KOLLUCHA: Třeba zrovna fakt, že (nevědomky) díky ADHD odjakživa dělám jenom takovou práci, která mě baví - protože k jiný bych se nedokopala už vůbec - považuju za jednu z největších výhod. Myslím, že vzhledem k mnoha a mnoha botám, který jsme kdy nadělali, máme o něco větší sklony k impostor syndromu, ale osobně doporučuju se vysrat na to, jestli něco umím nebo neumím fakt do hloubky - on to neumí skoro nikdo, kdo to dělá :) Akorát my máme větší sklon si to o ostatních myslet, že maj všechno tak nějak líp srovnaný a naučený a whatever. Za mě - pustit se do příležitosti, která souvisí s něčím, na co mám aspoň občas hyperfokus a ono se zjistí cestou, nakolik do hloubky se tomu dokážu věnovat. A jak dlouho mě to může bavit, než se podněty stanou příliš opakovanýma a nudnýma - a i pak se dá v podobný oblasti najít trochu jiná práce, která zas ty podněty oživí. A ano, může to bejt tak "pitomá" věc, jakože máte hyperfokus na knížky nebo tv seriály, takže s videohrama by to šlo určitě taky :)