tak me od toho zacala odrazovat, ze prej je to velmi neprijemny a bolestivy vysetreni a ze by to volila az jako krajni reseni. Ze prej na tom byla nejaka jeji pacientka a ty prej mocovou trubici roztahli tak, ze se ted pocurava...

Zacinam z toho bejt celkem jelen jako...
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    tak kdyz uz si tu diskusi zalozila a pak ji zprivatnila, je potreba se tu o to trochu starat. "žišmarjááá" ...
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    CHEESS: žiš marja, ja na nyx skoro nechodim...jo udělam to
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    a proc ma pravo 8 lidi, kdyz
    sledujících lidí 25
    ??? tak dat prava rovnou vsem, co maj diskusi ve sledovanych ne? takhle to tu umre.
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    MIDORI: myslím, že podle ankety není nikdo proti
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    myslim, ze by to nikomu vadit nemelo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam