• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    PATISLAV: Muj zivot se velmi zlepsil ve chvili, kdy mi tohle doslo.
    SCREWED_DEVIL
    SCREWED_DEVIL --- ---
    VYHULENY_UFO: Vim o tom.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    A jako, tohle je vlastně věc, která celé fungování ještě zhoršuje, ale možná je ten maňána styl v něčem společnosti prospěšnej - až moc často se mi stává, že nechat něco plavat se vyplatí nebo přinejmenším nevymstí.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SCREWED_DEVIL: pernik je lek na adhd. co myslis, ze se detem postizenym touto krasnou poruchou dava? opiaty nikoliv, amfetaminy a jejich bratricky.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    TRISSIE: ano :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PATISLAV: a vstřebalo? :-)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    TRISSIE: mně se stalo snad nachlup to samé loni s drobným chirurgickým zákrokem. Ale fakt!

A řečnická anketa, co myslíte, zvládnul jsem se přeobjednat, anebo jsem prostě zadoufal, že se to vstřebá? :)))
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    UNREALONE: Ja mel doktora domluveneho, delal jsem ten den z domu, rano se chystam ze tam skocim. Mam jeste spoustu casu je to az v 10, vsak jsem si to vcera kontroloval, prijde SMS vidim zacatek textu ze je to upominka na schuzku. To posilaji vzdycky, tak ji nectu. Prece vim ze to mam v 10 a jdu na cas. 9:45 pred domem sedam na kolo (mam to 5 minut, takze mam rezervu) kdyz zvoni telefon. Volaji od doktora ze jsem zmeskal schuzku v 9:30... A ono jo! Bylo to tam! Na SMS, v mem kalendari, vsude je 9:30.
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    PAKOBYLKA_: Jee, to se mi stalo minuly tyden :D
    SCREWED_DEVIL
    SCREWED_DEVIL --- ---
    ELLIE: Z toho jsou fetky schopný vyrobit perník. Před časem jsem se tim trochu předávkoval a pak jsem dva dny nespal...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Tak jsem prave diky vam zjistila, ze jsme zajebali ockovani. Achjo
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Jo to já byl nedávno objednaný k doktorovi a věděl jsem o tom dlouho dopředu. I den předem jsem věděl že to je zítra. A ten den jsem to v klidu vyignoroval a vzpomněl si na to až večer.
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    PALEONTOLOG: tak teď si můžou vybrat :)))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    taky jsem dnes napsal dodavateli, ze zitra 4.12 to muzou shodit a nasadit novou verzi
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    TRISSIE: No my sme mali aspon hezky vikend s rodinkou a buduci bude tiez urcite hezky.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PALEONTOLOG: V pohode, adhd tax sa to vola? :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MART1NKA: jaj...

Muj ADHD manzel si zafixoval na kontrolu na hematologii data 11 a 12. Akorat ze to melo byt 12.11., a ne 11.12. No tak pujde v lednu...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jááj
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Pomylila som si o tyzden termin zubara.
    Zubar je na Slovensku a cesta trva 5 hodin…
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    AXTHEB: Motol, lékárna 3. Dneska měli 36mg, dá se zarezervovat i objednat. Taky jsem asi dva měsíce lítala všude možně a nebyla ani možnost objednání. Prý už ten výpadek je nějak stabilizovaný a postupně bude dostupná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam