já jsem brala ten atomoxetin a strašidelně mě uspával. Jakože jsem málem usnula za volantem. Pak jsem ho začala brát večer a to zafungovalo moc hezky. Al ehlavně mi dělal retence, takže jsem ho musuela vyhodit.
POZITRON: to máme doma, resp. muž tuhle zvesela prišel po logopedii se synem, kde mám hodně podezření na ADHD, ale je ještě malej (4,5), a říká, potom co jsem mu říkala o svých nových lécích, jaký to musí být žít v rodině s neuronormativními lidmi. Tak jsem se na něj koukla, že o tom já nic nevím a zeptala jsem se ho, jestli si uvědomuje, že on sám má takřka určitě ADD. Tak na mě čuměl, pak si šel o tom něco číst a říkal, že některý věci dávají docela smysl :-D
Nicméně první týden na Livizuxu pozoruju úbytek chuti k jídlu (vítáno), rozhodilo mi to podle mě nálady (ale zároveň mám teď hodně shity v práci, takže to může být i tím), soustředění je pecka. Mám najednou dojem, že jsem schopná i udělat nějakou práci, odpálila jsem věci, co mi tu ležely a v rámci pracovního dne to jenom sviští.
Začala jsem se ráno budit dřív, ne že bych byla odpočatá, ale prostě se vzbudím, ale dávám tomu čas ještě. A kdyžtak jsem ochotná zase začít brát trittico nebo něco, protože to soustředění je fakt paráda, jestli takhle fungujou normální lidi, tak dost čumím. A možná bych tím pádem mohla zvlládnout i ten doktorát :-D