• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    QUANTI: aha, ja to asi nechapu. ja bych se bal timhle smerem jen premejslet :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RAINBOF: Však proto říkám :))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Lepsi je mit 2 3 deti, to pak poradek stejne nema sanci

Ale samozrejmr ze modnejsi je mit ten minimalistickej sedivej heges doma a delat z toho nadrazenostni design
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    QUANTI: to nezni moc bezpecne hele.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MART1NKA: Spíš že by mi manželova máma dělala jakoby uklízečku.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    QUANTI: Jak blby? Akoze mas pocit ze spravna zena by to mala zvladat sama?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MART1NKA: No kdyby mi to nebylo blbý, tak si ji najmu :)) ja na to buňky prostě nemám.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    QUANTI: Ja by som sla na prechadzku a nechala ju :) evidentne ju to bavi.

Jo a je fajn chovat doma cistotneho chlapa. Ja to mam v podmienkach na doat vysokej pozicii.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ECLECTICA: Roboticky vysavac, pracka, susicka, mycka, uklizecka.
    Okrem obsluhy strojov skoro neuklizim. A je to v pohode.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Jako ucinne se jevi (prave na tom pracuju) snizeni poctu predmetu v domacnosti
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ECLECTICA: No už několikrát jsem kvůli tomu byla na pokraji rozvodu :/ těžkej problém. Tchyně, i když přijede na pár hodin hlídat, mi tu vždycky úplně mimoděk vycídí a urovná půlku bytu…
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ECLECTICA: moje ocd matka má byt pořád jak ze žurnálu. Když si umyje ruce, otře po sobě umyvadlo, když dodělá něco ve dřezu, otře dřez, vše automaticky a mimochodem. To je plus. Když někdo z nás (já, otec) vytvoří tři kapky špíny na umyvadle, hned si toho všimne, běží s hadrem a mektá :), to je mínus. Na soužití hodně velké mínus.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ECLECTICA: Pokud to správně chápu, lidé ho obvykle během těch několika dnů taky párkrát otřou nebo opláchnou…
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Mně připadá, jako kdybychom doma měli nějaké speciální gravitační pole, které přitahuje všechen binec a špínu. Nechápu například, jak v některých rodinách může vypadat umyvadlo po několika dnech užívání jako právě umyté, zatímco u nás je potřeba ho mýt denně. Atd. Atd.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ECLECTICA: dávno jsem vzdal
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ECLECTICA: Celoživotně.
    KAERI
    KAERI --- ---
    ECLECTICA: Neúspěšně :-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Jak bojujete s tím, abyste neměli všechno špinavý, upatlaný, neorganizovaný? Ať dělám co dělám, přijde mi, že musím skoro pořád něco umývat, otírat, uklízet...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KROPUCHA: Ako dlho trva ten kurz?
    Pre porovnanie ja som dala v roku 2018 20k za rekvalifikacny kurz do IT, ktory trval jeden semester a odvtedy sa mi strojnasobil plat…
    Mrkla som na Engeto akademiu, ktora tieto kurzy robi a 12 kurzov stoji 24k dneska…
    Je pravda, ze najst ucitela programovania je lahsie ako odbornika na adhd, ale 120k za kurz je dost palka…

Asi by som sa rozhodla podla toho, ako dlho ti bude trvat to splatit.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DRABICZ: Jo vim ze v Brne je to bida, ja treba porad jezdim do Prahy a vlastne mi to i tak vyjde o dost levneji nez Adicare. Hlavne cast sezeni resime po telefonu takze osobne jedu parkrat do roka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam