• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADZáněty močového měchýře a problémy s močením
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    myslím, že už je veřejná, kdyžtak potvrdte, že jo
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    diskuzi chci opět udělat veřejnou, nechodím sem často a nechci, aby se sem zbytečně někdo nedostal, poradíte mi prosím, jak zase diskuzi odtajnit?:)
    MONOMO
    MONOMO --- ---
    holky poradíte nějakého opravdu dobrého urologa???
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Ja se musim podelit se svoji zkusenosti s homeopatiky - od cervna tohoto roku beru dva druhy homeopatik (jedny na infekci a jedny na psychiku), ktere mi predepsla vyhlasena pani doktorka homeopatka (na doporuceni kamaradky). Behem prvniho mesice uzivani se mi dvakrat stalo, ze jsem mela priznaky, ktere mi v minulosti VZDYCKY presly do zanetu, ktery jsem lecila praskama. Tentokrat to pokazdy samo zmizelo a od te doby NIC, mam klid.. tuk tuk tuk, fakt to musim zatukat. Je to sice zatim par mesicu, ale i tak je to v mem pripade uspech. Takze ackoliv jsem k temhle vecem byla driv spis skepticka, ted tomu zacinam verit a vsem doporucuju
    MONOMO
    MONOMO --- ---
    nj, už se zase ochladilo a už to zase začne :(
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---

KAŽDÁ NEMOC NA SVĚTĚ JE ZPŮSOBENA NĚJAKÝM PSYCHICKÝM PODNĚTEM. To tvrdí ajurvéda, která mi pomohla se zánětů zbavit. Zatím. Poprvé od roku 2004.

KATERINA
    KATERINA --- ---
    já měla teď v neděli první zánět od loňského června... a byl nejkratší a nejméně bolestivý jaký jsem kdy zažila. To že to tak dlouho nebylo připisuju částečně akupunktuře a částečně tomu, že jsem asi našla psychycký spouštěč - myšlenku, kterou když mám, tak mi to tělo zareaguje takhle. Protože se mi záněty v minulosti oběvovaly po sexu i bez toho, při nastydnutí i v teple, ale tahle myšlenka pravděpodobně předcházela jim všem. Byla to vždy nejistota, výčitky a pocit, že jsem "horší než ostatní" - horší právě v tom smyslu mravnosti. Objevilo se mi to opakovaně po náboženských přednáškách, kde jsem pak měla logický pocit, že nejsem ta správná, čistá, mravná zdrženlivá etc. Objevilo se to i poté, co jsem se hodně opila a měla jsem pak zlé výčitky z toho že jsem se chovala nedůstojně. A objevovalo se to i po sexu.
    Takže se snažím se především vyrovnat sama se sebou, přijmout že je v pořádku že občas dělám nemravnosti... Myslím si, že alkohol a prochladnutí ten proces usnadní, ale nespouští ho.
    Neříkám, že je můj závěr platný pro všechny, ale u mně takhle některé chnronické zdravotní problémy fungujou. Tak jestli některá neodmítáte takovéhle psychosomatické vysvětlení, může pomoct se zamyslet nad tím, jestli těm zánětům u vás nepomáhá taky nějaký myšlenkový postoj...
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Tak jsem zase doma s mocakem.. doktorka mi tvrdi, ze pry to neni nic neobvykleho, ze zensky mezi 20 a 30 rokem to mivaji casto a ze se to zmeni po porodu.. tak nevim... predepsala mi nejaky prasky na podporu imunity mocaku a mocovych cest (za asi 800 Kc), ktere mam brat 3 mesice... uz fakt nevim, jak se toho mam zbavit. Zas mi opakovala, ze to muze byt sexem a ze si mame najit takovou polohu, ktera mi mocovou trubici nenarusi. Hm. Nevim jestli se mam s timhle nazorem spokojit anebo to resit nekde na urologii a podstupovat ruzny neprijemny vysetreni
    LIQUIDEYED
    LIQUIDEYED --- ---
    MIDORI: tak to jiste taky :)
    viditelny pro neprihlasene byl predtim, jestli si to dobre pamatuji
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Ja si nemyslim, ze by byl problem v tom, ze je klub ted privatni. Napr. vagina - klub pro majitelky funguje bez problemu. Spis jde o to, ze spravkyne tu asi moc casu netravi
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    LIQUIDEYED: zrusit viditelnost pro neprihlasene?
    LIQUIDEYED
    LIQUIDEYED --- ---
    jsou tady i 'riskantnejsi' kluby viditelne pro vsechny prihlasene nez tenhle ... napr. v kategorii deprese...
    LIQUIDEYED
    LIQUIDEYED --- ---
    taky nechapu proc je to privatni. stacilo snad zrusit tu viditelnost pro neprihlasene .. takhle se tady clovek nic nedozvi
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    nejde
    to by si spravkyne musela dat tu "praci" a zkopirovat id do prav.. no nic .) muj klub to neni...
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CHEESS: nevim jak to funguje, ale nejde automaticky dat prava tem, ktery klub sledujou? coz je spis dotaz na spravkyni..
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    takze z verejnyho auditka, kde prispivalo docela dost lidi, zbyly prava jen 8 lidem .. achjo :(
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Slysel jste nekdo o tehle kapickach od Dr. Popov? Dostala jsem doporuceni od kolegyne, asi vyzkousim.
    Grep - extrakt z jader 25 ml | Dr. Popov
    http://www.drpopov.cz/produkty/prirodni-speciality/grep-extrakt-z-jader-25-ml.html

vynikající přírodní antibiotikum - při všech případech akutních virových a bakteriálních infekcích (např. chřipky, vnitřní záněty)
    velmi účinný proti běžným bakteriím způsobujícím průjmová onemocnění (např. Salmonella), infekce močových cest, onemocnění dýchacího ústrojí
    skvělý při léčbě gynekologických infekcí
    jako jeden z mála prostředků ničí tzn. zlatého stafylokoka
    chrání žaludeční sliznice a zažívací trakt, pomáhá při léčení žaludečních vředů
    pomáhá i zdravému organismu bojovat s běžnými nepřátelskými viry, bakteriemi, plísněmi
    podpůrně je užitečný i při ztrátě imunity
    namísto lihu je zde použit potravinářský glycerin
    Nejvýznamnější složkou Grepu - extraktu z jader jsou bioflavonoidy - látky, které fungují jako vynikající přírodní antibiotika. Grepové semínko je také výborným zdrojem vitamínu C, kyseliny listové, železa, draslíku a vápníku.

MIDORI
    MIDORI --- ---
    PSYCHEE: me od toho odrazovala moje prakticka doktorka a to docela dost... tak nevim, co clovek/doktor, to nazor. Ja osobne zkusim zatim jiny metody (napr. homeopatka) nez bych na tohle vysetreni mela jit...
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    KATERINA: ted nepoznam, jestlis to myslela ironicky nebo ne, ale jestli jo, tak co je na tom divne?
    algifen ma spousta holek, co trpi chronickejma zanetama doma. a pokud mam takove problemy s infekcemi, ze me to donuti jit na cystoskopii, tak se asi taky zajimam o to, jakeho mam lekare, o jeho pristup apod. ja tedy ano. pokud bych mela pochybnosti, vystridam ho. a to, ze pri zavadeni sondy dojde k nejakym miniaturnim oderkam, je asi jasne. cim vic je zena uvolnena (tzn. ne ve stresu z vysetreni), tim mensi jsou pak ty neprijemne nasledky (paleni pri moceni). strasit a tim zrazovat nekoho od takovehleho vysetreni, ktere se mimochodem povazuje za naprosto bezne, neni podle me moc moudre.
    zensky to maj jeste v klidu, kdyz si predstavite o co delsi maji chlapi mocovou trubici, tak to bych nechtela zazit ,)
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    PSYCHEE: souhlasím, když máte problém s bolestí, je dobré si od dotora nechat dopředu napsat algifen a je rozhodně lepší jít ke zkušenému doktorovi, který způsobí jen minimální poškození močové trubice :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam